gecmis olsun canim insallah alerji degildir belki makati cok dardir yaparken fln zorlanmistir.. Alerjiyi duyunca fena oluyorum hemen zor günleri cabuk unutmusum ama.. Bizim onbes aylikken fln ikimizin de sıkı diyeti sonucu gecti cok şükür canim.. Ama malesef ki sütun yogurdun tadına küçükken alışmadigindan icip yemiyor hic.. Ne kadarlik oldu bebisin? :)
Sut alerjisi bizde de vardi bizim hic kakamizda kan olmadi sadece 14 aylik olincaya kadar kustu asiri sekilde 1 yasinda ogrendik alerjisini ama doktor buyuk bolimunu atlamisiniz dedi yinede diyete girdik ve kusma bitti ve yendik cok sukur sutu sevmio hala ama dier urunleri tuketio.. Kakasinda kan dizanteridende olur bi kaka tahlili yaptir istersn
gecmis olsun canim insallah alerji degildir belki makati cok dardir yaparken fln zorlanmistir.. Alerjiyi duyunca fena oluyorum hemen zor günleri cabuk unutmusum ama.. Bizim onbes aylikken fln ikimizin de sıkı diyeti sonucu gecti cok şükür canim.. Ama malesef ki sütun yogurdun tadına küçükken alışmadigindan icip yemiyor hic.. Ne kadarlik oldu bebisin? :)
Kız sen yakında doguracanyaAy valla özlemiştim topiğimizi. Doğum yapanlar var galiba .ben yine bir Kasım annesi adayı olarak doğumdan sonra nasıl geçecek merak ediyorumdüşündükler uyuyasım geliyor
Canım bize doktor öyle dedi ama çok şükür hiç bir sorun çıkmadı.kalbini ferah tut.birseycikler yoktur inşallahmerhaba kızlar nasılsınız? aralık annesi olacaktım ama kısmet yine kasim ayinaymış. yeni doktordan geldim bebegin sol bobreginde genişleme oldugunu söyledi çok korkuyorum el karar çocuk dogunca birsürü testten tahlilden gececek. heyecanim sevincim istiraba dönüştü resmen. strese girip iki cocugu etjilemk de istemiyorm fakt kendimi düşünmekten alikoyamiyorum. 37.hafta da sezeryan ile alcklar çocuğu. bize bi dua edin.allah razi olsun herkesten.
Canim mukus varsa malesef ki alerjidir.. Bize test bile yapilmadan süt alerji teshisi konmustu.. Bir gün yogurt süt tukettikten sonra bebegini gözlemle sonra birkac gün diyete gir süt ve süt ürünleri hic yeme bakalim yine olacak mi? Ancak boyle anlayabilirsin testler cok küçük olduklarından dogru sonuc vermeyebiliyor..Tahlil sonucu mikrop yok
süt alerjisi dedi.
Sence bu teshis için yeterli mi?
Başka bi Dr mi gorursen acaba
sezeryandan sonra normal deneyeceğim inşallahKız sen yakında doguracanyamaşallah.hadi bakalım Allahım kolay yoldan bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah'ın izniyle sağlıkla doğacak inşallah.sen stres yapma olumlu düşün annesimerhaba kızlar nasılsınız? aralık annesi olacaktım ama kısmet yine kasim ayinaymış. yeni doktordan geldim bebegin sol bobreginde genişleme oldugunu söyledi çok korkuyorum el karar çocuk dogunca birsürü testten tahlilden gececek. heyecanim sevincim istiraba dönüştü resmen. strese girip iki cocugu etjilemk de istemiyorm fakt kendimi düşünmekten alikoyamiyorum. 37.hafta da sezeryan ile alcklar çocuğu. bize bi dua edin.allah razi olsun herkesten.
sezeryandan sonra normal deneyeceğim inşallahBenim bebiş yine minik olduğu için kilo aldırmaya çalışıom
Ins degildirr canm gercekden o diyet yipratici kekde hamur icinde herseyde sut var ne yiywcene cocuga ne yedirecgini sasiriorsnKusma hiç yok bizde mukuslu Kaka vardi hep. Dün gece bol mukuslu ve kanlı yaptı.
İki buçuk aylık. Evet o gün zorlandı biraz. Doktordan çıktık şimdi süt alerjisi ustunde duruyor. Tahlil verdik sonucu bekliyoruz. İnşallah değildir.
güzel dileklerin için çok sağol inşallah sonucu ssvd ile sonuçlanır.hali silmeye bende başladım normalde yapmam ama ssvd isteği neler yaptiriyor.E efsunkarr dusununce kesinlikle alerji aslında. Kan gordugm gün kaymak yemistim yavrum çok huzursuzdu, bileydim
Çok ağlıyodu saatlerce. Kolik sandik. Bir kez mama vermiştik mahvoldu o gün de. Şimdi düşününce anlıyorum.
İnşallah çabuk geçer.
İnşallah kolaycacik olsun Bende ssvd deneyecektim 39. Haftada 6 km yurudum halı yer sildim kolaylastirirmis diye. Nasip olmadı yine sonuç 39+4 sezaryen
(Benim cesaretsizligimden)
Çok güzel doğumlar oluyor ssvd grubunda sende onlardan biri olursun inşallah
merhaba kızlar nasılsınız? aralık annesi olacaktım ama kısmet yine kasim ayinaymış. yeni doktordan geldim bebegin sol bobreginde genişleme oldugunu söyledi çok korkuyorum el karar çocuk dogunca birsürü testten tahlilden gececek. heyecanim sevincim istiraba dönüştü resmen. strese girip iki cocugu etjilemk de istemiyorm fakt kendimi düşünmekten alikoyamiyorum. 37.hafta da sezeryan ile alcklar çocuğu. bize bi dua edin.allah razi olsun herkesten.
Bol bol muz ve balık ye canım bebeğin kilosu için bende işe yaradısezeryandan sonra normal deneyeceğim inşallahBenim bebiş yine minik olduğu için kilo aldırmaya çalışıom
Hadi yaa hayırlısı canımm vardır bi hikmeti rabbim sabır versin kızını sana bağışlasın çokk geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar dün kızımın doğum günüydü.kızımın d. Gününde bebeğim düşmüş karışık duygular içindeyim
İyi akşamlar kızlar dün kızımın doğum günüydü.kızımın d. Gününde bebeğim düşmüş karışık duygular içindeyim
ne denir ki işte Rabbim kızını size bağışlasın kaç haftalıktıİyi akşamlar kızlar dün kızımın doğum günüydü.kızımın d. Gününde bebeğim düşmüş karışık duygular içindeyim