2014 Kasım Anneleri

E efsunkarr siz de süt alerjisi vardı değil mi?
Geçti mi hala devam ediyor mu?
Küçük de var sanırım bizim :KK43:
Bir kez çok minik nokta şeklinde
Bir kez de bir sürü noktalar şeklinde kan vardi bezinde.
gecmis olsun canim insallah alerji degildir belki makati cok dardir yaparken fln zorlanmistir.. Alerjiyi duyunca fena oluyorum hemen zor günleri cabuk unutmusum ama.. Bizim onbes aylikken fln ikimizin de sıkı diyeti sonucu gecti cok şükür canim.. Ama malesef ki sütun yogurdun tadına küçükken alışmadigindan icip yemiyor hic.. Ne kadarlik oldu bebisin? :)

Sut alerjisi bizde de vardi bizim hic kakamizda kan olmadi sadece 14 aylik olincaya kadar kustu asiri sekilde 1 yasinda ogrendik alerjisini ama doktor buyuk bolimunu atlamisiniz dedi yinede diyete girdik ve kusma bitti ve yendik cok sukur sutu sevmio hala ama dier urunleri tuketio.. Kakasinda kan dizanteridende olur bi kaka tahlili yaptir istersn

Kusma hiç yok bizde mukuslu Kaka vardi hep. Dün gece bol mukuslu ve kanlı yaptı.

gecmis olsun canim insallah alerji degildir belki makati cok dardir yaparken fln zorlanmistir.. Alerjiyi duyunca fena oluyorum hemen zor günleri cabuk unutmusum ama.. Bizim onbes aylikken fln ikimizin de sıkı diyeti sonucu gecti cok şükür canim.. Ama malesef ki sütun yogurdun tadına küçükken alışmadigindan icip yemiyor hic.. Ne kadarlik oldu bebisin? :)

İki buçuk aylık. Evet o gün zorlandı biraz. Doktordan çıktık şimdi süt alerjisi ustunde duruyor. Tahlil verdik sonucu bekliyoruz. İnşallah değildir.

Tahlil sonucu mikrop yok
süt alerjisi dedi.
Sence bu teshis için yeterli mi?
Başka bi Dr mi gorursen acaba

merhaba kızlar nasılsınız? aralık annesi olacaktım ama kısmet yine kasim ayinaymış. yeni doktordan geldim bebegin sol bobreginde genişleme oldugunu söyledi çok korkuyorum el karar çocuk dogunca birsürü testten tahlilden gececek. heyecanim sevincim istiraba dönüştü resmen. strese girip iki cocugu etjilemk de istemiyorm fakt kendimi düşünmekten alikoyamiyorum. 37.hafta da sezeryan ile alcklar çocuğu. bize bi dua edin.allah razi olsun herkesten.

Ay valla özlemiştim topiğimizi. Doğum yapanlar var galiba .ben yine bir Kasım annesi adayı olarak doğumdan sonra nasıl geçecek merak ediyorumdüşündükler uyuyasım geliyor
Kız sen yakında doguracanya:anneadayı::emir_bebek: maşallah.hadi bakalım Allahım kolay yoldan bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK9:

merhaba kızlar nasılsınız? aralık annesi olacaktım ama kısmet yine kasim ayinaymış. yeni doktordan geldim bebegin sol bobreginde genişleme oldugunu söyledi çok korkuyorum el karar çocuk dogunca birsürü testten tahlilden gececek. heyecanim sevincim istiraba dönüştü resmen. strese girip iki cocugu etjilemk de istemiyorm fakt kendimi düşünmekten alikoyamiyorum. 37.hafta da sezeryan ile alcklar çocuğu. bize bi dua edin.allah razi olsun herkesten.
Canım bize doktor öyle dedi ama çok şükür hiç bir sorun çıkmadı.kalbini ferah tut.birseycikler yoktur inşallah

Tahlil sonucu mikrop yok
süt alerjisi dedi.
Sence bu teshis için yeterli mi?
Başka bi Dr mi gorursen acaba
Canim mukus varsa malesef ki alerjidir.. Bize test bile yapilmadan süt alerji teshisi konmustu.. Bir gün yogurt süt tukettikten sonra bebegini gözlemle sonra birkac gün diyete gir süt ve süt ürünleri hic yeme bakalim yine olacak mi? Ancak boyle anlayabilirsin testler cok küçük olduklarından dogru sonuc vermeyebiliyor..

Allah'ın izniyle sağlıkla doğacak inşallah.sen stres yapma olumlu düşün annesi

E efsunkarr dusununce kesinlikle alerji aslında. Kan gordugm gün kaymak yemistim yavrum çok huzursuzdu, bileydim :KK43:
Çok ağlıyodu saatlerce. Kolik sandik. Bir kez mama vermiştik mahvoldu o gün de. Şimdi düşününce anlıyorum.
İnşallah çabuk geçer.

sezeryandan sonra normal deneyeceğim inşallah☺️Benim bebiş yine minik olduğu için kilo aldırmaya çalışıom

İnşallah kolaycacik olsun Bende ssvd deneyecektim 39. Haftada 6 km yurudum halı yer sildim kolaylastirirmis diye. Nasip olmadı yine sonuç 39+4 sezaryen :KK70:
(Benim cesaretsizligimden)

Çok güzel doğumlar oluyor ssvd grubunda sende onlardan biri olursun inşallah

Kusma hiç yok bizde mukuslu Kaka vardi hep. Dün gece bol mukuslu ve kanlı yaptı.

İki buçuk aylık. Evet o gün zorlandı biraz. Doktordan çıktık şimdi süt alerjisi ustunde duruyor. Tahlil verdik sonucu bekliyoruz. İnşallah değildir.
Ins degildirr canm gercekden o diyet yipratici kekde hamur icinde herseyde sut var ne yiywcene cocuga ne yedirecgini sasiriorsn:KK43: bizim 11 aylikken kolundan test yapmislardi orda cikmisti.. Prof bi alerji uzmaninin kontorulendydik cok islenmis gidalari ye dio sadece yavas yavas alistirma anlaminda hazir buskuvi kraker gibi snra yavas yavas alistira alistira gecti bizimki sukur

E efsunkarr dusununce kesinlikle alerji aslında. Kan gordugm gün kaymak yemistim yavrum çok huzursuzdu, bileydim :KK43:
Çok ağlıyodu saatlerce. Kolik sandik. Bir kez mama vermiştik mahvoldu o gün de. Şimdi düşününce anlıyorum.
İnşallah çabuk geçer.

İnşallah kolaycacik olsun Bende ssvd deneyecektim 39. Haftada 6 km yurudum halı yer sildim kolaylastirirmis diye. Nasip olmadı yine sonuç 39+4 sezaryen :KK70:
(Benim cesaretsizligimden)

Çok güzel doğumlar oluyor ssvd grubunda sende onlardan biri olursun inşallah
güzel dileklerin için çok sağol inşallah sonucu ssvd ile sonuçlanır.hali silmeye bende başladım normalde yapmam ama ssvd isteği neler yaptiriyor.

iyi düşün iyi olsun cnm kalbini ferah tut
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

selam kızlar;
oğlum süt içmiyo diyodum şuan çok bağlandı
bende daha faydalı olur düşüncesi ile bu pınarın
çocuk sütleri var ya ondan veriyorum bi kaç gündür ondan kalmadığından
aptamil çocuk sütünü aldım 2 si de devam sütü diye geçiyor yanlışmı acaba normal
sütmü vermeliyim.

İyi akşamlar kızlar dün kızımın doğum günüydü.kızımın d. Gününde bebeğim düşmüş karışık duygular içindeyim

İyi akşamlar kızlar dün kızımın doğum günüydü.kızımın d. Gününde bebeğim düşmüş karışık duygular içindeyim
Hadi yaa hayırlısı canımm vardır bi hikmeti rabbim sabır versin kızını sana bağışlasın çokk geçmiş olsun

hadi ya geçmiş olsun canım.
sen farketmedin mi yani düşmüş derken
her şerde vardır bi hayır üzülme hayırlısı böyleymiş
rabbim kızını sana bağışlasın..

Günaydın kızlar bu kreş olayı tam bi hastalık kapma yuvası,oğlum 1 ay içinde 2 kere antbyotik kullandı uykusz geceler 2 gün önce antbyotiği btmişti bu gece yne geniz akıntısı basladı uyumadı napcağımı şaşırdım acayp gerldim hem uyumayışına hem de bu çareszce hastalık belirtlerini görnce.ne giydirceğimi nasıl önlem alcağımı şaşırdm artk.denemediğm şey kalmadı.ilaca da o kdr karşıyken bi anda bi sürü şey kullandm.o hasta olunca hç keyfim kalmıyo.burnunun tıkanmaması gerek,aspiratörle çeknce kanıyo serum fzyolojk de tam sökmüyo.sümkürmeyi öğrense rahatlar belki ama o da 4 yaşında fln olurmş demekki dedkleri kdr var kreşin ilk yılı çok hasta olurlar dye.allahım dermansz dert vermesin tabi.bağışıklık kazansın inşallah.sizler nasılsınız?

X