Bencede daha büyüsünler şimdi en zor zamanları zatenaman dur hele:)azcik büyüsünler:)yaa iki cocuk olup birde bunlar olursa cok yorulurlar diye dedim Allah yardimcilari olsun. hem calis hem evde iki cocuk zor gercekten. sen naptin basladin mi okula . kres işini netlestirebildin mi
Şimdilik fena değil inşallah böyle devam eder gerçekten çalışmak 1 haftada bile iyi geldiÇalışma şartların zor değilse gerçekten güzel oluyo çalışmak eve geldiğinde çocukla daha güzEl vakit geçiriyosun
Evet o konuda çok haklısın Allah hepimize güç ve bol sabır versin...ben ocak da başlıyorum eşim kabul etse ah bir gün durmam başlarım.kreş için 2 yerle görüşme yapıcaz müsait zaman olunca.endişelerim de var bazı hırçın çocuklar oluyor ya durduk yere vurmaya meyilli bayram da böyle birşey yaşadık.senin mıncır nasıl bakıcısı devam ediyor galibaaman dur hele:)azcik büyüsünler:)yaa iki cocuk olup birde bunlar olursa cok yorulurlar diye dedim Allah yardimcilari olsun. hem calis hem evde iki cocuk zor gercekten. sen naptin basladin mi okula . kres işini netlestirebildin mi
Sevindim senin adına şöyle rahat rahat bi kahve iç yamana enerji depola:)Geçen hafta başladım valla bi anda daha 3 ay iznim vardı ama yeter dedim
selam kızlar. doğumgunu için banner, konseptli süsler arıyorsanız iki blog önerecem size...
1. bulutsmom
2. keyfekedersaatlerim
blogspot siteleri ikiside...
Evet o konuda çok haklısın Allah hepimize güç ve bol sabır versin...ben ocak da başlıyorum eşim kabul etse ah bir gün durmam başlarım.kreş için 2 yerle görüşme yapıcaz müsait zaman olunca.endişelerim de var bazı hırçın çocuklar oluyor ya durduk yere vurmaya meyilli bayram da böyle birşey yaşadık.senin mıncır nasıl bakıcısı devam ediyor galiba
Hayyirlisi olsun canim insallah saglikla al kucaginaaEvet cnm bende ıkılıycem Allah ızın verırse
Henuz kese falan gormekdk cok yenı:)
Ne güzel yazmışsın içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca inşallah umduğumu bulurum...o yenge kimse sağolsun seni büyük bir yükten kurtarıyor.branşçısın sen de sabah gidiyorsan tam güne geçilse rahatlarız.Hırçın çocuklar her zaman oluyor malesef canım kızım 5.5 yaşında onun sınıfında bile öğretmenini bile tekmeleyen cocuklar var düşün. Küçük yaş grubunda çok dikkat ederler canını sıkma. İnsan kıyamıyor ama güvenilecek bi yakının yoksa kreş en güzeli. Bir arkadasım 20 aylık verdi krese mecburen iyi ki diyor vermişim cok memnun.
Ben de iki hafta sonra başlıyorum işe. İsteyerek dilekçe verdim Ama gözümde büyüyor şu an alışma sürecievden cok erken 7 de cıkıyoruz. İkisini de eşimim yengesine götürücez 500 m evi. Kızım da okula oradan gidecek. İki senedir hersey kontrolümdeydi bakalım nasıl alışacaz yeni duruma.
Umarım sen de gönlüne göre bir kreş bulursun canım.
daha güzel olacak her şey emin ol valla hiç gözünde büyüttüğün gibi olmayacakHırçın çocuklar her zaman oluyor malesef canım kızım 5.5 yaşında onun sınıfında bile öğretmenini bile tekmeleyen cocuklar var düşün. Küçük yaş grubunda çok dikkat ederler canını sıkma. İnsan kıyamıyor ama güvenilecek bi yakının yoksa kreş en güzeli. Bir arkadasım 20 aylık verdi krese mecburen iyi ki diyor vermişim cok memnun.
Ben de iki hafta sonra başlıyorum işe. İsteyerek dilekçe verdim Ama gözümde büyüyor şu an alışma sürecievden cok erken 7 de cıkıyoruz. İkisini de eşimim yengesine götürücez 500 m evi. Kızım da okula oradan gidecek. İki senedir hersey kontrolümdeydi bakalım nasıl alışacaz yeni duruma.
Umarım sen de gönlüne göre bir kreş bulursun canım.
Biraz uzak kaldm forumdan. Hayırlı olsun başladın değil mi? Ne yaptın eren paşayı, hangi kreşe verdin? Ben de şubatta başlayacağım inşallah. Şimdiden araştırıyorum. Bi kreş baya kafama yattı. Adı tülay. Sizin orda yeşilpınarda da şube açmışlar hatta. Çok köklü bi kreşmiş. Bakalım göreceğiz inşallah.Ne güzel yazmışsın içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca inşallah umduğumu bulurum...o yenge kimse sağolsun seni büyük bir yükten kurtarıyor.branşçısın sen de sabah gidiyorsan tam güne geçilse rahatlarız.
Canım hayırlı olsunSahol cnm bnm darisi basiniza artik:))
Yeni doğum yapanlar bir günü nasıl geçiriyorsunuz hem bebiş hem 1 numaralarla
Hayal etmek bile zor değil miYeni doğum yapanlar bir günü nasıl geçiriyorsunuz hem bebiş hem 1 numaralarla