Sen aldıysan alırım50 faktör güneş kremleri çok kimyasal içerdiği için 30 faktör olanların kullanılması gerektiğini biliyorum Güneş'in yararlı olduğu kadar zararlı etkileride var ben o nedenle sürme taraftarıyım
bendede var ama dikkatini hic cekmedi. Al.yinede lazim olur bir gun dikkatlerini ceker:)Eki Görüntüle 1841967 Eki Görüntüle 1841968 Eki Görüntüle 1841969 Eki Görüntüle 1841967
Bu tarz oyuncaklar aldım
Erken mi
Bebegınız yapabılıomu bunları
2 yas ve üzerindeki ler için mi uygun olur
Canim ben cok onceden almistim yapamayinca sinirlenip firlatiyordu bir hafta önce aklima geldi tekrar çıkardım bu sefer kendi yapabilince cok mutlu oldu hangi hayvanin ve tasitlarin nerde oldugunu ogrendi hemen ondan yapabiliyor sayilar biraz zorlar..Eki Görüntüle 1841967 Eki Görüntüle 1841968 Eki Görüntüle 1841969 Eki Görüntüle 1841967
Bu tarz oyuncaklar aldım
Erken mi
Al bebişim güzel 3 kez ödül aldı içeriği tamamen doğalSen aldıysan alırım
Sana guvenıyrz carputı :)
Ya Emir'in ilgisini hic çekmiyor böyle oyuncaklar. Iki tane var hic denemiyo bile yerine koymayı.Eki Görüntüle 1841967 Eki Görüntüle 1841968 Eki Görüntüle 1841969 Eki Görüntüle 1841967
Bu tarz oyuncaklar aldım
Erken mi
AynenYa Emir'in ilgisini hic çekmiyor böyle oyuncaklar. Iki tane var hic denemiyo bile yerine koymayı.
Aynen sürekli parktayız bide öğrenmiş goool elinde top koşuyor geçen ilk kez üç hayvanı eşleştirdi sonrada kartları yediValla öyle zeka oyunu yok eşleştirme yerine takma yapmıyor çocuk ya. Ancak top peşinde koşsun..
hahahahah en iyisini yapmış. Yemisim kartida eşleştirmeyi de demis Yaman...Aynen sürekli parktayız bide öğrenmiş goool elinde top koşuyor geçen ilk kez üç hayvanı eşleştirdi sonrada kartları yedi
Yeğenim Yaman dan 10 ay büyük kartları önüne koydum hepsini eşleştirdi ilerde yapıyorlar yani boşver
ben önce şu limona karanfil batırıp odaya koymayı denedim ama nafile. Sivrisinekler kış boyu resmen 2-3 kati buyumusler. Belediye de ilaclama yapmaya baslamadi henüz. dün dayamadim prize takilan ilaclardan aldim. biliyorum zararli hepsi. Ama napiyim yazik ona da.sabaha kadar mışıl mışıl uyudu valla...Bende istiyorum çözüm bende sivrisinek suratını yemiş hep Nasıl kabardı ya
Bende alayım ondan yaben önce şu limona karanfil batırıp odaya koymayı denedim ama nafile. Sivrisinekler kış boyu resmen 2-3 kati buyumusler. Belediye de ilaclama yapmaya baslamadi henüz. dün dayamadim prize takilan ilaclardan aldim. biliyorum zararli hepsi. Ama napiyim yazik ona da.sabaha kadar mışıl mışıl uyudu valla...
Her çocuğun ilgi alanı başka İşte dönem dönem yapıyorlar bazı şeyleri zorlasanda yapmaz zaten bizimkiler at gibi koştursunlar ancahahahahah en iyisini yapmış. Yemisim kartida eşleştirmeyi de demis Yaman...Valla bir ara instagram da takip ettiklerimi gördüm patir patir yapiorlar hepsi. Ya dedim hani cocugun ilgi alani degisiktir, gelişimde kişisel farkliliklar vardır ama bu instagram cocuklarinin hepsidemi buna ilgi duyuyor da bi benim cocugum mu yuzlerine bakmio diye... beni acayip karşılaştırma yapmaya itiyor bu instagram da neyseki sonra kendime geliveriyorum
Yaman da öyle takip et bence gerek olursa götürürsünArkadaşlar oğlum azi disini cikarmakla meşgul su aralar. Bagirsaklari cok tuhaflasti. Cok su içiyor. Sık sık az az kaka yapıyo. Bi bakıyorum sanki ishal gibi yapmis. Bi dahaki normal. Altini değiştiriyorum bi saat sonra tekrar yapmis oluyor. Gunde beş kezi geçmiyo ama böyle duzensiz acaip bi hal aldi. Diştendir dedim ama doktora goturmeli miyim sizce?
Bi de burun akıntısı ateş vs. Hiç birsey yok ama öksürük var bikac gündür. Bi da disten olur mu onemsenmeyecek bisey mi yoksa gecikmeden doktora gostermeli mi??
Bu ara hastaneye gitmek çok zor bizim için o yüzden soruyorum. Bi fikir verirseniz cok mutlu olurum
Gecen haftalarda Yagiz Selim de oyle oldu oksuruk atesle birlikteydi bir oksurusu var icim parcalaniyordu doktor dis yapmis olabilir dedi ilac verdi sntibiyotik oksururuk surubu butun fisfisi ama Yagiz Selime antibiyotigi 2 kez icirebildim oksuruk surubunu da maksimum 4 kere tam bir savas ortami sonra kendi kendine gecti ve azilarimiz bize gulumsedi ama takip etmekte fayda var cunku Yagiz Selim her disini farkli belirtilerle cikardiArkadaşlar oğlum azi disini cikarmakla meşgul su aralar. Bagirsaklari cok tuhaflasti. Cok su içiyor. Sık sık az az kaka yapıyo. Bi bakıyorum sanki ishal gibi yapmis. Bi dahaki normal. Altini değiştiriyorum bi saat sonra tekrar yapmis oluyor. Gunde beş kezi geçmiyo ama böyle duzensiz acaip bi hal aldi. Diştendir dedim ama doktora goturmeli miyim sizce?
Bi de burun akıntısı ateş vs. Hiç birsey yok ama öksürük var bikac gündür. Bi da disten olur mu onemsenmeyecek bisey mi yoksa gecikmeden doktora gostermeli mi??
Bu ara hastaneye gitmek çok zor bizim için o yüzden soruyorum. Bi fikir verirseniz cok mutlu olurum
Hepsiburadadan alabilirsinKızlar Günaydın. :) güneş kremi alacağım Emir'e..carputi trukid'i onerdigini okudum. Bende ondan alacağım. Yalniz hangi site daha güvenli olur bilemedim. Siz nerden aldiniz?
Onerebilecegin bir site var mi tozluya baktim yok hamile abiye diye baktim fiyatlar ucukEki Görüntüle 1841742
kardesın oldugu ıcın abıye gıyecegını dusunuyorum
bu yuzden gogus altında ıslemesı olan, alta dogru uçus ucus olan yere kadar bı elbıse harıka olur
ust kısmı sana kalmıs
dekolta gıyebılırlıgıne gore degısır :)
Canim son zamanlarda ne derece sis olacagimi bilmiyorum ki nasil tahmin edebilirim?Hayırlı olsun cnm şimdiden. Lilipit arkadasımın dediği tarzda elbiseler bakabilirsin cok fazla secenek yok malesef. Ben kardeşimin dugununde 50 gun olmuştu dogum yapalı cıkıp geZemedim. hiiiç hoşlanmadıgım birkıyafetle dugun yapmıştım hala sinir oluyorum. Son zamana bırakmamanı tavsiye ediyorum
Canim ben hamile iken kaynimin düğünü olmuştu. Göğüs altindan kemerli islemeli modeller tercih etmistim dugun ve kinada.Onerebilecegin bir site var mi tozluya baktim yok hamile abiye diye baktim fiyatlar ucuk
Canim son zamanlarda ne derece sis olacagimi bilmiyorum ki nasil tahmin edebilirim?