2014 Kasım Anneleri

Cnm baZen bende cildiriyorum hatta diyorm cok mu simarik bi cocuk yetistiriyrm
Ise yaramiyor yine yapmaya devam ediyor
Acikcasi duzelecegine inaniyrm
Ya da uygulamada hata yapiyrm
Sonuc alabilen arkadas var mi bilmiyrm
Mesela disarida elini tutturmadan yuruyor
Elini tutmak istyrm agliyor
Herseyr agliyor
Bende sakince elini tutmam gerektigini kisaca anlatiyrm tinlamiyor :)

Bizde de durum aynı, zaten dışarıda genelde yürümek yerine koşuyor. Onu da anlamış Değilim. Sanırım sevincinden ne yapacağını şaşırıyor

Bende çoğu Zaman çıldıracak gibi oluyorum tehlikeli olmayan her şeye izin veriyorum bak sabah kum havuzunda kafasından aşağı habire kum döktü asla yapma etme demem ama ne yapsam illa günde iki üç defa krize girecek bişey buluyor kendine

Adem Güneş i dinleyerek sakinleşmeye çalışıyorum her pazartesi saat 10 da 104.4 bizim radyo da çocuk deyip geçme adında bir program yapıyor pazar 10 da tekrarı oluyor onu dinlemeni tavsiye ederim

O programı dinlemek sanırım iyi gelecek. Gerçekten psikolojik olarak rahatlamam lazım ki çocuğuma daha sakin ve anlayışlı olabileyim

Gunaydin guzel annelerr
Sizin guzel fikirlerinize ihtiyacim var
Agustosun sonunda kardesimin dugunu var biliyorsunuz ben hamileyim ve 8 aylik olacagiz kiyafet hakkinda fikirlere ihtiyacim var
Gorsel olarak da resim paylasabilirsiniz
Ne giyeyimmmmm???

Gunaydin guzel annelerr
Agustosun sonunda kardesimin dugunu var biliyorsunuz ben hamileyim ve 8 aylik olacagiz kiyafet hakkinda fikirlere ihtiyacim var
Ne giyeyimmmmm???
2013-hamile-abiyesi-modelleri-24-150x150.jpg
kardesın oldugu ıcın abıye gıyecegını dusunuyorum
bu yuzden gogus altında ıslemesı olan, alta dogru uçus ucus olan yere kadar bı elbıse harıka olur
ust kısmı sana kalmıs
dekolta gıyebılırlıgıne gore degısır :)

Gunaydin guzel annelerr
Ne giyeyimmmmm???
Hayırlı olsun cnm şimdiden. Lilipit arkadasımın dediği tarzda elbiseler bakabilirsin cok fazla secenek yok malesef. Ben kardeşimin dugununde 50 gun olmuştu dogum yapalı cıkıp geZemedim. hiiiç hoşlanmadıgım birkıyafetle dugun yapmıştım hala sinir oluyorum. Son zamana bırakmamanı tavsiye ediyorum

Eren de ilk başlarda elektrikli süpürgeden, blendırdan çok korkuyordu şimdi o kadar korkmuyor ama süpürgeyi çalıştırdığımda yanından Koşarak kaçıyor, beni izliyor. Blendırda öyle dikkatlice Bakıyor hatta sonra oynamak için onu istiyor, ağlıyor. Bunları biraz aştık ta su işini aşamadık. Her banyomuz Ağlayarak geçiyor. Suyun altına Girdiği anda Başlıyor çığlıklar. Acaba Yıkama yöntemini mi değiştirmeliyim bilemiyorum. Banyoda babasının kucağında duruyor ben yıkıyorum. Sizler nasıl yıkıyorsunuz? Geçen arkadaşım minik bir sandalyeye oturtup yıkadığını söyledi. Çok mantıklı geldi ama Eren'in oturacağını hiç sanmıyorum.

Biz bebek küvetini doldurıyoruz canım az suyla. oynayarak yıkanıyor. banyo hastası. Küveti gorunce banyo kapısına koşuyor.

Ben de elektrikli aletlere deli olmasından şikayetcıyım süpürgeyi alıp elimden süpğrmeye calışıyor, kspatınca ağlıyor devirini dusuruyorum gıdıp acıyor kendi üzerini parmaklarını cektiriyor piskopat gıbı. Saç kurutma makınası blendır deli oluyor hepsine.

KıZlar almak isteyen ılursa bugün bim e küçük şişme havuz geldi balkona dolduruyorum ben yazın eğleniyorlar. 12.90 fiyatı. Banyoya da rahatlıkla sığıyor.

bugun bime gelen su havuzu ve oyun hamurlarından alıcam
ogluma ıkeadan mamut masa aldım
hamur oynar uzerınde yerım :)
deneyecem yavastan bakalım ne yapacak
ama henuz masamız eve gelmedı
esım getırecek
esımde gorevde :KK43:

aa guzel bı urunmus bılmıyordum
tesekkurler
zararlı olup olmaması konusunda ne dusunuyorsun?
50 faktör güneş kremleri çok kimyasal içerdiği için 30 faktör olanların kullanılması gerektiğini biliyorum Güneş'in yararlı olduğu kadar zararlı etkileride var ben o nedenle sürme taraftarıyım

esım getırecek
Bende 2 ay önce aldım mammut masa sandalye üzerinde etkinlik yapıyoruz

Eren de ilk başlarda elektrikli süpürgeden, blendırdan çok korkuyordu şimdi o kadar korkmuyor ama süpürgeyi çalıştırdığımda yanından Koşarak kaçıyor, beni izliyor. Blendırda öyle dikkatlice Bakıyor hatta sonra oynamak için onu istiyor, ağlıyor. Bunları biraz aştık ta su işini aşamadık. Her banyomuz Ağlayarak geçiyor. Suyun altına Girdiği anda Başlıyor çığlıklar. Acaba Yıkama yöntemini mi değiştirmeliyim bilemiyorum. Banyoda babasının kucağında duruyor ben yıkıyorum. Sizler nasıl yıkıyorsunuz? Geçen arkadaşım minik bir sandalyeye oturtup yıkadığını söyledi. Çok mantıklı geldi ama Eren'in oturacağını hiç sanmıyorum.
Ben çamaşır sepetine oturtup yıkıyordum ama şimdi ayakta yıkanmak istiyor düşmeden yıkamak için ter içinde kalıyorum ama banyo yapmayı seviyor

esım getırecek
Benim oğlum oyun hamuruyla cok erken tanıstı cunku ablası surekli hamur oynuyor. Cok eğleniyor hamur mıncıklarken el kaslarının gelişimi için cok yararlı.
Gecen gun yemiş oyun hamurundan o kadar dıkkat etmeme ragmen bir turlu alıştıramadım agzına sokmamayı. Kızım hiçbirşeyı sokmazdı agzına.
Masayı da üzerine cıkıp oturma amaçlı kullanıyor :)

Emzirirken hamile kalan anneler Nezzaman bıraktınız memeyi bugün tahlil yaptırdım sağlık ocağında hemen kesmen lazım dedi dr erken doğum veya düşüğe sebep olur dedi

bizde kuvet yok.o yüzden ben eski usul yıkıyorum. Yani leğende:halay: havuz gibi oluyor onun icin. Kopuklerle oynuyor saga sola sicrata sicrata. Inanilmaz keyif alıyor. Ben Emir'e sandalye ve tabure aldim ama onlara oturmayi reddetti. Bende legende yıkıyorum. Boyuna uygun bebek kuveti yok çünkü.

Emzirirken hamile kalan anneler Nezzaman bıraktınız memeyi bugün tahlil yaptırdım sağlık ocağında hemen kesmen lazım dedi dr erken doğum veya düşüğe sebep olur dedi
Adaşım hayırlı uğurlu olsun bebişin ay bir sürü Bebek geliyor valla

Benim oğlum oyun hamuruyla cok erken tanıstı cunku ablası surekli hamur oynuyor. Cok eğleniyor hamur mıncıklarken el kaslarının gelişimi için cok yararlı.
Gecen gun yemiş oyun hamurundan o kadar dıkkat etmeme ragmen bir turlu alıştıramadım agzına sokmamayı. Kızım hiçbirşeyı sokmazdı agzına.
Masayı da üzerine cıkıp oturma amaçlı kullanıyor :)
Cnm ev yapımı hamur tarıflerı var onları dene ıstersen :)

X