Onerebilecegin bir site var mi tozluya baktim yok hamile abiye diye baktim fiyatlar ucuk
Canim son zamanlarda ne derece sis olacagimi bilmiyorum ki nasil tahmin edebilirim?
Sağol Can'ım cuma günü kestim sütten beklediğimden kolay oldu kızım zaten gece emmek için uyanmıyordu 2 gündür vermiyorumAllah tamamına erdırsın
Nasıl bırakacaksın bırden kesmek zor olsa gerek
Sağol adaşımAdaşım hayırlı uğurlu olsun bebişin ay bir sürü Bebek geliyor valla
Aaa geçmiş olsun.uzulme diyecem ama bilirim insan dayanamiyor. nasıl oldu ki?Nasilsiniz kizlar.. Biz cok kötüyüz kizimin kolu alciya alindi aglayip duruyorum kendime kiziyorum.. Rabbim kimsenin cocuguna hastalık vermesin.. Canimdan can gidiyor onu oyle gordukce.. 3 hafta nasil gececek hic bilmiyorum....
Canim ben hamile iken kaynimin düğünü olmuştu. Göğüs altindan kemerli islemeli modeller tercih etmistim dugun ve kinada.
canim arama yaparken nasil aratiyorsun o elbiseleri yesil olan guzelmis ben cok acik giyinmem canim ama kemerleri karnimi sikmaz mi emin olamadim hamile abiye diyorum baska baska siteler cikiyor guvenilir iadesi kolay bir site bulsam oradan isteyeyim diyorumBuarada acik giyiniyormusun bilmiyorum canim ben kolsuz giyinmiyorum. Bu tarz alip hafif dökümlü kol ekletmistim. Site bonprix.
Canim gecmis olsun ne olduNasilsiniz kizlar.. Biz cok kötüyüz kizimin kolu alciya alindi aglayip duruyorum kendime kiziyorum.. Rabbim kimsenin cocuguna hastalık vermesin.. Canimdan can gidiyor onu oyle gordukce.. 3 hafta nasil gececek hic bilmiyorum....
Hepsi burada dan canikom ig de doğalbebeğimde de varKızlar Günaydın. :) güneş kremi alacağım Emir'e..carputi trukid'i onerdigini okudum. Bende ondan alacağım. Yalniz hangi site daha güvenli olur bilemedim. Siz nerden aldiniz?
Aa noldu ya düştü mü kıyamam ya sıkma nolur Canını toparlar iyileşirNasilsiniz kizlar.. Biz cok kötüyüz kizimin kolu alciya alindi aglayip duruyorum kendime kiziyorum.. Rabbim kimsenin cocuguna hastalık vermesin.. Canimdan can gidiyor onu oyle gordukce.. 3 hafta nasil gececek hic bilmiyorum....
Canim ben hamile abiye diye aratmiyorum. Önüne hamile ekleyince 2-3 kat fiyat ekliyorlar. Ben cok internetten alisveris yapan biri degilim ama cevremdekiler n11, bonprix, modagram , morhipo , trendyol markafoniden alisveris yapiyor. Buaralar bakarsan rahat bulursun her sitede. Çünkü tam mezuniyet dönemi. Her sitede cok guzel modeller var.canim arama yaparken nasil aratiyorsun o elbiseleri yesil olan guzelmis ben cok acik giyinmem canim ama kemerleri karnimi sikmaz mi emin olamadim hamile abiye diyorum baska baska siteler cikiyor guvenilir iadesi kolay bir site bulsam oradan isteyeyim diyorum
Onumuz hem ramazan hemde havalar cok sicak gidiyor
Bilemedim dogrusu
Canim gecmis olsun ne oldu
Haklısın Can'ım 50 liralık elbise oluyor 200 lira o sitelere bir bakayım teşekkür ederim canımCanim ben hamile abiye diye aratmiyorum. Önüne hamile ekleyince 2-3 kat fiyat ekliyorlar. Ben cok internetten alisveris yapan biri degilim ama cevremdekiler n11, bonprix, modagram , morhipo , trendyol markafoniden alisveris yapiyor. Buaralar bakarsan rahat bulursun her sitede. Çünkü tam mezuniyet dönemi. Her sitede cok guzel modeller var.
Göğüs altından inen bir model alırsan onlar dökümlü duruyor zaten. Şişsende sorun olacagını sanmıyorum canım.Onerebilecegin bir site var mi tozluya baktim yok hamile abiye diye baktim fiyatlar ucuk
Canim son zamanlarda ne derece sis olacagimi bilmiyorum ki nasil tahmin edebilirim?
Gecen haftalarda Yagiz Selim de oyle oldu oksuruk atesle birlikteydi bir oksurusu var icim parcalaniyordu doktor dis yapmis olabilir dedi ilac verdi sntibiyotik oksururuk surubu butun fisfisi ama Yagiz Selime antibiyotigi 2 kez icirebildim oksuruk surubunu da maksimum 4 kere tam bir savas ortami sonra kendi kendine gecti ve azilarimiz bize gulumsedi ama takip etmekte fayda var cunku Yagiz Selim her disini farkli belirtilerle cikardi
Hepsiburadadan alabilirsin
Hepsi burada dan canikom ig de doğalbebeğimde de var
Valla öyle zeka oyunu yok eşleştirme yerine takma yapmıyor çocuk ya. Ancak top peşinde koşsun..
cok sinekli ve baş edemeyeceğim yerlerde bella buzy sprey var geçen yıl doktor önermişti bitkiselmiş onu kullanıyorum evde akşam prize ilacı takıyorum uyumadan havalandıriyorum bi de cam için sineklik tül sipariş ettim onu yapıştıracagim
Aaa geçmiş olsun.uzulme diyecem ama bilirim insan dayanamiyor. nasıl oldu ki?
canim arama yaparken nasil aratiyorsun o elbiseleri yesil olan guzelmis ben cok acik giyinmem canim ama kemerleri karnimi sikmaz mi emin olamadim hamile abiye diyorum baska baska siteler cikiyor guvenilir iadesi kolay bir site bulsam oradan isteyeyim diyorum
Onumuz hem ramazan hemde havalar cok sicak gidiyor
Bilemedim dogrusu
Canim gecmis olsun ne oldu
sagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..Aa noldu ya düştü mü kıyamam ya sıkma nolur Canını toparlar iyileşir
oyy yavruma kıyamam çok geçmiş olsun canım üzülme Rabbim beterinden korusun çocuklarımızısagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..
bizdede önce babanın kucağında yıkanıyordu bende yardım ediyordum ama çok fena ağlıyordu susmak bilmeden, baktık böyle olmayacak eşim dışarda kıyafet giydirme görevini devraldı bende zeynepi ayaklarımın arasına alıyorum kayıp düşmesin diye oda hem ayakta hemde eline oyuncak ve banyo tası veriyorum o banyo tasıyla suyla uğraşırken bende yıkıyorum böyle daha kolay oldu dene istersenEren de ilk başlarda elektrikli süpürgeden, blendırdan çok korkuyordu şimdi o kadar korkmuyor ama süpürgeyi çalıştırdığımda yanından Koşarak kaçıyor, beni izliyor. Blendırda öyle dikkatlice Bakıyor hatta sonra oynamak için onu istiyor, ağlıyor. Bunları biraz aştık ta su işini aşamadık. Her banyomuz Ağlayarak geçiyor. Suyun altına Girdiği anda Başlıyor çığlıklar. Acaba Yıkama yöntemini mi değiştirmeliyim bilemiyorum. Banyoda babasının kucağında duruyor ben yıkıyorum. Sizler nasıl yıkıyorsunuz? Geçen arkadaşım minik bir sandalyeye oturtup yıkadığını söyledi. Çok mantıklı geldi ama Eren'in oturacağını hiç sanmıyorum.
Cok geçmiş olsun kiyamam inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci Allah sabır versinsagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..
Oyy geçmiş olsun canim ya. Sen nerden bilebilirdin ki. Yavrucaklar tam anlatamiyor dertlerini daha... sikma canini hemen toparlar insallah.sagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..
Emzirirken hamile kalan anneler Nezzaman bıraktınız memeyi bugün tahlil yaptırdım sağlık ocağında hemen kesmen lazım dedi dr erken doğum veya düşüğe sebep olur dedi
Benmde eşim yuzunden bı vukuatlı ilişkim var
Bugun adet gunumdu olmadım
Bende sıraya gırebılırım
Ama okadar kolay bı kezde hamıle kalamam gıbı gelıyor :)
Sağol Can'ım cuma günü kestim sütten beklediğimden kolay oldu kızım zaten gece emmek için uyanmıyordu 2 gündür vermiyorum
sagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..