2014 Kasım Anneleri

Onerebilecegin bir site var mi tozluya baktim yok hamile abiye diye baktim fiyatlar ucuk

Canim son zamanlarda ne derece sis olacagimi bilmiyorum ki nasil tahmin edebilirim?

Buarada acik giyiniyormusun bilmiyorum canim ben kolsuz giyinmiyorum. Bu tarz alip hafif dökümlü kol ekletmistim. Site bonprix.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-05-15-26-45.png
    Screenshot_2016-06-05-15-26-45.png
    179,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2016-06-05-15-27-59.png
    Screenshot_2016-06-05-15-27-59.png
    166,1 KB · Görüntüleme: 36
Nasilsiniz kizlar.. Biz cok kötüyüz kizimin kolu alciya alindi aglayip duruyorum kendime kiziyorum.. Rabbim kimsenin cocuguna hastalık vermesin.. Canimdan can gidiyor onu oyle gordukce.. 3 hafta nasil gececek hic bilmiyorum.... :KK61::KK61::KK61::mad:

Nasilsiniz kizlar.. Biz cok kötüyüz kizimin kolu alciya alindi aglayip duruyorum kendime kiziyorum.. Rabbim kimsenin cocuguna hastalık vermesin.. Canimdan can gidiyor onu oyle gordukce.. 3 hafta nasil gececek hic bilmiyorum.... :KK61::KK61::KK61::mad:
Aaa geçmiş olsun.uzulme diyecem ama bilirim insan dayanamiyor. nasıl oldu ki?

Canim ben hamile iken kaynimin düğünü olmuştu. Göğüs altindan kemerli islemeli modeller tercih etmistim dugun ve kinada.

Buarada acik giyiniyormusun bilmiyorum canim ben kolsuz giyinmiyorum. Bu tarz alip hafif dökümlü kol ekletmistim. Site bonprix.
canim arama yaparken nasil aratiyorsun o elbiseleri yesil olan guzelmis ben cok acik giyinmem canim ama kemerleri karnimi sikmaz mi emin olamadim hamile abiye diyorum baska baska siteler cikiyor guvenilir iadesi kolay bir site bulsam oradan isteyeyim diyorum
Onumuz hem ramazan hemde havalar cok sicak gidiyor
Bilemedim dogrusu
Canim gecmis olsun ne oldu

Aa noldu ya düştü mü kıyamam ya sıkma nolur Canını toparlar iyileşir

canim arama yaparken nasil aratiyorsun o elbiseleri yesil olan guzelmis ben cok acik giyinmem canim ama kemerleri karnimi sikmaz mi emin olamadim hamile abiye diyorum baska baska siteler cikiyor guvenilir iadesi kolay bir site bulsam oradan isteyeyim diyorum
Bilemedim dogrusu

Canim ben hamile abiye diye aratmiyorum. Önüne hamile ekleyince 2-3 kat fiyat ekliyorlar. Ben cok internetten alisveris yapan biri degilim ama cevremdekiler n11, bonprix, modagram , morhipo , trendyol markafoniden alisveris yapiyor. Buaralar bakarsan rahat bulursun her sitede. Çünkü tam mezuniyet dönemi. Her sitede cok guzel modeller var.

Canim ben hamile abiye diye aratmiyorum. Önüne hamile ekleyince 2-3 kat fiyat ekliyorlar. Ben cok internetten alisveris yapan biri degilim ama cevremdekiler n11, bonprix, modagram , morhipo , trendyol markafoniden alisveris yapiyor. Buaralar bakarsan rahat bulursun her sitede. Çünkü tam mezuniyet dönemi. Her sitede cok guzel modeller var.
Haklısın Can'ım 50 liralık elbise oluyor 200 lira o sitelere bir bakayım teşekkür ederim canım

Onerebilecegin bir site var mi tozluya baktim yok hamile abiye diye baktim fiyatlar ucuk

Canim son zamanlarda ne derece sis olacagimi bilmiyorum ki nasil tahmin edebilirim?
Göğüs altından inen bir model alırsan onlar dökümlü duruyor zaten. Şişsende sorun olacagını sanmıyorum canım.

Gecen haftalarda Yagiz Selim de oyle oldu oksuruk atesle birlikteydi bir oksurusu var icim parcalaniyordu doktor dis yapmis olabilir dedi ilac verdi sntibiyotik oksururuk surubu butun fisfisi ama Yagiz Selime antibiyotigi 2 kez icirebildim oksuruk surubunu da maksimum 4 kere tam bir savas ortami sonra kendi kendine gecti ve azilarimiz bize gulumsedi ama takip etmekte fayda var cunku Yagiz Selim her disini farkli belirtilerle cikardi

Hepsiburadadan alabilirsin

Hepsi burada dan canikom ig de doğalbebeğimde de var

Sagolun kızlar :)

Valla öyle zeka oyunu yok eşleştirme yerine takma yapmıyor çocuk ya. Ancak top peşinde koşsun..
Kızlar E efsunkarr sormuştu ama gene sorayim. Nolcak bu sivrisinek ısırıkları ya. Ben bulamadim birsey. Çocuk saat başı uyanıyor geceleri sinek yüzünden. Var mi bir çözümü.?
cok sinekli ve baş edemeyeceğim yerlerde bella buzy sprey var geçen yıl doktor önermişti bitkiselmiş onu kullanıyorum evde akşam prize ilacı takıyorum uyumadan havalandıriyorum bi de cam için sineklik tül sipariş ettim onu yapıştıracagim

Aaa geçmiş olsun.uzulme diyecem ama bilirim insan dayanamiyor. nasıl oldu ki?

Bilemedim dogrusu

Aa noldu ya düştü mü kıyamam ya sıkma nolur Canını toparlar iyileşir
sagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..

sagolun kizlar cuma günü yataktan düşmüştü basina kiyafetini gecirmis o gün takipte kaldim kusma gozlerde kayma ve bir degisiklik hissetmeyince goturmedim doktora.. Ertesi gün farkettim sol bilegine dokununca cani yaniyor ama zedelenme sandim parka bile gittik ve dün ayagi takilip azicik düşünce cok agladi bilegini tutarak doktora gittik ki kirik alciya alacagiz deyince hayatimin sokunu yasadim bir bucuk yasindaki yavrumu alcili görmeye koluna bakip bakip aglamasina dayanamiyorum..
oyy yavruma kıyamam çok geçmiş olsun canım üzülme Rabbim beterinden korusun çocuklarımızı

Eren de ilk başlarda elektrikli süpürgeden, blendırdan çok korkuyordu şimdi o kadar korkmuyor ama süpürgeyi çalıştırdığımda yanından Koşarak kaçıyor, beni izliyor. Blendırda öyle dikkatlice Bakıyor hatta sonra oynamak için onu istiyor, ağlıyor. Bunları biraz aştık ta su işini aşamadık. Her banyomuz Ağlayarak geçiyor. Suyun altına Girdiği anda Başlıyor çığlıklar. Acaba Yıkama yöntemini mi değiştirmeliyim bilemiyorum. Banyoda babasının kucağında duruyor ben yıkıyorum. Sizler nasıl yıkıyorsunuz? Geçen arkadaşım minik bir sandalyeye oturtup yıkadığını söyledi. Çok mantıklı geldi ama Eren'in oturacağını hiç sanmıyorum.
bizdede önce babanın kucağında yıkanıyordu bende yardım ediyordum ama çok fena ağlıyordu susmak bilmeden, baktık böyle olmayacak eşim dışarda kıyafet giydirme görevini devraldı bende zeynepi ayaklarımın arasına alıyorum kayıp düşmesin diye oda hem ayakta hemde eline oyuncak ve banyo tası veriyorum o banyo tasıyla suyla uğraşırken bende yıkıyorum böyle daha kolay oldu dene istersen

Cok geçmiş olsun kiyamam inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci Allah sabır versin

Oyy geçmiş olsun canim ya. Sen nerden bilebilirdin ki. Yavrucaklar tam anlatamiyor dertlerini daha... sikma canini hemen toparlar insallah.

Emzirirken hamile kalan anneler Nezzaman bıraktınız memeyi bugün tahlil yaptırdım sağlık ocağında hemen kesmen lazım dedi dr erken doğum veya düşüğe sebep olur dedi

sende mi hamişsin hayırlı olsun cnm
rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
çoğu hamile sayılı kaldık böyle acaba mı :):):)

Benmde eşim yuzunden bı vukuatlı ilişkim var
Bugun adet gunumdu olmadım
Bende sıraya gırebılırım
Ama okadar kolay bı kezde hamıle kalamam gıbı gelıyor :)

ay canım benimde sanırım geçenlerde kaçak oldu
benimde geç oldu ilki ama 2 leri bilemiyorum inş. olmaz
rabbim istediğimiz zamanda versin 2.olursa çalışamam kv ona bakamaz
olursa oturur bakarsın diyo hep çünkü:):):)

Sağol Can'ım cuma günü kestim sütten beklediğimden kolay oldu kızım zaten gece emmek için uyanmıyordu 2 gündür vermiyorum

hadi ya nasıl yaptın peki bende ramaznda yazlığa gidelim diyolar
gece durmaz diye bırakayım dedim dün başladım gece durduramadım
gündüz oyaladım ama gece imkansız aralıksız 3 saat ağladı kıyamam içim
yandı bende verdim gene biraz daha zamanı var galiba dedim napıcam bilmiyorum bu konuda.

ayy kıyamam ben onaa iyileşir inş.çabucak
iyi durmuş 2 gün heralde ağrımıştır hep.
yataktan düştüğünde değil yani üzerine parkta düşüncemi oldu..

kızlar selam.
sütten kesen yada kesmeyi düşünen varmı.
nasıl olıcak planınız var mı ben dün denedim
gündüz oyaladım ama gece mümkünatı yok
3 saat ağladı ikna olmadı pes etmedi en son verdim daha erken
demek dedim ama bırakmasını da istiyorum normal süt hiç
içmiyor çünkü belki ona başlar birde yazlığa gidelim diyolar
kv ler orda gece susturamazlar falan diye.

X