2014 Kasım Anneleri

iki gündür buralardayım zaten bütün forumu gezdim galiba
eşim saolsun herşeyle ilgileniyor ama iki tane daha yavrum var ilgilenmem gerek inşallah biran evvel gecer bu ağrılar...

hımmm 3. demek sen yinede çok dikkat et,,keşke yanında birileri kalsa senin rahat edebilmen için

hımmm 3. demek sen yinede çok dikkat et,,keşke yanında birileri kalsa senin rahat edebilmen için

Gurbetteyim canım ya kız kardeşim ve bir eltim var burda onlarda kendi hallerinde zannetmiyorum gelen olsun yanıma.
Rabbim hakkımda ne hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah...
sadece yemek yapmak için kalkıyorum okadar diger şeyleride eşim hallediyor.

neyseki eşin yardımcı oluyomuş :) benim eşimde bu ara çok hamarat,,çalıştığı halde sabah kahvaltım,iğnem evin genel işleri hep onda. yemekleride annem yapıyo,evi de temizliyo. bana bişey bırakmıyorlar ya tehlike falan yok ama pzrts dr canımı sıkmıştı biraz. ki öncesindeki kötü deneyimler falan derkennnn,,, şu evreleri atlatana kadar dinlen diyorlar bide çok duygusalım habire vırt zırt ağlıyorum işte. böyle geçiyo günlerimmm

Canım fol ile başlıyosa aynı şey ıluyo demekki senin bebiş ne kadarlık
Cnm Benim sat 27 ocak.internet hsplamasına göre 5+4 ama bence daha küçük.dün kontrole gittim kesem 5,5 mm karından göründü ama çok şükür.dr bhcgye bakalım dedi 2499 çıktı iyi dedi.senin kese göründü mü

ne zmn gordunuz keseyı bugunmu

çok güzelmiş :)
evettt bende kesemi gördüm pzrts yaklaşık 5 mm ölçmüştü dr. hcg de aynı gün 3410 çıkmıştı. ama dr küçük buldu kesemi,, çok üzdü beni ertesi gün işte kan sonucu için eşimle konuşurken bu haftalarda böyle olabiliyor demiş. yani muhallaktayım üzülsem mi sevinsem miii... eşim iyi diyo sonuçlar bi problem yok,pzrts bidaaa gidicez bakalım ne olcak.. ama ağrım yok,kramptı kanamydı hiçbişey yok rahatım o anlamda. muhtemelen pazartesi daha iyi olacak herşey,,dilerim bebeğimi görürüm :)

hehehe haklısın aynen oyle oldu

allah korusun cnm negatıf dusunme

Elimde değil inşallah yine hüsran olmaz sonu... Hiç de belirtim olmadı bu ay bırakmıştık korunmayı dedim herhalde olmadı ama olmuş şükür.. Sonu da iyi olsun

kotu dusunmeeeeeeee
cok ıyı olacak hersey drun her dedıgıne kulak asma saglıkla kucagımıza alacagız bebıslerımızı

Canımbenım drumda kese küçük dedi ama döllenme zamnıyoa ilgili olabiliyo hiç üzülcek bişey yok.benım dr da endişelndi bhcgyi görnce rahtladı.korkma onlar cok temkinliyaklaşıyo sadece.masallah sorun olsa kanama olur bişey olur hiiçç kendni de bebişi de strese sokma rahst ol.aynı durumdayızz.senin sat neydi.?pazartesi niye bi daha gidiosun dr bana 15 gün sonra gel dedi ama ben garNti olsun diye 20 gün sonra gitcem.kalp atışını da duyarız inşallah

oh ne güzel canım keyfini çıkart sende.
hep biz yapıyoz azcıkda eşler yapsın demi.
O degilde böyle şımartılmaya alışabirim ben

kızlar ben dun doktara gıttım ve kesemın ıkı tane oldugunu ıkız bebeklerımın olacagını ogrendım coook mutluyum yaaa.....

oh ne güzel canım keyfini çıkart sende.
Hep biz yapıyoz azcıkda eşler yapsın demi.
O degilde böyle şımartılmaya alışabirim ben
ben ılk cocugumdan berı utu yapmıyorum sadece yemek toz alma cam sılme bende evı de hala cogunlukla esım supurur
ozellıkle sımdılerde hıc bırsey yapmıyorum eve gıdınce ev temız yemek hazır oluyor esım sagolsun yaa
herseyım benım elım kolum allaha sukurr.
dün canım yani adetgecikmesi 9 günken .

son adet tarıhlerınız nedır sızlerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…