kızlar ben dun doktara gıttım ve kesemın ıkı tane oldugunu ıkız bebeklerımın olacagını ogrendım coook mutluyum yaaa.....
sorma klavyeye kafamı koymak uzereyım allahtan ısler yogun
2. Gebelıgınmı
27 ocak .a det döngümde 30 gündü.seninki?ben ılk cocugumdan berı utu yapmıyorum sadece yemek toz alma cam sılme bende evı de hala cogunlukla esım supurur
ozellıkle sımdılerde hıc bırsey yapmıyorum eve gıdınce ev temız yemek hazır oluyor esım sagolsun yaa
herseyım benım elım kolum allaha sukurr.
son adet tarıhlerınız nedır sızlerın
kızlar ben dun doktara gıttım ve kesemın ıkı tane oldugunu ıkız bebeklerımın olacagını ogrendım coook mutluyum yaaa.....
Eğer yine bebeğimi kaybetmezsem ben de kasım annesi olacağım..
Rabbim korusun inşallah bebeginizi...
saglıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.
ben evde uzanıyorum,,tv de evim şahane bakmadan izliyorum
27 ocak .a det döngümde 30 gündü.seninki?
Canımbenım drumda kese küçük dedi ama döllenme zamnıyoa ilgili olabiliyo hiç üzülcek bişey yok.benım dr da endişelndi bhcgyi görnce rahtladı.korkma onlar cok temkinliyaklaşıyo sadece.masallah sorun olsa kanama olur bişey olur hiiçç kendni de bebişi de strese sokma rahst ol.aynı durumdayızz.senin sat neydi.?pazartesi niye bi daha gidiosun dr bana 15 gün sonra gel dedi ama ben garNti olsun diye 20 gün sonra gitcem.kalp atışını da duyarız inşallah
Eğer yine bebeğimi kaybetmezsem ben de kasım annesi olacağım..
oh ne güzel canım keyfini çıkart sende.
hep biz yapıyoz azcıkda eşler yapsın demi.
O degilde böyle şımartılmaya alışabirim ben
İnşallah canım hoşb.. teşekkür ederimmm...
Evet canım 2. si.. İlkini kaybettim..
kaybetmeyeceksin döverim haaaa
benim 3. gebeliğim
ayyyy cok sevındım ınsallah benımde ıkızdır hıc sanmıyorum ama
ohhhh bol keyıfler cnmm
24 ocak benımde.
Göründümü kese?.....ohhhh bol keyıfler cnmm
24 ocak benımde.
Canımmm sen de mi keybettin.. Çok geçmiş olsun.. Bu sefer yüzümüz gülsün inşallah...