- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
tatlım 4+4 yani dört haftan dolmuş beşinci haftadan da dört gün almışsın yani 5 hafralıksın
cok tesekkür ederim canım şimdi anladım : )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım 4+4 yani dört haftan dolmuş beşinci haftadan da dört gün almışsın yani 5 hafralıksın
aslmm saol sen nasılsın cnm[ı]selam kızlar nasılsınız persembe keseyi görmeye gidicem ama zaman gecmıyor sankı ya:26:
Bu arada ben 4+4 teyim asagıda neden 5 haftalık görünüyorum kızlar.[/ı]
coraspinde kullanıyorum canım,,, doktor gebelik boyunca iğne yapmamı istedi..
Benim geçmeyecek galiba ağlamalar (sebebi kötü tecrübelerim,,derinlerde yani..
Normalde duygusalım zaten
Sende benim gibi çoook mu ağlıyorsun?? Acaba diğer arkadaşlarımızda benzer şeyler yaşıyor mu?
Canım senin gün içinde baş dönmelerin oluyor mu??
umarım tatlım :) 8. haftana girmiş oluyosun o tarihte zaten bebeğimin kalp atışını duysam dünyalar benim olacakkkk
aslmm saol sen nasılsın cnm
5. Haftanın ıcerısındesın canım dogru yazıyor yanı:)
aslmm saol sen nasılsın cnm
5. Haftanın ıcerısındesın canım dogru yazıyor yanı:)
gececek ıyı dusunelım ıyı olsun.
Cok aglıyorum ben hemde asırı. Bırı bana az ses yukseltse salya sumuk aglıyorum
bas donmelerım degılde goz kararması ve ellerım de tıtremeler oluyor ya tansıyonum yada sekerım dusuyor.
aynen ses tonu farklı olsa bilee eşimin zırıl zırılım..
Göz kararması da oluyoda, çok fena başım dönüyo bazen. Yerimden kalksam düşecek gibi oluyorum sendeliyorum,, normaldir dimi
aynen ses tonu farklı olsa bilee eşimin zırıl zırılım..
göz kararması da oluyoda, çok fena başım dönüyo bazen. yerimden kalksam düşecek gibi oluyorum sendeliyorum,, normaldir dimi
doktor 4.5 haftalıksın dedi dün 21 martta gittiğimde 6.5 haftalık olacam bizim burdaki hesaplar doktordan ileri
yanı bas donmesı mıde bulantısı varsa hamılesın derler ya ne bılım bılemedım sımdııı
demek ki o korku ve üzüntü tek bende değilmiş allahım hayırlısıyla kalp atışlarını duymayı nasip etsin herkese. ikisinde de o duyguyu tadamadım. şimdi ise hep bir korku acaba kan geliyormu diye sürekli lavaboya gitmeler filan.
evet bende aşırı duygusaldım şimdi hepten herşeye ağlıyacak noktaya geldim. ben de belirtiler. en çok mide ve bel ile ilgili. aşırı bir gaz sancım var. ve ağzıma acı tat geliyor uzun süre ayakta duramıyorum belim ağrıyor. yorgunluk had safhada yani. az sonra test sonuçlarını almaya gidicem. bakalım neler çıkmış. artık eski heyecanım kalmadı ki hamilelik ile ilgili şu 3 ayı atlatsak yeter en önemlisi bu 3 ay zaten.
yalnız değilmişiz demekki tatlım.. tatlım kanama olsa kasık ağrısı olur,tedirgin olma bukadar yıpratma kendini..
benimde gaz çok oluyor, gaz sancım çok çok fazlaydı ama son bikaç gündür sancı ve krampı azaldı. benimde acı tat geliyor zaten reflüm var, aynen ayakta çok durunca belim ağrıyor. dilerim test sonuçların iyidir,burdan paylaş mutlaka merak ederim
Geçmiş olsun canım, tuvalet dışında kalkma.. Hangi ilaçları verdii
eşimi bekliyorum paylaşıcam tabi ki :) yok canım akıntım var normal olanından. onuda acaba birşey mi geldi diye bakıyorum. korkunun ecele faydası yok bunu zamanla anladım. zaten. :) ayrıca dün eczaneden aldım corasprini yazdırmaya değmez gerçekten onun için muayene ücreti vermeye gerek yok
1. 45 tl idi :) içiyorum bakalım inşallah bir işe yarar. şu genetik testim olunca hamile kalsaydım iyi olurdu ama rabbim 1 seneden sonra bu zamanı uygun gördü demek ki ve 1 sene hiç korunmadım sadece günleri takip ediyordum :) 2 ay sonra belli olucak genetik testlerim diğer testlerim çıkmıştır onları alıcam 17 martta 18 martta da doktor randevum var onlarıda yazarım buraya :)[/QUOTE
benimde çok akıntım oluyo,,coraspin günde bir kullanacaksın değil mi canım :)
bizde bi ara her ihtimale karşı genetik testlerini yaptırıcaktık ama o doktorumu beğenmediğim için başka bi dr bulduk. şimdiki doktorum yani,, sorduk testi gerek görmedi. daha bi yıllık evli olduğumuz için,,bi süre daha deneyin ve eğer sıkıntı olursa araştırmaya başlarız dedi. zaten bu konuşmadan 3 hafta sonra bebişim olacağnı öğrendim :)
teşekkür ederim canım.
Crinone vajinal jel diye bir ilaç.
günde bir kere uygulayacakmışım.
iki gündür kullanıyorum bugün daha iyiyim sanki sürekli yatıyorum.
eşimi bekliyorum paylaşıcam tabi ki :) yok canım akıntım var normal olanından. onuda acaba birşey mi geldi diye bakıyorum. korkunun ecele faydası yok bunu zamanla anladım. zaten. :) ayrıca dün eczaneden aldım corasprini yazdırmaya değmez gerçekten onun için muayene ücreti vermeye gerek yok
1. 45 tl idi :) içiyorum bakalım inşallah bir işe yarar. şu genetik testim olunca hamile kalsaydım iyi olurdu ama rabbim 1 seneden sonra bu zamanı uygun gördü demek ki ve 1 sene hiç korunmadım sadece günleri takip ediyordum :) 2 ay sonra belli olucak genetik testlerim diğer testlerim çıkmıştır onları alıcam 17 martta 18 martta da doktor randevum var onlarıda yazarım buraya :)
Tatlım ellerine sağlık, mükemmel olmuş :)
Maşallah canım, sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görelim inşlallahhhh
Canım içini ferah tut, atlatacaksın. O ağrılar su dönemde hepimizde var, rahim gelişiyor haliyle, tutunma problemi falan derken çekiyoruz mecbur.
Bol bol su iç, yat dinlen kalkma bi süre, çalışıyorsan izin al mutlaka. İlk 3 ay o tehlike hepimizde var çünkü.
Allahın izniyle hiç bişey olmadan atlatıcaz inşallah,
Rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimize
teşekkür ederim canım.
Crinone vajinal jel diye bir ilaç.
günde bir kere uygulayacakmışım.
iki gündür kullanıyorum bugün daha iyiyim sanki sürekli yatıyorum.
düşük tehdidin var sanırım allah yardımcın olsun. üzme kendini en çok bu etkiliyor. akışına bırak sağlıklıysa hertürlü gelişiyor zaten. geçmiş olsun tekrardan.
bende geçen yıl 2 hafta yatmıştım.. çok sıkıcıdır aslında,,bilirim :) ama bak burda bizimle vakit geçirebilirsin,hem sıkılmazsın hem kafanı dağıtırsın ve dilerim daha iyi olursun