2014 Kasım Anneleri

Ah ya beni sen hep döv pıt pıtını duyana kadar kuzummmmmmm yoksa delircem :)) Biliyosun bendeki heyecanı inan ki 1 aydır çarpıntıdan duramıyorum nefesim kesiliyor kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum...

heyecan yok sakin olup güzel düşünüp bekliyoruz bu kez herşey başka türlü olacak tahmini doğum tarihin ne senin

çok geçmiş olsun tekrardan canım ben bol bol ağlıyorum,senin nasıl geçiyo gebelik

çok temkinli canım benim doktorrrr sorma benim sat 24 ocak,,21 şubattı adet günü işte.dr keseme bakıcak yine ölçecek muhtemelen bide tedbir amaçlı hcg bakılacak. oyyyyyy ölecem haaa geçmiyor günler
Geçmiyo geçmiyo ama beebğine ilgili hayaller kur ..benmde ağlak geçiyo hamilelik böyle bişey demekki.kan testlerini yaptırdınmı?

Çok zor günler geçirmişiz canım.. Bu sefer yüzümüz gülsün inşallah... Hep duacı olalım birbirimize... Ben de çok korkuyorum..

aynen aslında çok umutluyum ama umutsuzumdaa.. bilmiyorum ne düşündüğümü bile.. kafam karmakarışık

Kızlar birşey sorcam dereotu nane ve maydonoz hamilelikte zararlımı ?
doktoruma sormadım internette baktım tam emin olamadım zaten azar azar salataların içine ekleyip yiyecegim...
canım cok istiyor yav...
Bir bilginiz varmı kızlar

azar azar ekleyebilirsin canım abartmadan

Geçmiyo geçmiyo ama beebğine ilgili hayaller kur ..benmde ağlak geçiyo hamilelik böyle bişey demekki.kan testlerini yaptırdınmı?

kuramıyorum şuan bende ağla ağlaaa ancakkkk... en son bu pzrts hcg bakıldı,,3410 çıkmıştı. pazartesii 20000 civarlarında olması lazım minumum. bakalım noolacak

çok geçmiş olsun tekrardan canım ben bol bol ağlıyorum,senin nasıl geçiyo gebelik
Canim hic hamile değilmişim gibi gidiyor sadece uyku hali var sen niyrme agliosun kizarim ama..kese küçük.olabiliemr canim döllenme ile alakalidir..kendini strese sokma bak bebekte sikilir...

Canim salata ile te birşey olmaz..herşeye çok dikkat etmeyelim sakinan göze cop batar kuzularumm

aslında normalde yardımcı olur eşim yani hakkını yemeyeyim
ben şımardım bileee valla,, doğuma kadar böyle devam etse keşke

normalde benim eşim saolsun hiç yardım etmezdi...
Ev hanımıyım galiba ondan pek elini sürmezdi
şimdiden mecburiyetten yapıyor işte bende alışık degilim bu duruma her an şımarabilirim

tatlım bence çok çok az yemekle zaraı olmaz ama abartma derim,,bende zararlı diye biliyorum çünküüü

hormonlar çarptı beni galiba,, bebişe bişey olmasınnn pzrts daha bi rahatlarım umarım.. başımda dönüyo ara ara,,gebeliğin nekadar gıcık belirtisi varsa hepsini barındırmaktayım şuanda kendimdeee

normalde benim eşim saolsun hiç yardım etmezdi...
Ev hanımıyım galiba ondan pek elini sürmezdi
şimdiden mecburiyetten yapıyor işte bende alışık degilim bu duruma her an şımarabilirim

bende evdeyim,çalışmadım hiç :) ama her işime ortak ederim onu biraz hassasımdır,,çok kolay hastalanırım,oram buram ağrır.. kıyamaz bana buyüzden ben zaten şımarıktım tam oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…