Ah ya beni sen hep döv pıt pıtını duyana kadar kuzummmmmmm yoksa delircem :)) Biliyosun bendeki heyecanı inan ki 1 aydır çarpıntıdan duramıyorum nefesim kesiliyor kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum...
evetbidaha ynı şeyleri yaşamayız umarım,,ki ben dayanamam zaten çok yıprandım (
çok geçmiş olsun tekrardan canımKozlar aranizda olamiyorum..hastaneden ciktik..din hece hic uyumadik hastanede Esim.burnundaki tampon yüzünden nefes alamıyor.. Pazar cikcsk tampon böle nazil geçecek 3 gün bilmiyorum...bendede uyku hali var...7/24 uyuyasim varsizler nasolsiniz
Geçmiyo geçmiyo ama beebğine ilgili hayaller kur ..benmde ağlak geçiyo hamilelik böyle bişey demekki.kan testlerini yaptırdınmı?çok temkinli canım benim doktorrrr sormabenim sat 24 ocak,,21 şubattı adet günü işte.dr keseme bakıcak yine ölçecek muhtemelen bide tedbir amaçlı hcg bakılacak. oyyyyyy ölecem haaa geçmiyor günler
heyecan yok sakin olup güzel düşünüp bekliyoruz bu kez herşey başka türlü olacak tahmini doğum tarihin ne senin
Çok zor günler geçirmişiz canım.. Bu sefer yüzümüz gülsün inşallah... Hep duacı olalım birbirimize... Ben de çok korkuyorum..
kızlar ben dun doktara gıttım ve kesemın ıkı tane oldugunu ıkız bebeklerımın olacagını ogrendım coook mutluyum yaaa.....
İnşallah canım.. Kuzum benim Sat'a göre 10 kasım gibi ama bir hafta geç döllenme oldu ya 16 kasım gibi olur inşallah olacaksa...
Kızlar birşey sorcam dereotu nane ve maydonoz hamilelikte zararlımı ?
doktoruma sormadım internette baktım tam emin olamadım zaten azar azar salataların içine ekleyip yiyecegim...
canım cok istiyor yav...
Bir bilginiz varmı kızlar
Geçmiyo geçmiyo ama beebğine ilgili hayaller kur ..benmde ağlak geçiyo hamilelik böyle bişey demekki.kan testlerini yaptırdınmı?
benim 11 kasımtahminime göre 18 şubatta gebe kaldım, çünkü o gün çatladı yumurtam
Canim hic hamile değilmişim gibi gidiyorçok geçmiş olsun tekrardan canımben bol bol ağlıyorum,senin nasıl geçiyo gebelik
doktoruma sormadım internette baktım tam emin olamadım zaten azar azar salataların içine ekleyip yiyecegim...
canım cok istiyor yav...
aslında normalde yardımcı olur eşim yani hakkını yemeyeyim
ben şımardım bileee valla,, doğuma kadar böyle devam etse keşke
Ay ay senin yumurtanın bebiş halini yerim bennn... İnşallah sağlıkla olsunlar beraber doğuralım
aynenaslında çok umutluyum ama umutsuzumdaa.. bilmiyorum ne düşündüğümü bile.. kafam karmakarışık
canım cok istiyor yav...
sen bu panik ve heyecanla bana erken doğum yaptırırsınayy Allah korusun
Canim hic hamile değilmişim gibi gidiyorsadece uyku hali var sen niyrme agliosun kizarim ama..kese küçük.olabiliemr canim döllenme ile alakalidir..kendini strese sokma bak bebekte sikilir...
Canim salata ile te birşey olmaz..herşeye çok dikkat etmeyelim sakinan göze cop batar kuzularumm
normalde benim eşim saolsun hiç yardım etmezdi...
Ev hanımıyım galiba ondan pek elini sürmezdi
şimdiden mecburiyetten yapıyor işte bende alışık degilim bu duruma her an şımarabilirim