2014 Kasım Anneleri

arkadaş sordu ondan yazdım canım kötü hissetme allahın izniyle kucaklarımıza alıcaz bıdıklarımızıııı:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:

bazen çok korkuyorum,, ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda ya yine aynı şeyi yaşarsam diyorum :KK43:
pazartesi randevum var,içim içimi yiyor,,kesem büyüdü mü ne alemde diye meraktan ölüyorum.. bide hergün karından iğne :KK50: çok geriliyorum,morarıyo iğne yapılan yerler kendimi tuhaf hissediyorum. 2 gündür ota .... ağlıyorum herşeye. çok duygusallaştım

Tebrik ediyorum hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin:nazar:
sağol canım inşallah hepimizinnn:nazar::nazar:
bazen çok korkuyorum,, ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda ya yine aynı şeyi yaşarsam diyorum :KK43:
pazartesi randevum var,içim içimi yiyor,,kesem büyüdü mü ne alemde diye meraktan ölüyorum.. bide hergün karından iğne :KK50: çok geriliyorum,morarıyo iğne yapılan yerler kendimi tuhaf hissediyorum. 2 gündür ota .... ağlıyorum herşeye. çok duygusallaştım

işte öyle düşünmemen lazım duygusallaşman çok normal ben çizgi filme ağlardım yaa :KK1: sen stres yapma üüzlme allahın izniyle kucağına alacaksın
söyle düşün kucağına alınca hersey daha güzel olacak inan bana o iğnelerde ne diyeceksin

Benimde eşim bakamıyor bile o yüzden hep kendim vuruyorum. Ovalamıyorum ama bastırıyorum iyice morarmasın diye. Bastırmakta zararlı olabilir mi?

Kaç tane bebeğim olcak derken? İkiz şüphesi varmı canım sende de?

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım 2 embriyo transfer edildi ve 12.gün değerim 850 ydi ve ikiz olma ihtimali yüksek gibi sen de ikiz bekliyosun galiba senin nasıldı bhcg? normal mi tüp bebek mi seninde?Adet günümde yani transferin 9.günü 230 du değerim ve mide bulantılarım bel ağrılarım 5.haftanın başında başladı yarın 6+0 oluyoruz tahminime göre ama her şey pazartesi usg de belli olacak:nazar::18:

biri 8 haftalıktı diğeri 4+3 tü çok ağlamıştım üzülmüştüm şuandada tek korkum bunu kaybetmek ama allaha emanet ettim yavrumu
sacmalamaaaa bırsey olmayacak emın ollll
suanda zeytinin dibine vurdum :KK1::KK1::KK56::KK56::KK56:
cok tuzlu yeme cnm
Pazartesi randevum var,içim içimi yiyor,,kesem büyüdü mü ne alemde diye meraktan ölüyorum.. Bide hergün karından iğne :KK50: çok geriliyorum,morarıyo iğne yapılan yerler kendimi tuhaf hissediyorum. 2 gündür ota .... Ağlıyorum herşeye. çok duygusallaştım

yasamayacagız emın ol sadece bıraz dıkkat hersey duzeltır.
Bolbol ayetel kursı okuyun rabbım koruyacaktır.
Neden ıgne vuruluyordun sen cnm
o aglamak bendede var ıs yerınde ozellıkle cok aglıyorum :KK25:

sağol canım inşallah hepimizinnn:nazar::nazar:

işte öyle düşünmemen lazım duygusallaşman çok normal ben çizgi filme ağlardım yaa :KK1: sen stres yapma üüzlme allahın izniyle kucağına alacaksın
söyle düşün kucağına alınca hersey daha güzel olacak inan bana o iğnelerde ne diyeceksin

iğne yaksın canımı önemli değil,karnım olduğu için tuhaf geliyor :KK43: eşim son günlerde korkudan bana nasıl davranacağını şaşırmış durumda.. ağlıyorum ne dese önce bi yanlış anlıyorum :KK43: artık bebeğimin kalp atışlarını görmek istiyorum :KK43:

SUCUK CEKTI ILK CANIM:KK1::KK1::KK1::KK1: ODA PEK HAYIRLI DEGIL :d

AKSAM KURU KAYISI VE SABAH AC KARNINA KURU KAYISI BIRDE DRUM ILAC VERDI ONU ICTIM IKI BUYUK BARDAK SU ICTIM BUGUN BIRAZ RAHATIM DENE SENDE CANIM IYI GELIO BIRAZ
evet seninkide pek masum değil sucuk:)

Aynenn :)
Ben hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce rüyamda sucuklu pide yiyordum, bi uyandım ağzım sulanmış, açık yer olduğunu bilsem gidip yiyecektim o derece vala canım :KK1:
Başkada aşermem olmadı şuanlık, sadece iştahım fena açık :)
hmmmm bixim işler zor eşlerimizin ki bizden daha zor...

ayyy evet yaaa sen tatlı yiii oğlun olsun ben ekşi yiyim kızım olsun :KK1:

once sağlıklı olsun sonra kız olsun yaa cok hevesim varr kız istiyorum eşimin ailese 1 kız torun var
inşallah 1 tenede ben yapcem :KK1::KK1: allahın izniyleee:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49:
ayyyy nasipse hayırlısıyla bende istiyom bi kızzzzz:)

aynen başladı bende :KK66:)))))
Dün hamur istedi bi anda vûcudum ama çiğ hamur..aklımı başka yerlere vermeye çalıştım olmadı.. e çig hamur yenir mi?
bende bi makarna yaptım iyice birbirine yapışsın dıye yagda koymadım iyice pişti hamur gibi oldu zaten bi tabak yedim rahatladım :KK66:))))
ama hic böyle olmamıştım ben
çiğ hamur ne alaka :KK66:)

benim kizim cok sever cig hamuru.. her hamur isi yaptigimda usulca sokulup gözümün icine bakar.. az yiyebilirmiyim diye :)

azmin sonucu yaptım sonunda:KK52::KK52::KK52: ayy çok mutlu oldum hırs yapmıştım:KK37::KK37:

eksikler varsa benim gözümden kaçan yollayın bilgileri girerim:KK34:

öpüldünüz hepiniz :))

süper ellerine saglik

normaldir. iyi olduğu için ölçü söylememiştir muhtemelen. hemen kötü düşünme canım benim :) benim 5+3 te küçük buldu biraz oyüzden merak ettim

bir sonraki gidişimde ölçtüreyim o zaman 21 martta gidecem tekrar baharın gelişi gibi müjdeler duyarım inşallah :KK16:

sacmalamaaaa bırsey olmayacak emın ollll

cok tuzlu yeme cnm

yasamayacagız emın ol sadece bıraz dıkkat hersey duzeltır.
Bolbol ayetel kursı okuyun rabbım koruyacaktır.
Neden ıgne vuruluyordun sen cnm,
o aglamak bendede var ıs yerınde ozellıkle cok aglıyorum :KK25:

dilerim yolunda gider herşey hepimiz için.. iğne önlem için canım,kanpıhtılaşmasını engelliyo. aslında öyle bi sıkıntım olup olmadığını bilmiyoruz tedbir sadece. ya sorma hıçkıra hıçkıra ağlıyorum,dün okadar çok ağladımki akşam yediğimi çıkardım :KK43:

iptal oldu canım benim randeve doktorum rahatsızlanmış:KK25: Ya belki de bugün gitseydim alttan muayene edecektı (hiç istemiyorum) her şeyde bi hayır var diyorum:KK31: Sen güzel haberlerle gel inş.
neden alttan muayane edecek onu anlamadım cok ılgınc.
dilerim yolunda gider herşey hepimiz için.. Iğne önlem için canım,kanpıhtılaşmasını engelliyo. Aslında öyle bi sıkıntım olup olmadığını bilmiyoruz tedbir sadece. Ya sorma hıçkıra hıçkıra ağlıyorum,dün okadar çok ağladımki akşam yediğimi çıkardım :KK43:

amin inş.
Anladım cnm ılerde belkı hapa cevırır coraspırın falan verır belkı ben varızlerım ıcın kullandım coraspırını oda kan sulandırıcı dıye bılıyorum
aglamalar gececekmı acaba yaa..
Senınle aynı gıdıyor gebelık durumumuz:)

selam kızlar nasılsınız persembe keseyi görmeye gidicem ama zaman gecmıyor sankı ya:26:

bu arada ben 4+4 teyim asagıda neden 5 haftalık görünüyorum kızlar.

neden alttan muayane edecek onu anlamadım cok ılgınc.

amin inş.
Anladım cnm ılerde belkı hapa cevırır coraspırın falan verır belkı ben varızlerım ıcın kullandım coraspırını oda kan sulandırıcı dıye bılıyorum
aglamalar gececekmı acaba yaa..
Senınle aynı gıdıyor gebelık durumumuz:)

coraspinde kullanıyorum canım,,, doktor gebelik boyunca iğne yapmamı istedi..
benim geçmeyecek galiba ağlamalar :KK43:(sebebi kötü tecrübelerim,,derinlerde yani..
normalde duygusalım zaten :KK43:
sende benim gibi çoook mu ağlıyorsun?? acaba diğer arkadaşlarımızda benzer şeyler yaşıyor mu?
canım senin gün içinde baş dönmelerin oluyor mu??

selam kızlar nasılsınız persembe keseyi görmeye gidicem ama zaman gecmıyor sankı ya:26:

bu arada ben 4+4 teyim asagıda neden 5 haftalık görünüyorum kızlar.
tatlım 4+4 yani dört haftan dolmuş beşinci haftadan da dört gün almışsın yani 5 hafralıksın

X