- 3 Mart 2014
- 41
- 9
- 34
ben kendim yapamıyorum iğneyi ya bakamamki :) valla eşime yaptırıyorum,, yoksa mecbur dışarıda yaptırıcam.. iğne yapılan yerin morarmasının bir sebebide yapıldıktan sonra ovuşturmak. eşim izin vermiyor, acısa da ovalamıyorum
Benimde eşim bakamıyor bile o yüzden hep kendim vuruyorum. Ovalamıyorum ama bastırıyorum iyice morarmasın diye. Bastırmakta zararlı olabilir mi?
Günaydın kızlar,
Biz bugün artık sabırsızız çünkü artık kaç tane bebeğim olacak,mide bulantılarım nasıl geçecek,bu halsizlik ne kadar sürecek bir de en son 25inde hcg yaptırmıştım bugün değerim kaç çok meraklardayım.Pazartesi ilk gebelik kontrolüm var bunların hepsini ozaman öğreneceğimi düşünüyorum.:18:
Hepinize sağlıklı,keyifli hamilelikler dilerim
Kaç tane bebeğim olcak derken? İkiz şüphesi varmı canım sende de?
Günaydın aydaşlarım sabah gittim değerim 3 günde 1411' den 2458' e yükselmiş normal dedi doktor veee çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonraya çağırdı bebişi görmek için inşallah görürüz hepimiz görürüz inşallah bu arada benim hesaba göre 6 haftalık doktor ultrasondan bakıp 4,5 hafta dedi bizim hesaplarla tutmuyo bilginize.. kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrı normal dedi folic kullanacam sadece.
Çok şükür canm.. Hesaplar hiç tutmuyor dediğin gibi. Biz bian önce büyüsünler istiyoruz . Ama daha çok küçükler ... Ağrı benimde çok oluyo. İkiz oludğu için sanırım bu kadar çok hissediyorum.
herkese günaydınlar (bebişlerede) tabiki sağlık ocağından geliyorum testler yapıldı. yarın sonuçları alıcam . hayırlısı bakalım neler çıkıcak sonuçlarda :)
bu arada sabah bulantıları olan varmı benim hafiften hafiften var. yolda gelirken çöpçüler geçiyodu istemsizce öğürdüm. adamlar görmesin diye zor tuttum kendimi. anca şeker düzeltiyor.
Sabah serviste gelirken benimde bulantım oluyor ama öyle öğürecek kadar değil. Hafif hafif...