2014 Kasım Anneleri

kızlar bir rüya gördüm o kadar güzeldi kii anlatamam rüyamda 12 haftalık hamileydim elimi karnıma koydum kıpır kıpr balık gıbı nasıl oynuyor sonra elimi çektim resmen ufacık bedenini gözümle gördüm hayırdır inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlara gelsin canım rüyalar bı gün. Gerçek olacak ama :nazar::nazar::KK49:

Günaydın aydaşlarım sabah gittim değerim 3 günde 1411' den 2458' e yükselmiş normal dedi doktor veee çok şükür keseyi gördük
:nazar: 2 hafta sonraya çağırdı bebişi görmek için inşallah görürüz :KK49: hepimiz görürüz inşallah bu arada benim hesaba göre 6 haftalık doktor ultrasondan bakıp 4,5 hafta dedi bizim hesaplarla tutmuyo bilginize.. kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrı normal dedi folic kullanacam sadece. :KK16:

oyyy hayırlı olsunnn çok sevindimm sağlıkla al kucağına inşallahhh darısı başımaa :nazar::emir_bebek:

slm arkadaşlar zaman geçmiyor sabah olsun kuzucuğumun değeri yükselmişmi baktırcam çok heyecanlıyım birde hamileliğimi öğrenmeden evvel donuyordum sanki sırtıma bacaklarıma ayaklarıma kar yağıyordu şimdi yanıyorum sıcaklıyorum ilk bebeğimde öğrenmeden ateş basıyordu bunda tam tersi :44::44::44:

naptın canım,test yapıldı mı :)

Herkese merhabaaa. Rabbim sonuna kadar sürdürsün inş. Nasipse ben de kasım annesi olacağımmmmm :KK49::emir_bebek: dün öğrendim mükemmel bir duygu. İnş kasımda hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi :KK16: dün test günümdü tüp bebek 114,5:nazar: sonucum progesteron da istemişti dr. Um 12,07 çıktı biraz daha yüksek olması gerekiyormuş. İğnelere başladık dün. Hepsine değer bu mutluluk. :KK16: bu pg değeri hakkında bilgisi olan var mı normal değer nedir acaba....?

naptın canım,test yapıldı mı :)
evet canım sabah verdim kan 12 de çıkacak bekliyorumm:KK31::KK31::KK31::KK31:

Herkese merhabaaa. Rabbim sonuna kadar sürdürsün inş. Nasipse ben de kasım annesi olacağımmmmm :KK49::emir_bebek: dün öğrendim mükemmel bir duygu. İnş kasımda hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi :KK16: dün test günümdü tüp bebek 114,5:nazar: sonucum progesteron da istemişti dr. Um 12,07 çıktı biraz daha yüksek olması gerekiyormuş. İğnelere başladık dün. Hepsine değer bu mutluluk. :KK16: bu pg değeri hakkında bilgisi olan var mı normal değer nedir acaba....?

hayırlı olsun tebrikler sağlıkla kucağına al inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.:KK9:

MAşallah canım ne güzel sen sorunsuz bir şekilde iğne olayını çözmüşsün..

Dün ben ilk defa bacaktan vurdum iğnemi. Oda çok acıdı ve morardı. Off deli olcam yaa. Nerden vuracağımı şaşırdım. Göbekten vurunca ertesi gün işe giderken pantolon giyemiyorum . Pantolon düğmesinin geldiği yerler çok acıyo. Kolumdan vurunca tek başıma yapamıyorum eşimin yardım etmesi gerekiyor. Onuda sevmedim. Dün bacağımdan vurdum hafif şişmiş ve morarmış vurduğum yer.Nerde hata yapıyorum anlamadım ki.. Zaten bu iğnenin kapağını çıkarınca birkaç damla dışarı çıkıyor. Şaşırdım kaldım.

Sağolasın canmm biraz daha içim rahatladı. İğnem bitene kadar devam.. Ah birde doğru düzgün vurmayı becerebilsem :KK43::KK43::KK43::KK43:

ben kendim yapamıyorum iğneyi ya bakamamki :) valla eşime yaptırıyorum,, yoksa mecbur dışarıda yaptırıcam.. iğne yapılan yerin morarmasının bir sebebide yapıldıktan sonra ovuşturmak. eşim izin vermiyor, acısa da ovalamıyorum

herkese günaydınlar (bebişlerede) tabiki :KK1: sağlık ocağından geliyorum testler yapıldı. yarın sonuçları alıcam . hayırlısı bakalım neler çıkıcak sonuçlarda :)

bu arada sabah bulantıları olan varmı benim hafiften hafiften var. yolda gelirken çöpçüler geçiyodu istemsizce öğürdüm. adamlar görmesin diye zor tuttum kendimi. anca şeker düzeltiyor.

Son düzenleme:
herkese günaydınlar (bebişlerede) tabiki :KK1: sağlık ocağından geliyorum testler yapıldı. yarın sonuçları alıcam . hayırlısı bakalım neler çıkıcak sonuçlarda :)

bu arada sabah bulantıları olan varmı benim hafiften hafiften var. yolda gelirken çöpçüler geçiyodu istemsizce öğürdüm. adamlar görmesin diye zor tuttum kendimi. anca şeker düzeltiyor.

günaydın sana da ne testi istedi sadece hcg mi

alkol kullanmadığın zaman mikrop kapabilir, bu da daha fazla acımasına neden olur..
az bişey alkol alsan 9 ay yeter sana..

Evet ya bide onu deneyim bugün ilk işim alkol almak sağolasın canmm :KK54:

Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Benimkide tüp bebek. Kaç embriyo transfer ettiler sana ? Ben dayanamadım ve 8. günümde kan testi yaptırdım 198,4 çıktı. Doktor bu değerin ikiz olduğu kanaatindeyim dedi. Bir dahada hcg yaptırmadım. Senin gibi progesteronda yaptırmadım hiç. Sadece yumurta toplama gününden itibaren crinone jel kullanıyorum.

inşallah canım sağoll ben adetimi yanlış hesapladığım için 5 mart sanıyordum 4 martta kan verdim tabi onun öncesinde idrar testlerim silik çıkıyordu 5 gun evvelden bugun adet gunum 6 martmış

Anladım canm az kaldı saatin 12 olmasına bende heyecanlandım inş yüksek bir sonuç alırsın :KK54:

benden istemedi daha erken diye galiba sağlık ocağındaki ebe istediyse normal tabi ben henüz bildirmedim ebeme

ebeye bende bildirmedim. bekliyor yani doktora gitmemi. bunlar sadece hastanede de istenicek senin hazır bulunsun dedi. ben direk doktora göstericem sonuçları. şey sanırım hastanede yapılan testlerin neredeyse hepsi sağlık ocağında yapılıyor. ebede onun için istedi sanırım :)

Evet ya bide onu deneyim bugün ilk işim alkol almak sağolasın canmm :KK54:

Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Benimkide tüp bebek. Kaç embriyo transfer ettiler sana ? Ben dayanamadım ve 8. günümde kan testi yaptırdım 198,4 çıktı. Doktor bu değerin ikiz olduğu kanaatindeyim dedi. Bir dahada hcg yaptırmadım. Senin gibi progesteronda yaptırmadım hiç. Sadece yumurta toplama gününden itibaren crinone jel kullanıyorum.

Anladım canm az kaldı saatin 12 olmasına bende heyecanlandım inş yüksek bir sonuç alırsın :KK54:

Benim yaşım küçük o yüzden tek embriyo kondu sadece tek yumurta ikizi olma ihtimali var maşallah değerin çok yüksek çıkmış.kaç embriyo transfer edildi?

ebeye bende bildirmedim. bekliyor yani doktora gitmemi. bunlar sadece hastanede de istenicek senin hazır bulunsun dedi. ben direk doktora göstericem sonuçları. şey sanırım hastanede yapılan testlerin neredeyse hepsi sağlık ocağında yapılıyor. ebede onun için istedi sanırım :)

hmm anladım teşekkürler cnm hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah :KK34:

MAşallah canım ne güzel sen sorunsuz bir şekilde iğne olayını çözmüşsün..

Dün ben ilk defa bacaktan vurdum iğnemi. Oda çok acıdı ve morardı. Off deli olcam yaa. Nerden vuracağımı şaşırdım. Göbekten vurunca ertesi gün işe giderken pantolon giyemiyorum . Pantolon düğmesinin geldiği yerler çok acıyo. Kolumdan vurunca tek başıma yapamıyorum eşimin yardım etmesi gerekiyor. Onuda sevmedim. Dün bacağımdan vurdum hafif şişmiş ve morarmış vurduğum yer.Nerde hata yapıyorum anlamadım ki.. Zaten bu iğnenin kapağını çıkarınca birkaç damla dışarı çıkıyor. Şaşırdım kaldım.

Hadi canım, pantolondan rahatsız edecek kadar mı ertesi gün acıyor ki. Ben hafif bi yanma dışında hissetmiyorum bişey şükür, hatta iğne vurduğum yer bile belli olmuyor ertesi gün, Bende mi anormallik var diye düşündüm bak şimdi :)
Bacak ve kol hiç denemedim, sanırım doktor demedikçe denemem de :)
Biraz sağa-sola kaydır iğneyi düğmenin yere gelmeyeceği sekilde tatlım, belki daha rahat olur senin için.
Aynen kapağı açınca 1-2 damla akıyor, o yüzeden yavas ve dik şekilde açmaya calışıyorum tatlım, daha iyi oluyor öyle.
Vala hayırlısıyla sorunsuz atlatalım da su günleri, bebek doğup büyüyünce cıkarırız acısnı :KK9:

ben aynı şeyi okadar çok anlattımki :KK70: aynen bende haftaya gidicem ya ,,şu pazartesi bi gelsee... tatlım valla benimkide minnacık işte,,şu kesemiz güzelce gelişmiş olur umarım :) benim bebik doğsun oo iğnelerin acısını çıkartıcam ondan :p ve dediğin gibi keşke sorunsuz güzel geçirsek şu dönemlerimizi..

Ben daha kesemi göremedim henüz, sadece rahim kalınlaşmış demişti, 3 buçuk haftalıktı zaten, şimdi tam 4 hafta olduk. Haftaya gittiğimde büyük ihtimal görürüm inşallahh :nazar:
Aynen tatlım hele bi doğsunlar hayırlısıyla, dicem ben neler çektim sıpaa diye :KK1:

Son düzenleme:
X