2014 Kasım Anneleri

Benim sat 2 şubattı. Normalde 5 martta olmam lazımdı en geç. Hiç gecikmezdi çünkü. Ama gelen giden hiç bişy yok. Şu an aslnda belim ağrıyor ama sabah da ağrıyordu ama adet olmadım. Çünkü benim belim ağırdı mı 2 sa içinde olurdum, şu anda bişy yok

idrar testimi yaptın :KK49::KK49:bel ağrısı bendede vardı inşallah güzel haberlerle gelirsin

Evet de idrar testi dün negatif çıktı. Hamilelik ihtmalim olabilir mi?
Sende idrar testi kaç gün kala pozitif çıktı?

benim 5 gun kala silik çizgi çıktı 5 testin 4 ü silikti adetim 6 mart kandada gebelik var çıkıyor sadece değerim yükselecek inşallah
sen kanı ver belkide hamilesindir canım
yanlış okumuşum 2 mrt sandım adet tarihini

Son düzenleme:
Gittim canım alltan muaayne yaptı kalp atışı var 6+0 da dedi ikiz gebelik değil dedi beta hgc nin yüksek olması bulantılarını arttırıyor dedi kanama vs olmadıkca. Nisanda tekrar görüşelim dedi folik asit baslıcam ben bu arada sürekli kusuyorum halim kalmadı şimdiden 1 kilo vermişim 1 ilac verdi adını bilmiyorum suan içer miyim onuda bilmiyorum sen nasılsın?

Ben baya oldu folik asite başlayalı.bulantı var bende de ama kusacak derecede değil.tuzlu kraker iyi gelir diyorlar canım.bende de acayip kasık agrisi var ara ara oluyor.çok ayakta kalırsam da bel ağrım oliyo.Allah yardimcin olsun yaa.:KK3: :KK16: :KK49:

Günaydınnnn kan verdim az önce 12 de çıkacakmış sonuçlar ilk değerim erken yaptırdığım için ufak çıkmıştı gelde 12 ye kadar dayan :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sağol canım, hepimizinki :) :nazar:
Nasıl gidiyor iğneler, göbekten mi yapıyorsun, acı-morarma falan oluyor mu canım.
Bugün benim 3.günüm iğnede, göbekten yapıyorum.
İğneyi batırınca, enjekte edince olmuyor yanma falan. ama 2 dk.sonra başlıyor yanmaya ama dayanılmayacak gibi değil şükür :)
Morarma, bezede olmuyor şükürler olsun ki, iyi gidiyor yani suanlık. :nazar:
Epey korkmuştum bu forumda iğneyle ilgili yazılanları, dayan :)

MAşallah canım ne güzel sen sorunsuz bir şekilde iğne olayını çözmüşsün..

Dün ben ilk defa bacaktan vurdum iğnemi. Oda çok acıdı ve morardı. Off deli olcam yaa. Nerden vuracağımı şaşırdım. Göbekten vurunca ertesi gün işe giderken pantolon giyemiyorum . Pantolon düğmesinin geldiği yerler çok acıyo. Kolumdan vurunca tek başıma yapamıyorum eşimin yardım etmesi gerekiyor. Onuda sevmedim. Dün bacağımdan vurdum hafif şişmiş ve morarmış vurduğum yer.Nerde hata yapıyorum anlamadım ki.. Zaten bu iğnenin kapağını çıkarınca birkaç damla dışarı çıkıyor. Şaşırdım kaldım.

ben eczacıyım canım.. oksapar ile clexane aynı ilaç.. birebir eşdeğerler.. ikisi de hormon içermez.. pıhtılaşma sorunu olanlarda gebelikte kullanılmasının bir sakıncası yok, kafana takılmasın.. :KK34:

Sağolasın canmm biraz daha içim rahatladı. İğnem bitene kadar devam.. Ah birde doğru düzgün vurmayı becerebilsem :KK43::KK43::KK43::KK43:

MAşallah canım ne güzel sen sorunsuz bir şekilde iğne olayını çözmüşsün..

Dün ben ilk defa bacaktan vurdum iğnemi. Oda çok acıdı ve morardı. Off deli olcam yaa. Nerden vuracağımı şaşırdım. Göbekten vurunca ertesi gün işe giderken pantolon giyemiyorum . Pantolon düğmesinin geldiği yerler çok acıyo. Kolumdan vurunca tek başıma yapamıyorum eşimin yardım etmesi gerekiyor. Onuda sevmedim. Dün bacağımdan vurdum hafif şişmiş ve morarmış vurduğum yer.Nerde hata yapıyorum anlamadım ki.. Zaten bu iğnenin kapağını çıkarınca birkaç damla dışarı çıkıyor. Şaşırdım kaldım.

Sağolasın canmm biraz daha içim rahatladı. İğnem bitene kadar devam.. Ah birde doğru düzgün vurmayı becerebilsem :KK43::KK43::KK43::KK43:

en az acı veren yer göbek bölgesidir. göbeğinin her gün farklı noktalarından yapmayı dene. enjeksiyondan sonra da alkollü pamuğu iğne yaptığın yerin üzerinde tut, rahatlatır acısını alır biraz..

Bugün sinir bozucu görüntüyüle uyandım :KK43:
Artık diğer aya hayırlısı olsun inşallah :,(

en az acı veren yer göbek bölgesidir. göbeğinin her gün farklı noktalarından yapmayı dene. enjeksiyondan sonra da alkollü pamuğu iğne yaptığın yerin üzerinde tut, rahatlatır acısını alır biraz..

Ben hiç alkollü pamuk kullanmıyorum. Vurduktan sonra kuru peçeteyi bastırıyorum. ACaba ondan mı bukadar acıyo?

Aaa üzüldüm canm hakkında hayırlısı olsun. Hiç canını sıkma. Gelecek ay güzel sonuçlar alırsın inş ..

Günaydın kızlar,

Biz bugün artık sabırsızız çünkü artık kaç tane bebeğim olacak,mide bulantılarım nasıl geçecek,bu halsizlik ne kadar sürecek bir de en son 25inde hcg yaptırmıştım bugün değerim kaç çok meraklardayım.Pazartesi ilk gebelik kontrolüm var bunların hepsini ozaman öğreneceğimi düşünüyorum.:18:
Hepinize sağlıklı,keyifli hamilelikler dilerim :nazar:

Günaydınnnn kan verdim az önce 12 de çıkacakmış sonuçlar ilk değerim erken yaptırdığım için ufak çıkmıştı gelde 12 ye kadar dayan :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Merhaba canım seni dikkatle takip ediyorum inşallah istediğin gibi olur...güzel haberler alman dileğiyle :nazar::KK49:

Ben hiç alkollü pamuk kullanmıyorum. Vurduktan sonra kuru peçeteyi bastırıyorum. ACaba ondan mı bukadar acıyo?

Aaa üzüldüm canm hakkında hayırlısı olsun. Hiç canını sıkma. Gelecek ay güzel sonuçlar alırsın inş ..

alkol kullanmadığın zaman mikrop kapabilir, bu da daha fazla acımasına neden olur..
az bişey alkol alsan 9 ay yeter sana..

Sanada günaydın canım.. İnş değerin yüksek çıkar..Bugün kaçıncı günündü?
inşallah canım sağoll ben adetimi yanlış hesapladığım için 5 mart sanıyordum 4 martta kan verdim tabi onun öncesinde idrar testlerim silik çıkıyordu 5 gun evvelden bugun adet gunum 6 martmış
üzülme canım inşallah nisan ayında güzel haberle gelirsin
Merhaba canım seni dikkatle takip ediyorum inşallah istediğin gibi olur...güzel haberler alman dileğiyle :nazar::KK49:

sağol canım inşallahh:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar bir rüya gördüm o kadar güzeldi kii anlatamam rüyamda 12 haftalık hamileydim elimi karnıma koydum kıpır kıpr balık gıbı nasıl oynuyor sonra elimi çektim resmen ufacık bedenini gözümle gördüm hayırdır inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Doğru canım ya, sormuştum dimi önceden, kafa yok bende bikaç gündür heyecandan :))
Bende 1 hafta sonra gidicem tekrar kontrole, daha çok küçük teyzesi, keseyi bile göremedik :)
İnşallah herşey sorunsuzca ilerler er birirmiz için, sende hiç sıkma canını :)

ben aynı şeyi okadar çok anlattımki :KK70: aynen bende haftaya gidicem ya ,,şu pazartesi bi gelsee... tatlım valla benimkide minnacık işte,,şu kesemiz güzelce gelişmiş olur umarım :) benim bebik doğsun oo iğnelerin acısını çıkartıcam ondan :p ve dediğin gibi keşke sorunsuz güzel geçirsek şu dönemlerimizi..

Günaydın aydaşlarım sabah gittim değerim 3 günde 1411' den 2458' e yükselmiş normal dedi doktor veee çok şükür keseyi gördük
:nazar: 2 hafta sonraya çağırdı bebişi görmek için inşallah görürüz :KK49: hepimiz görürüz inşallah :emir_bebek: bu arada benim hesaba göre 6 haftalık doktor ultrasondan bakıp 4,5 hafta dedi bizim hesaplarla tutmuyo bilginize.. kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrı normal dedi folic kullanacam sadece. :KK16:

Son düzenleme:
X