2014 Kasım Anneleri

benimde 2 kayıptan sonra oğlum oldu allaha şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın beraber burda hepimiz çatır çatır dogurcaz inşallahhh

içerim kesinlikle gocunmam yeterki yararı olsun sende pıhtılaşma var sanırım benim o test yapılıcak 17 martta ama çok geç olabilir. ben doktora sormayı düşünüyorum. önlem amaçlı corasprin içebilirmiyim diye . çünkü üniverstedeki doktor hamile kalma ama kalırsan önlem olarak corasprin iste demişti doktorundan. bakalım ne diyecek. :)

benimde 2 kayıptan sonra oğlum oldu allaha şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın beraber burda hepimiz çatır çatır dogurcaz inşallahhh

aminnnnnnnnnnnnnnnn nasıl umutlandım bak şimdi 2 kayıptan sonra inşallah 3. ye çatır çatır doğururum. yeterki sağlıklı olsunlar. herşeye razıyım. mide bulantısı baş dönmesi :)):):

aramıza hoş geldin ve gözün aydın canım :)

aminnnnnnnnnnnnnnnn nasıl umutlandım bak şimdi 2 kayıptan sonra inşallah 3. ye çatır çatır doğururum. yeterki sağlıklı olsunlar. herşeye razıyım. mide bulantısı baş dönmesi :)):):

umutlan tabii zamanı varmış oda bugüneymiş 2014 ü bekliyormuş meleğin vallahi mide bulantısı baş dönmesi olmasın 4 ay çektim allah herkese sağlıklı sorunsuz gebelik nasip etsin

ya aslında benim test falan yapılmadı,, ilk kayıplarımdan sonra.. doktorum bütün ilaçları ve iğneyi önlem amaçlı verdi. zaten zararı yok ama belki faydası olur dedi ki o iğne gebelik boyunca herrrrrgün yapılacakkk hem coraspin 100 hem günlük kan sulandırıcı iğnem var..

vay be iyi doktormuş bende sölücem benimkine önlem amaçlı versin olmadı yarın eczaneden kendim alırım yarın

Aslında doktora gitmeden önce sağlık ocağında bi kan testi yaptırıp mı gitsek doktora ? Değeri görünce benim içim daha rahatlayacak sanırım :18:

aynen canım bende öle yapıcam yarın bir kan daha vericem..
ben hastanede çalışıorum zaten kan vermede sıkıntım olmaz...

anladım canım aldım bakalım randevu bugün gidicem iş çıkışı umarım birşey yoktur of takmıcam diyorum ama sabahtan beri aklım orda sürekli tuvalete gidip bakıyorum.

hepimiz aynı durumdayız sanırım canım..inş doktor güzel şeyler söyler..yarın haberleşelimm

çok haklısın canımm..kesinlikle katılıyorummm

bende yarın kan vericem kuzucummm...inş değerimiz güzel güzel yükselir...

ay haddi inşşş düşündükçe bile heyecanlanıyorumm canımmm

canım hayırlı olsunn tebrikk ederimmm

vay be iyi doktormuş bende sölücem benimkine önlem amaçlı versin olmadı yarın eczaneden kendim alırım yarın

evet aslında coraspin için öncesinde doktorun önlem al dediği için muayeneyi beklemene gerek yok. ben coraspin 100 kullanıyorum. zaten bu doktorun yazdığına değmiyor,,çok ucuz bi ilaç doktor yazınca muayeneydi vırttı zırttı bi sürü para kesiyo devlet

yarın eşim burnundan ameliyat olacak...büyük bir ameliyat değil ama çok tedirginim yaa...

umutlan tabii zamanı varmış oda bugüneymiş 2014 ü bekliyormuş meleğin vallahi mide bulantısı baş dönmesi olmasın 4 ay çektim allah herkese sağlıklı sorunsuz gebelik nasip etsin

amin canım rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. her defasında yıprandım artık. bu sefer onlara bile razı olabilirim

ozaman ben yarın alayım D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…