- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
evet canım özelde devlette halk ekmeği kuyruğu doğru
allah bağışlasın oğlunda varmış benim 3. gebeliğim ama ilk ikisi düşükle sonuçlandı. biri 6 diğeri 10 haftalıktı. o yüzden hamile kalmamam gerekiyordu çünkü genetik testler yapılıyordu. 17 martta son testim kalmıştı. ama kısmet 1 seneden sonra aynı zamanda hamile kaldım. :) folic asit kafana göre alabilirsin çünkü bende öle yapıyorumdaha doktora gitmedim.
Hayır henüz olmadım ilk test yapmaya gidince değerim 383 çıktı daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi hiç bişeye bakmadan geldim eve yarın ilk muayenem
folic bebek için evet tatlım,sırt açıklığı anomali olmaması için gerekli. zaten gebeliğin 3. ayından sonra bırakıcaz foliğihepsini içeceksin eksiklerinin mecbur bebiş için :) ben şuan 3 ilaç bir iğne kullanıyorum günlük,,, işkence ama napayım :)
benimde 2 kayıptan sonra oğlum oldu allaha şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın beraber burda hepimiz çatır çatır dogurcaz inşallahhh
Merhabalar guzel ciciş anneler şimdi doktordan geldim 4 hafta 3gunluk bir mucizem var benimde artık
Kasım anneleri listesine girmek istiyorum bende artıkınKonya'dan 26 yaşındayım.muhtemel doğum tarihim 10 Kasım 2014 bakalım hayırlısı artık yorumları okudum genel ve şimdiden bu bloga çok ısındım.
Doktor sadece folidoce verdi bana troid hormon değerine şeker değerine baktı geçen hafta hgc değerim 257 çıkmıştı zaten benim bi daha bakmadı
aminnnnnnnnnnnnnnnn nasıl umutlandım bak şimdi 2 kayıptan sonra inşallah 3. ye çatır çatır doğururum.yeterki sağlıklı olsunlar. herşeye razıyım. mide bulantısı baş dönmesi :)):):
dilerim bi sıkıntın olmazyarın haberlerini verirsin burdan
içerim kesinlikle gocunmam yeterki yararı olsun sende pıhtılaşma var sanırım benim o test yapılıcak 17 martta ama çok geç olabilir. ben doktora sormayı düşünüyorum. önlem amaçlı corasprin içebilirmiyim diye . çünkü üniverstedeki doktor hamile kalma ama kalırsan önlem olarak corasprin iste demişti doktorundan. bakalım ne diyecek. :)
ya aslında benim test falan yapılmadı,, ilk kayıplarımdan sonra.. doktorum bütün ilaçları ve iğneyi önlem amaçlı verdi. zaten zararı yok ama belki faydası olur dediki o iğne gebelik boyunca herrrrrgün yapılacakkk hem coraspin 100 hem günlük kan sulandırıcı iğnem var..
inşallah hayırlı sağlıklı haberler alırız, dua edin bana
Aslında doktora gitmeden önce sağlık ocağında bi kan testi yaptırıp mı gitsek doktora ? Değeri görünce benim içim daha rahatlayacak sanırım :18:
anladım canım aldım bakalım randevu bugün gidicem iş çıkışı umarım birşey yoktur of takmıcam diyorum ama sabahtan beri aklım orda sürekli tuvalete gidip bakıyorum.
Deger nedir gebelik hormonunun kana karışma oranı
bebek buyudukce hormonlar cogalip en son 9000de kalır dogurana kadarda aynı seviyede olur..
testte hafta karsisinda olmasi gerekenn rakam yazar
ama o rakamlara dikkat ettinizmi atiyorum
3.hafta 50 ile 300 yazar salladım.. 50 nere 300 nere..
demekki aysede 50 cikar fatmada 250 cikabilir
herkesin hormon seviyesi farkli
mesela seninki neye göre dusuk?
haftana gore o limitlerin altinda mi?
bence degildir ya ayseye fatmaya gore dusuktur ya da gec dollenmeden dolayidir..
Benim 5. gebeligim 4 gebeliktede hep kesemi herkese gore gec gordum millet 6.7 haftalarda kalp atisi aliyorlar ben 9. haftamda aldim sağlıklı dogan çocugumda dahil
Ben artik sayılara takilmiyorum kisiden kisiye degisiyor...
ben haftaya çarşamba perşembe gidicem inşallah yarın kan vercem tekrar biliyorsun 19.33 çıktı yükselişini takıp etmem lazım pazarteside kan verip bakarım yükselir inşallah
geçmiş olsun canım bebeğinde hayırlı olsun ilk bebişte oyle oldu diye sakın üzülme stres yapma kasık karın bel ağrısı suanda adet dönemin olduğu için ağrıyor benimde oyle bulantı baş dönmesi 1-2 haftaya başlar ama bazı ınsanlarda gec baaşlar yada hiç olmaz seni o kadar ıyı anlıyorum ki ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum 2 ay sonrasında kimyasal gebelik yasadım allaha şükür oğlumu aldım kucağıma allahın izniyle sende alacaksın kucağına kuzunuuusadece sakin ol stres ve üzüntü hamilelikte çok çok tehlikeli bol bol yat dinlen
ben 7+1 de gördüm miniciğimi.. net seçilmiyo tabi çok küçük ama kalbinin atışlarını görüyorsun ve duyuyorsun..haftaya büyük ihtimal görürsün sen de..
benim de değerlerim düşüktü. 4+4 te keseyi gördüm, 7+1 de kalp atışlarını.. içini ferah tut.. büyük ihtimal haftaya kese görünür..
selam hanımlar bugün sağlık ocağına gittim yarın test için gidicem. bissürü test yapılabiliyormuş orda kandan. yarın gidip vericem doktora folic asit yazdırdım adı folibol 5 mg . normalde kullanıyordum bitmişti bu sefer bunu aldım iyimidir bu kullandınızmı daha önce ayrıca eczaneden testte aldım bu benim hesabıma göre 4 5 gün geçti adetimin üstünden. resmide bu gayet net gözüküyor.
allah bu sefer bana bağışlar yavrumu inşallah.
Eki Görüntüle 1009616
vay be iyi doktormuşbende sölücem benimkine önlem amaçlı versin olmadı yarın eczaneden kendim alırım yarın
yarın eşim burnundan ameliyat olacak...büyük bir ameliyat değil ama çok tedirginim yaa...
yarın eşim burnundan ameliyat olacak...büyük bir ameliyat değil ama çok tedirginim yaa...
umutlan tabii zamanı varmış oda bugüneymiş 2014 ü bekliyormuş meleğin vallahi mide bulantısı baş dönmesi olmasın 4 ay çektim allah herkese sağlıklı sorunsuz gebelik nasip etsin
aramıza hoş geldin ve gözün aydın canım :)
evet aslında coraspin için öncesinde doktorun önlem al dediği için muayeneyi beklemene gerek yok. ben coraspin 100 kullanıyorum. zaten bu doktorun yazdığına değmiyor,,çok ucuz bi ilaçdoktor yazınca muayeneydi vırttı zırttı bi sürü para kesiyo devlet
ozaman ben yarın alayım D: