Canım ne işe yarıyor bu coraspin ki
al canım,ama günde bitane yeterli bildiğim kadarıyla
ozaman ben yarın alayım D:
tatlım coraspin kanı sulandırmak için,, pıhtılaşmayı önlüyor. doktor tavsiyesiyle kullanılmalı ama. yazıştığım arkadaşıma doktoru önceden uyarı yapmış kullanması için zaten
tamam canım doktora mesaj attım faceden bakalım ne dicek odaama ben yarın alıırm
tatlım coraspin kanı sulandırmak için,, pıhtılaşmayı önlüyor. doktor tavsiyesiyle kullanılmalı ama. yazıştığım arkadaşıma doktoru önceden uyarı yapmış kullanması için zaten
sen keseyi gördün mü peki canımmm??
Sağl canım ki ben ve ilaç bağdaşmayız zaten Allah acil şifalar versin Biran önce düzelir inş . Arkadaşın
yok ne kesesi doktora gitmedim daha. haftaya randevum var. ozaman gidicem yarın sağlık ocağında testleri yaptırıcam. doktor hastanede yok o yüzden gitmedim başka doktorda istemiyorum. o yüzden haftaya kadar bekliycem bir sıkıntım olmassa.
ozaman ben yarın alayım D:
keşke ilaçsız iğnesiz ağrısız sızısız atlatsak şu dönemleri..
bildiğim kadarıyla 2 düşük ve üstüne önlem için zaten veriyormuş doktorlar ama benimki hiç öle bişey dememişti. bu doktor diyince şaşırdım ben. tabi hamile kalmak gibi bi niyetimde yoktu. herhangi bi zararı yokmuş okudum netten. bana hep progestan verdiler oda bi işe yaramadı zaten .bakalım bu sefer bunu deneyelim ne olucak :) ama tabi doktora sorayım ben yinede olmadı akşama acile gidip orda durumu anlatayım böyle böyle diye hiçbirnin dediği birbirini tutmuyo zararı olursa korkuyorum bide.
şuan tam 5 haftalık mı?? hani gün olarak artısı falan yok dimi?Dediğiniz gibi olur inş ya hoş bende baş dönmesi ve az bi bulantıvarama geçer bakalım diye avutuyorum kendimi
Bu arada ben bugün keseyi gördum5 haftalık ama görundu çok küçücük bişey doktor bana 3 mm dedi ama burda hep 0.2 0.3 ler yazıyo
:)) ben 2 muayene 4 kan tahlili yaptırdım şu kısacık süreçtesende çok geciktirmeseydin keşke. benim regliden 2 gün önce lekelenme olunca gittik ve hemen ilaçlara başladım,,, doktor tutunma problemi olabilir demişti hcg sonuçlarıma bakıp. yani geç gitseydim belki kimyasala dönüşecekti
şuan tam 5 haftalık mı?? hani gün olarak artısı falan yok dimi?
yok canım ben 2 kere yaşadım bunları zaten. test zaten yarın yaptırıcam o yüzden kan gelmedikçe randevumda gidicem doktora anca canlanır inşallah ozamana . zaten mesajda çektim adama facedenolmadı yarın hastanedeyse giderim
benimilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu,sonrasında bi kimyasal oldu. doktoru değiştirdim,, ve 3 hafta sonra gebeliğim oldudoktorum önlem dedi işte,,pıhtılaşma olduğunda bebek tutunamıyor ya da onu besleyen damarlarda pıhtılaşma olunca beslenemiyor kalbi duruyo...
Son regli tarihim 3 Şubat'ı benim. İKi farklı doktor ve ebe 4 hafta 3 günlük dedi 10 kasımdadoğum dediler
muhtemelen keseyi görürsün :) ama ilaçları sakın ihmal etme
ya aslında benim test falan yapılmadı,, ilk kayıplarımdan sonra.. doktorum bütün ilaçları ve iğneyi önlem amaçlı verdi. zaten zararı yok ama belki faydası olur dediki o iğne gebelik boyunca herrrrrgün yapılacakkk hem coraspin 100 hem günlük kan sulandırıcı iğnem var..
merak ettiğim 4 hafta 3 günlükken mi kese ölçümün böyleydi? :)
doktor kafama yattı canım çok doktor değiştirdim. benimde 6 haftalık ilk bebeğimin kalbi durdu. ikinci gebelik 10 haftalıktı gelişimi geriden geliyordu. oda düştü. ondan sonra zaten testler istedi neden oluyor diye iişte hamile kalmamam gerkiyordu en azından hazirana kadar. ama kısmet benim tam 1 sene sonra oldu tekrar hamilelik. ilkiyle aynı zamanda yani :)