- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
4gün kala değer 16 çıktı. Adet günü 367 ye fırlamış. 2 gün sonrada 780 idi.
uyumuşummmkapı çaldı öyle uyandım.. zaten normalde bi halsizlik ve uyku hali oluyo ama ilaçtan sonra bayılıyorum
Arkadaslar bi sey sormak istiyorum..
31ocak adet tarihimdi.. kac haftalik hamile oldugumuza bakarken bunu mu baz alicam. Yumurtla tarihini degil?
Yurtdisindayim da 4+5 im adetime gore. Ne zaman doktora gitmeliyim?
evet canım son adet tarihini baz alacaksın. bence bir an önce gitmelisin tedbir amaçlı,,gözün aydın bu aradaArkadaslar bi sey sormak istiyorum..
31ocak adet tarihimdi.. kac haftalik hamile oldugumuza bakarken bunu mu baz alicam. Yumurtla tarihini degil?
Yurtdisindayim da 4+5 im adetime gore. Ne zaman doktora gitmeliyim?
bu ilaç kaçıncı haftalar arası kullanılıyo bilgin var mı
canım bu ilacı adetten önce kahverengi lekelenme olunca doktorum tedbir amaçlı verdi. devam etmemi istedi sonrasında çünkü ilk gebeliklerim kötü sonuçlanmıştı. her anne adayına verilmiyor yani. kanama vs. olduğunda veriliyor
selam hanımlar bugün sağlık ocağına gittim yarın test için gidicem. bissürü test yapılabiliyormuş orda kandan. yarın gidip vericem doktora folic asit yazdırdım adı folibol 5 mg . normalde kullanıyordum bitmişti bu sefer bunu aldım iyimidir bu kullandınızmı daha önce ayrıca eczaneden testte aldım bu benim hesabıma göre 4 5 gün geçti adetimin üstünden. resmide bu gayet net gözüküyor.
allah bu sefer bana bağışlar yavrumu inşallah.
Eki Görüntüle 1009616
selam hanımlar bugün sağlık ocağına gittim yarın test için gidicem. bissürü test yapılabiliyormuş orda kandan. yarın gidip vericem doktora folic asit yazdırdım adı folibol 5 mg . normalde kullanıyordum bitmişti bu sefer bunu aldım iyimidir bu kullandınızmı daha önce ayrıca eczaneden testte aldım bu benim hesabıma göre 4 5 gün geçti adetimin üstünden. resmide bu gayet net gözüküyor.
allah bu sefer bana bağışlar yavrumu inşallah.
Eki Görüntüle 1009616
hayırlı olsun tatlım :) ben folic 1 kullanıyorum, folibol hakkında bilgim yok buyüzden. dilerim bebişini sağ sağlim alırsın kucağına :)
anladım bende geçen yıl polikist over vardı ilaç verdi kullandım tekrar geçti mi diye kontrole gitmedim bir arkadaşım az önce sordu zararı varmı gebeliğine diye hiç aklıma gelmedi onu unutmuştum dedim merak ettim şimdi yarın doktora gidince onu da sorarım artık
hayırlı olsun canım bende bu kadar net bile çıkmadı hatta 10 dk sonra çıktı silik çizgi sağlıkla al kucağına inşallahh
teşekkür ederim canım hepimiz sağ salim alalım tek istediğim o :) ya folicplus kullanıyordum bende ama bu sefer bu denk geldi heralde bi farkı yoktur. :)
aynen bende öncesinde folic plus kullanıyordım ama onu günde 3 defa içmem gerekiyordu. folic 1 de günde 1 tane almak yetiyor,çünkü plus tabletin 3 tanesine eşdeğer oluyor :)
sağol canım bu hemen çıktı benim. :) benimde diğerlerinde bu kadar net değildi. bakalım hayırlısı olsun doktora gitmedim daha. biraz canlansın istiyorum. çünkü çok hırpalıyorlar doktorda habire ultrason birde orda sıra beklemek filan ölüm. niye özele gitmiyorum diye soruyorsandoktorum devlette çalışıyor keşke özel muayehanesi olsa mecburen gülü seven dikenine katlanıyor yani
hımmm,, bu gebeliğinde muayene olmadın mı daha?? eğer olduysan ve hala varsa doktorun kesin söylerdi sana,,,zararı olsada olmasada..
evet yaa ben özele gittim ilk bebeğimde kadının kapısı bildiğin halk ekmeği kuyruğuama bundada aynı dr a gidicem birde ben folik asit aldım kendi kafama göre ama oğlumdada dr vermişti sorun olmaz sanırım ilk bebişinmi acaba
zaten folic asit bebeğin birşeyine yarıyordu ama unuttum onun için veriyorlardı galiba birde bende kansızlık var demir ilacı filan aklım karışıyo hangini iççeğimi