2014 Kasım Anneleri

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni katıldım aranıza ben de.

İçim titreyerek yazıyorum. Son adet tarihim 1 Şubat'tı. 1 Mart'ta bHcg testi yaptırdım 62 çıktı. 3 Mart'ta testi tekrarladım, 177,7 çıktı. "Değer gayet sağlıklı yükselmiş, artık test yaptırmanıza gerek yok, haftaya Perşembe ya da Cuma (13-14 Mart) kese görülebilir dedi doktor.

2012 Ağustos ayında bir kimyasal gebelik/düşük yaşadım 6. haftasında. Sonrasında da ağır bir depresyon atağı geçirdim maalesef. Ondan sonra bu zamana kadar bir daha da kalkışmadım bebek sahibi olmaya. Şimdi yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum, elim yüreğimde, en ufak bir karın/kasık ağrısında lavoboya gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Henüz bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerim de yok, tedirginim.

Umarım burdaki tüm arkadaşlar için hayırlısı olur, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.

bende seni tebrik ediyorum canım..
bende çok erken öğrenenlerden oldum..ilk öğrendiğimde değerim 17 idi..2 gün sonra 56...yarın bir daha vericemm bakalım nasıl yükselmiş..eğer iyiyse beklicez bizde...
inş kimyasal falan yaşamayız canım..bunları düşünmeyelim..
ama adet ağrısi gibi uyuşuk ağrım var ve sanki adet olcak gibiyim..3 gündür wc den çıkamıyorum..iş yerinde gülüyorlardır bana...
bol su iç canım çok faydalı imiş...en az 1,5 lt su içecekmişiz canım..
tekrardan hoşgeldinn tatlımmm

benim sanırım geç döllenme çünkü değerlerim düşük..
ne zormuş yaa bunlarıda beklemekkk..
şimdi haftaya gitsemmi gitmesemmi çok kararsızım..
görülmezse çok kafama takarım biliyorum garantiyemi alsam acaba offf :KK14::KK14:

Aslında doktora gitmeden önce sağlık ocağında bi kan testi yaptırıp mı gitsek doktora ? Değeri görünce benim içim daha rahatlayacak sanırım :18:

Merhaba Arkadaşlar,

İçim titreyerek yazıyorum. Son adet tarihim 1 Şubat'tı. 1 Mart'ta bHcg testi yaptırdım 62 çıktı. 3 Mart'ta testi tekrarladım, 177,7 çıktı. "Değer gayet sağlıklı yükselmiş, artık test yaptırmanıza gerek yok, haftaya Perşembe ya da Cuma (13-14 Mart) kese görülebilir dedi doktor.

2012 Ağustos ayında bir kimyasal gebelik/düşük yaşadım 6. haftasında. Sonrasında da ağır bir depresyon atağı geçirdim maalesef. Ondan sonra bu zamana kadar bir daha da kalkışmadım bebek sahibi olmaya. Şimdi yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum, elim yüreğimde, en ufak bir karın/kasık ağrısında lavoboya gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Henüz bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerim de yok, tedirginim.

Umarım burdaki tüm arkadaşlar için hayırlısı olur, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.

tebrikler hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın karın kasık ağrısı normal bulantı 5.haftadan sonra başlarmış değerlerin de iyi hepimiz dua edip beklemekten başka bişey yapamıyoruz Allaha emanet bebişler

ben kullanmıyorum prog. ama yine de çoook uykum var sürekli uyku halindeyim akşam da erken yatıyorum 9 10 da.ve çok sık idrara çıkma var öğlen uykusu iyidir cnm uyu

uyumuşummm :KK53: kapı çaldı öyle uyandım.. zaten normalde bi halsizlik ve uyku hali oluyo ama ilaçtan sonra bayılıyorum :KK53:

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bende allah nasip ederse kasım annesi olucam. 4 hafta 5 günlük hamileyim. kızlar benim sorum dün ve bugün birer kere sütlü kahve renginde leke gördüm .ayrıca belimde ağrıyor 3 gündür. benim gibi 5 haftalık hamile olup beli ağrıyan ve kahverengi akıntı olan var mı . bugün doktora gidicem ama yine de çok korkuyorum ilk bebeğim. yardımcı olursanız sevinirim

o ağrılar ve lekeler bende 1 hafta devam etti şu an leke yok ama ağrı ve adet sancısı hala var hiiç korkma benim de ilk bebeğim 1,5 sene olmadı yeni kısmet olacak inşallah kahverengi lekeler bebeğin yerleşme lekeleriymiş rahim genişlediğinden ve bebek yerleştiğinden normal kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktorum ve burdaki arkadaşlar sen de korkma :KK34:

öncelikle hoşgeldin canım..hayırlı olsunn tebrikk ederimm şekerimmm...
canım lekelenmem yok ama adet ağrısı çekiyorum bende..4 haftalık hamileyim...değelerim yükseliyormu ona bakıyoruz halennn..
bence doktoruna git..progestan verebilir canım..

anladım canım aldım bakalım randevu bugün gidicem iş çıkışı umarım birşey yoktur of takmıcam diyorum ama sabahtan beri aklım orda sürekli tuvalete gidip bakıyorum.

Teşekkür ederim herkese arkadaşlar. Çok yeniyim, forumu kullanmayı da beceremiyorum doğru düzgün; alıntı yapıp yazamadım, kusuruma bakmayın :)

Doktor bana da bol su iç demişti, sanıyorum çok önemli.

Hepimize sağlık ve bol şans diliyorum.
Umarım hem güzel haberler paylaşır, hem de güzel haberler duyarız bu forumda.

Bugün sabah hastaneye gittim muayene ettiler kese büyümüş fakat embriyo gözükmedi dediler,kan vermeye gittim ..birazdan gidip sonuçlarımı alıcam ama moralim acayip bozuldu :KK43: inşallah herşey yolundadır.. :KK43: sizler gördünüz mü bebişi??gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz??
bana 6+1 dediler bugün...

:nazar:

canım senin beklenen adet tarihi ne? bide kesenin ölçüsü nedir?? benim bat 21 şubat görünüyor,,,hesabı sat'a göre yapınca 5+5 oluyor ???

o ağrılar ve lekeler bende 1 hafta devam etti şu an leke yok ama ağrı ve adet sancısı hala var hiiç korkma benim de ilk bebeğim 1,5 sene olmadı yeni kısmet olacak inşallah kahverengi lekeler bebeğin yerleşme lekeleriymiş rahim genişlediğinden ve bebek yerleştiğinden normal kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktorum ve burdaki arkadaşlar sen de korkma :KK34:

gerçekten mi canım biraz olsun beni rahatlattın inan dünden beri aklım sürekli orda . saat 4 de doktora gidicem geçmiyor zaman ve doktor kötü birşey söylücek diye çok korkuyodum senin yazdıklarını okuyunca biraz olsun rahatladım sağol. inşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza

görülmezse çok kafama takarım biliyorum garantiyemi alsam acaba offf :KK14::KK14:

Deger nedir gebelik hormonunun kana karışma oranı
bebek buyudukce hormonlar cogalip en son 9000de kalır dogurana kadarda aynı seviyede olur..
testte hafta karsisinda olmasi gerekenn rakam yazar
ama o rakamlara dikkat ettinizmi atiyorum
3.hafta 50 ile 300 yazar salladım.. 50 nere 300 nere..
demekki aysede 50 cikar fatmada 250 cikabilir
herkesin hormon seviyesi farkli
mesela seninki neye göre dusuk?
haftana gore o limitlerin altinda mi?
bence degildir ya ayseye fatmaya gore dusuktur ya da gec dollenmeden dolayidir..
Benim 5. gebeligim 4 gebeliktede hep kesemi herkese gore gec gordum millet 6.7 haftalarda kalp atisi aliyorlar ben 9. haftamda aldim sağlıklı dogan çocugumda dahil
Ben artik sayılara takilmiyorum kisiden kisiye degisiyor...

Merhaba Arkadaşlar,

merhaba canım :) değerin çok güzel, kimyasal gebeliği unut öncelikle :KK66: dinlen bol bol, kendini yormamaya dikkat et öncelikle. ilk haftalarda karın kasık ağrısı bende yaşadım. ki kanama olduğu vakit mutlaka doktoruna danış,,progestan verir muhtemelen. bulantı ve baş dönmesi içinde henüz erken. ben 5+5 im sat'a göre sadece progestan içince başım dönüyo :KK53: midemde son zamanlarda hassaslaştı

haftaya gideyim diyorum canım senn :44::44:
ben haftaya çarşamba perşembe gidicem inşallah yarın kan vercem tekrar biliyorsun 19.33 çıktı yükselişini takıp etmem lazım pazarteside kan verip bakarım yükselir inşallah :KK49:

Bugün sabah hastaneye gittim muayene ettiler kese büyümüş fakat embriyo gözükmedi dediler,kan vermeye gittim ..birazdan gidip sonuçlarımı alıcam ama moralim acayip bozuldu :KK43: inşallah herşey yolundadır.. :KK43: sizler gördünüz mü bebişi??gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz??
canım endişe etme benimde oğlumda dr 5+4 te kese var ama bebek yok dedi boş gebelik diye korkuttu ama oğlum şuanda 29 aylık gönlünü ferah tut allaha emanet bebiş :nazar::emir_bebek:

Merhaba Arkadaşlar,

geçmiş olsun canım bebeğinde hayırlı olsun ilk bebişte oyle oldu diye sakın üzülme stres yapma kasık karın bel ağrısı suanda adet dönemin olduğu için ağrıyor benimde oyle bulantı baş dönmesi 1-2 haftaya başlar ama bazı ınsanlarda gec baaşlar yada hiç olmaz seni o kadar ıyı anlıyorum ki ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum 2 ay sonrasında kimyasal gebelik yasadım allaha şükür oğlumu aldım kucağıma allahın izniyle sende alacaksın kucağına kuzunuuu:nazar::emir_bebek: sadece sakin ol stres ve üzüntü hamilelikte çok çok tehlikeli bol bol yat dinlen :KK48:

ben 7+1 de gördüm miniciğimi.. net seçilmiyo tabi çok küçük ama kalbinin atışlarını görüyorsun ve duyuyorsun.. :KK16: haftaya büyük ihtimal görürsün sen de..

benim de değerlerim düşüktü. 4+4 te keseyi gördüm, 7+1 de kalp atışlarını.. içini ferah tut.. büyük ihtimal haftaya kese görünür..

kizlar ben almanyada yasiyorum.. dun doktora gittim 4+5tik vajinal ultrasyonla kesemizi gördük 2mm di daha. . 4 hafta sonraya randevu verdi.. demem o ki herhafta doktora gitmeye gerek yok.. yani bi sIkinti olmadigi sürece.. hamileligimizin tadini cikaralim bence yoksa zaman gecmez.. ikk hamile ligimde vende iki haftada bir giderdim.. cok endiselenirdim ve sonuc son uc ayi yatarak gecirdim. sakinan goze cop batarmis.. bu sefer rahat olucam insallah. . Rabbim herseyin hayirlisini versin.. saglikli bi sekilde noksansiz aliriz yavrularimizi insallah kucagimiza

Selam kızlar,
Öncelikle hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim SAT 30 Ocak... Şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra göğüs şişmeleriyle kendini erkenden hissettiren bir babym oldu :) Nitekim adete 4 gün kala kan testinde öğrendim. Şu anda 4+6 günlüğüz. Dün doktora gittik. Kesesini ve yolk kesesini görebildik. Pazartesi kalp atışları için tekrar çağırdı.

Merhaba kızlar,

Nasıl geçiyor günleriniz?Biz bugün hesaplarıma göre 5+4 günlük olduk :nazar: şuan işteyim ve uyumak için can atıyorum :KK14:

Selam kızlar,
Öncelikle hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim SAT 30 Ocak... Şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra göğüs şişmeleriyle kendini erkenden hissettiren bir babym oldu :) Nitekim adete 4 gün kala kan testinde öğrendim. Şu anda 4+6 günlüğüz. Dün doktora gittik. Kesesini ve yolk kesesini görebildik. Pazartesi kalp atışları için tekrar çağırdı.

hayırlı olsun canım kaç çıktı değerin acaba :nazar::nazar:

Selam kızlar,

seninle ayniyiz canim.. bizde gördük dün kesenizi.. zaman su gibi akip gecsin kavusalim yavrularimiza insallah

X