- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni katıldım aranıza ben de.
İçim titreyerek yazıyorum. Son adet tarihim 1 Şubat'tı. 1 Mart'ta bHcg testi yaptırdım 62 çıktı. 3 Mart'ta testi tekrarladım, 177,7 çıktı. "Değer gayet sağlıklı yükselmiş, artık test yaptırmanıza gerek yok, haftaya Perşembe ya da Cuma (13-14 Mart) kese görülebilir dedi doktor.
2012 Ağustos ayında bir kimyasal gebelik/düşük yaşadım 6. haftasında. Sonrasında da ağır bir depresyon atağı geçirdim maalesef. Ondan sonra bu zamana kadar bir daha da kalkışmadım bebek sahibi olmaya. Şimdi yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum, elim yüreğimde, en ufak bir karın/kasık ağrısında lavoboya gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Henüz bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerim de yok, tedirginim.
Umarım burdaki tüm arkadaşlar için hayırlısı olur, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.
bende seni tebrik ediyorum canım..
bende çok erken öğrenenlerden oldum..ilk öğrendiğimde değerim 17 idi..2 gün sonra 56...yarın bir daha vericemm bakalım nasıl yükselmiş..eğer iyiyse beklicez bizde...
inş kimyasal falan yaşamayız canım..bunları düşünmeyelim..
ama adet ağrısi gibi uyuşuk ağrım var ve sanki adet olcak gibiyim..3 gündür wc den çıkamıyorum..iş yerinde gülüyorlardır bana...
bol su iç canım çok faydalı imiş...en az 1,5 lt su içecekmişiz canım..
tekrardan hoşgeldinn tatlımmm