3410 nasıl kötü dediki anlamadım :26:
doktorum 2 günde 1,6 ve 2 arası katlandığı zaman normal demişti.3410 çıkmış hcg... dr ne iyi ne kötü diyebiliriz bazen olur böyle tedaviye devam demiş.. kızlar bebeğin gelişimi için önerebileceğiniz şeyler var mı,,, beslenme vs..? kafam karmakarışık..
tatlım benim 25 şubatta 820 çıkmıştı hcg. dün kesem 5mm. civarındaydı dr. beğenmedi. hcg bakalım dedi. 6 günde 3410 olmuş,,, artış dediği sınırlar içeriside 1,6.. ancak 2 ye katlasaydı 6000 küsürlerde olurdu. ne iyi ne kötü diyor...
canım şimdi hamilelik takviminde 6 haftalık gözüküyo. batın kaç . yani 6 haftalıkmısın şimdi.
ayrıca kafana hiç birşeyi takma yaşıyacaksa hertürlü o hamilelik devam ediyor. benim 2. hamileliğim 10 haftalığa kadar geldik. boş gebelik dendi durdu. bazen doktorlar gerçekten acımasız olabiliyor. benim gelişimi sonradan geliyordu yani kese ile bebek farklı gelişiyordu zaten sağlıksızdı düştü.
beslenme filan şuan hiç bir etkisi yok senin kanınla besleniyor o kendini sıkma bu yüzden. herşey olucağına varır. benim ödüm kopuyor yine ama rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
Allahin izniyle ben dw geldim sonunda. 44.4cikti degerim. Adet gunum cuma.iyi bi deger mi bilen var mi?
tekrar ne zaman bakılıcak ne kadar beklemen lazım.vakitte geçmioki bekliyince ya :44:
tatlım benim 25 şubatta 820 çıkmıştı hcg. dün kesem 5mm. civarındaydı dr. beğenmedi. hcg bakalım dedi. 6 günde 3410 olmuş,,, artış dediği sınırlar içeriside 1,6.. ancak 2 ye katlasaydı 6000 küsürlerde olurdu. ne iyi ne kötü diyor...
Allahin izniyle ben dw geldim sonunda. 44.4cikti degerim. Adet gunum cuma.iyi bi deger mi bilen var mi?
bat 21 şubat canım.. ya insanı belirsizlik yiyip bitiriyor. kendimi çok iyi hissediyorum aslında. ağrım yok,kanamam yok.. arada bulantılar oluyo artık son bikaç gündür başladı o da.. psikolojik açından da gayet iyiydim ama dün muayeneden sonra çok kötü oldum. haftaya pzrts bidaha gidicez. önce kan vericez sonra muayene.
haftaya pazartesi canımbi 6 gün gerim gerim gerilicemmm... ya işin tuhafı bi sıkıntım yok ağrı kanama vs.. iyiydim hem de çokça.. iyi düşündüm herşeye rağmen,, içimde bi sıkıntı var şuan ama atlatırım umarım..
canım korkma ini birşey olmaz..progestan kullanıomusun peki kuzucum..
Allaha emanet bebişler canımmm
canım çok iyi bir değer maşallah..benim adetten 1 gün önce 56 çıktı...
evet tatlım ama önlem amaçlı,kanamam falan yok zaten. offf ben iyiyim ama niye böyle anlayamıyorum
zaten o muayeneler mahfediyo insanı bilirim çok yaşadım. o yüzden doktora gitmiyom erkenden. benim kesem normal boyutlardaydı yani zırt pırt kan istemediler.kendini üzme hiç bi günde ne mucizeler yaşanıyor. yetişebilir normal boyutlarına veya geç döllenmedir. bilemeyiz ki. içini ferah tut
canım hemen kötü düşünme bak doktorda tam bir şey söylememiş
elinde geldiğince düşünmemeye çalış bence farklı şeylere odaklan.puzzle iyi gelebilir vakit geçirmek içinsıkıntı tedirginlikten hiçbişey çıkmıycak inşallahh dualarını eksik etme Allah büyükk . bebişlerimiz bizimle kalsınnnn
eşimde senin gibi düşünüyor. ama insanın kafası takılıyor. canım taa pazartesiye kadar bekliycem şimdi muayene için
canım hcg artışları herkesde farklı oluyor yaa..
ben buarada değerleri 3-4 sefer aynı kalıp sonradan yükselenleri okudum...
var bu hcg de bir sıkıntı doktorlar bile çözememiş bencee
benim hiç 2ye katlanmadı, 1,8 ve 1,6 arası artış oluyor. ama artıyor yani yerinde saymıyor ya da düşmüyor.. bana göre herşey çok iyi ve normaldi ama bu uyuz doktorum tuhaf iştee... dün dediki 5000 lerde olsa iyidir. bugünde eşime artış olması iyi. ama ne iyi ne kötü diyebilirim tedaviye devam edicez diyor. çok anlamsızzzz
Allah ne dediyse o olur canım şimdi sen kendini rahatlat ,iyi düşün iyi olsun herşey, pazartesiye kadar artık sabredecen kuzu