- 25 Şubat 2008
- 403
- 40
dün ağlaya ağlaya içim çıktı zaten eve gelir gelmez araştırmaya başladım,,saatlerce forum okudum. iyi şeylerde vardı ama çok kötü şeylerde okudum..
kötüü düşünmeeee..korkularını çağırmaa bebişin strese sokma annesiiii =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün ağlaya ağlaya içim çıktı zaten eve gelir gelmez araştırmaya başladım,,saatlerce forum okudum. iyi şeylerde vardı ama çok kötü şeylerde okudum..
acep başka bi doktorada mı sorsan ne :44:
kötüü düşünmeeee..korkularını çağırmaa bebişin strese sokma annesiiii =)
haftaya pazartesi canım bi 6 gün gerim gerim gerilicemmm... ya işin tuhafı bi sıkıntım yok ağrı kanama vs.. iyiydim hem de çokça.. iyi düşündüm herşeye rağmen,, içimde bi sıkıntı var şuan ama atlatırım umarım..
Aslında doktorların çoğu tam olarak söylemek istedigini dogru ifade edemiyor bence. Zaten tum yapılan ikili uclu tarama ense olcumu sonuclari hepsi olasılık yani olma ihtimali uzerine. Doktorlar tum risklreri ortadan kaldırdıkları zaman sağlıklı diyebiliyorlar. Cunku o isini yapıyor ama biz onların bu olasılıklarınìvarmış gibi kafamıza takıp üzülüyoruz.. havacılıktada kurallar kan ile yazıldığı icin bize ogtetilen risklere karsi aldigimiz onlemlerden bahsetsem bicok kisi ucaga binemez..
Bence tatlım şuan bisey soylemek icin cok erken ..Benimde satım 21 ocak ve batim 21 subat. ben adet gununr gore hesapladigimda 6 hafta ama doktor ultrasona gore bakiyor 4 hafta diyor. ( ben gununu biliyorum 2 subat dogru) bana anlatmiyor bi hafta evde niye 6 haftalik ultrasonda 4 hafta cikti diye kendimi yedim.
Sonra kanaman var dedi kese etrafinda ben evde kendimi yedim
baska doktora gittim cts
bana kanamanin bu haftada 4ve6 da normal oldugunu soyledi aciklamali 6dan sonrasi risk dedi.
Bu hafta olayinida anlatti.
Yani benim fikrimde kafani bir kisinin soyledikleriyle bulandirma bosyere
ya baska danisabilecegin bi doktor varsa danış yada forumdakileri hic okuma.
cunku bende kese kanamasi icin forma bi girdim doktordan sonra amaaan düsükler kurtajlar basladim aglamaya..
ama bu doktor baska doktor ayrintilariyla anlatinca rahatladim
Yinede Allaha emanet ediyorum artık
O'ndan gelecek herşey hediye
O'ndan gelecek hersey bi imtihan
Sen gonlunu ferah tut hersey hayirlisi bak gor hepimiz gozyaslarimizi kucagimiza aldigimizda akıtacagiz
herkese merhabalar ay siz ne güzel doktorlara filan gidip test yaptırmışsınız ben hala bekliyorum adet tarihimi bir hatırlayamıyorum. şubat 2 de olabilir 3 te emin değilim hatta ocak sonu bile olabilir. benim adet tarihlerim 25 ile 27 arası değişir. hiç bir zaman 29 30 göremedim. o yüzden hamile olduğumu anladım.ilk iki hamileliğimde de böyleydi. bu akşam doktorum acilde nöbetçiymiş internetten baktım. ona randevuyu 18 marta verdi 17 martta genetik testim var. bu akşam gidip konuşmam lazım hamile kalma demişti ama kısmet yine geçen seneyle aynı zamanda kaldım.
birde size bir kaç belirti sorucam. bende 3 gün önce pembe akıntı geldi. ben korktum yine diğerleri gibimi diye. hemen bitane progestan içtim kesildi. şuan allaha şükür leke falan yok.
mide bulantısı oluyormu sizde. dişlerimi fırçalarken öğürdüm. diğerlerinde hiç mide bulantım olmadı. birde sanki hani böyle hep kusçakmış gibi bir his var içimde.
ayrıca bel ağrısı. uzun süre ayakta duramıyorum nedense. çabuk yoruluyorum. ve karın ağrısı nasıl desem hani tuvalet ihtiyacı varmış gibi bir ağrı oluyor ara ara ama tuvaletin olmuyor işte öyle birşey hani birde adet olcağın zaman olur ya ağrı.
sizlerde benim gibi bir veya herhangi iki belirti varmı. artık ben paranoyak oldum 2 hamileliğim düşükle sonuçlanınca. artık bu akşam doktor nediycek bilmiyorum ama inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bebeklerimizin
Eki Görüntüle 1008291
kızlarr son yazılanlara göre excelde güncelledim listeyi ama buraya eklerken çizgiler gittiği için karmaşık duruyor.. eklentide foto hali var.. bilen varsa yolunu söylesin denerim :)
Eki Görüntüle 1008291
kızlarr son yazılanlara göre excelde güncelledim listeyi ama buraya eklerken çizgiler gittiği için karmaşık duruyor.. eklentide foto hali var.. bilen varsa yolunu söylesin denerim :)
benim yaş 27 istanbul.2.bebişkom
birde 1 gün araylayız biz doktora gittinmi sen ? ben henüz gitmedimde ctesine aldım randevu ama erkenmi olur acaba :26:
birde bir soru daha :)
hcgm adetten bi gün önce 204 - 3 gün sonra 1299
nasıldı seninki kızımı kaçıncı gün baktırdığımı hatırlamadığım içni kıyaslayamadım ya
yeni gelen annelere hoşgeldinizz diyorum; grip, mide bulantısı ve uyku üçlüsü yüzden aktif yazamıyorum kendimde olduğum zamanlar da da listeyi yaptım... lekelenme ve kanama hakkında bişey sorucam; dün dr proluton depot diye bi iğne yazdı lekelenme olursa hemen git yaptır dedi.. yazdıklarınızı okudum normalse bana niye iğne verdi ki:S
zaten durumum sorunluydu benimde. normal yolla son deneme ayında geldi bu bebiş hiç ümidim yokken; tüp bebek için tüm tahlilleri yaptırmıştık adet olduğumda gidecektik... mucize gibi bizim için ve biz daha inanmadığımıza kimseye de söylemedik eşimle.. o da şehir dışında tüm sıkıntıları tek başıma çekiyorum; birde iki de bir tuvalete gidip lekelenme kontrolü gerilimi geldi üstüne
yazdıklarınızı okuyunca boşuna endişelenmeyim dedim.. ama dr'lar niye gerilim veriyor da anneleri strese sokuyor diye de kızdım:S zaten yengeç burcuyum hamilelikle duygusallık tavan resmen (
Eki Görüntüle 1008291
inşallah bu gebeliğini tamamına erdirir Rabbim ben de sık idrara çıkıyorum değerin kaç çıktı
yeni gelen annelere hoşgeldinizz diyorum; grip, mide bulantısı ve uyku üçlüsü yüzden aktif yazamıyorum kendimde olduğum zamanlar da da listeyi yaptım... lekelenme ve kanama hakkında bişey sorucam; dün dr proluton depot diye bi iğne yazdı lekelenme olursa hemen git yaptır dedi.. yazdıklarınızı okudum normalse bana niye iğne verdi ki:S
zaten durumum sorunluydu benimde. normal yolla son deneme ayında geldi bu bebiş hiç ümidim yokken; tüp bebek için tüm tahlilleri yaptırmıştık adet olduğumda gidecektik... mucize gibi bizim için ve biz daha inanmadığımıza kimseye de söylemedik eşimle.. o da şehir dışında tüm sıkıntıları tek başıma çekiyorum; birde iki de bir tuvalete gidip lekelenme kontrolü gerilimi geldi üstüne
yazdıklarınızı okuyunca boşuna endişelenmeyim dedim.. ama dr'lar niye gerilim veriyor da anneleri strese sokuyor diye de kızdım:S zaten yengeç burcuyum hamilelikle duygusallık tavan resmen (
o derece rahatım ki daha kan testi filan yaptırmadım şaka bir yana canım bu akşam doktorum nöbetçiymiş acilde internetten baktım ona gidicem acilde yaptırıcam. aslında ben bu kan değerlerine takılmıyorum önemli olan kalp atışı. doktorumda takılmıyor genelde hep ultrasonla baktırıyor. çünkü beta hcg herkese göre farklı çıkıyormuş.sık idrara çıkma bende de oluyor ama mide bulantısı hani insan açken midesi bulanır ya onun gibi tiksinme tarzında değil yani.inşallah hepimizin tamamına erdirirde kucağımıza alırız inşallah :)
Eki Görüntüle 1008291