2014 Kasım Anneleri

Bende dün akşam kv deme söledim bu testleri yaptırmayı düşünmüyorum diye o da bana öle dedi eskiden o testlermi vardı diye
aynen canım bizim gözümüzün önünde oldu bu testleri kötü çıktı kadının..9 ay neler çekti..sadece benim gittiğim doktor bu çocuk sağlam demiş ayrıntılı USG de diğerleri hepsi özürlü demiş..bir doğdu çocuk sapasağlam..
o yüzden kafam bulanmasın istiyorumm

Herkese merhaba. Bu sabah idrar testim cok silik cikmisti.az once kan verdim. Belli olmustur artik. Kizimi uyutayim arayip ogrenicem. Cuma beklenen adet ama bebis varsa buswyler cikmistir herhalde di mi

Durup dururken canımızı sıkmayalım canım..
Zaten ayrıntılı ultrasonda kalp böbrek akciğer karaciğer kol bacak göz hepsi görünüyor..
Allahım o zaman hayırlı güzel sağlıklı olduğu haberini almamızı nasip etsin..
Çok dua ediyorum.. Sürekli eşimle sureler okuyup karnıma sürüyoruz.. İlk olunca korku oluyor böyle.. Bir de burada çok kötü şeyler de okuyunca insan daha çok tedirgin oluyor..
Hepimizin alnında başka şeyler yazıyor. Bizim başımıza da gelecek diye düşünüp yıpranmamamız lazım...

Biz kendimize baktığımız sürece hiç de bir şey olmaz Allahın izniyle..

canım sakınılan göze çöp batar derler hep inanırım..
ben şimdi oluruna bıraktım artık..
günlük hayatıma daha dikkat eederek devam edicem..
mercimeğim Rabbime emanettt...

Herkese merhaba. Bu sabah idrar testim cok silik cikmisti.az once kan verdim. Belli olmustur artik. Kizimi uyutayim arayip ogrenicem. Cuma beklenen adet ama bebis varsa buswyler cikmistir herhalde di mi

canım çıkmıştır..benim 4 gün önce çıkktı

Aynen öyle:)
Allaha emanet edelim, hayırlısı neyse o olsun...

aynen canım
idrarda silik çıkan hormon kana çoktan karışmıştır..
Döllenme tarihine göre deger kucuk cikarsa canini sıkma sakın iki gun sonra yenilersin
hadi bakalim merakla bekliyorum

çıkmıştır canım :) şimdiden gözün aydın..

gborg
gündaşım merak ettim seni
haber alırsan paylaş
Hayırlarla insallah.....

Aynen öyle:)
Allaha emanet edelim, hayırlısı neyse o olsun...

aminn canım herşey güzel olsun...
kızlar cinsiyet için ne düşünüosunz hadi yazalım cinsiyetler belli olunca tutturdukmu bakalım..
ben oğlan düşünüyorum içime öyle doğuyorrr

herkese merhabalar ay siz ne güzel doktorlara filan gidip test yaptırmışsınız ben hala bekliyorum adet tarihimi bir hatırlayamıyorum. şubat 2 de olabilir 3 te emin değilim hatta ocak sonu bile olabilir. benim adet tarihlerim 25 ile 27 arası değişir. hiç bir zaman 29 30 göremedim. o yüzden hamile olduğumu anladım.ilk iki hamileliğimde de böyleydi. bu akşam doktorum acilde nöbetçiymiş internetten baktım. ona randevuyu 18 marta verdi 17 martta genetik testim var. bu akşam gidip konuşmam lazım hamile kalma demişti ama kısmet yine geçen seneyle aynı zamanda kaldım.

birde size bir kaç belirti sorucam. bende 3 gün önce pembe akıntı geldi. ben korktum yine diğerleri gibimi diye. hemen bitane progestan içtim kesildi. şuan allaha şükür leke falan yok.
mide bulantısı oluyormu sizde. dişlerimi fırçalarken öğürdüm. diğerlerinde hiç mide bulantım olmadı. birde sanki hani böyle hep kusçakmış gibi bir his var içimde.
ayrıca bel ağrısı. uzun süre ayakta duramıyorum nedense. çabuk yoruluyorum. ve karın ağrısı nasıl desem hani tuvalet ihtiyacı varmış gibi bir ağrı oluyor ara ara ama tuvaletin olmuyor işte öyle birşey hani birde adet olcağın zaman olur ya ağrı.

sizlerde benim gibi bir veya herhangi iki belirti varmı. artık ben paranoyak oldum 2 hamileliğim düşükle sonuçlanınca. artık bu akşam doktor nediycek bilmiyorum ama inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bebeklerimizin

canım mide bulantısı hariç hepsi oldu bende..
cuma akşamı peçeteye pembe kan geldi devamı gelmedi...
ama böle tuvalatim varmıl gibi özellikle çok fena gazım var ama çıkmıyorrr
adet olcakmışım gibi ağrı hala devam ediyor..
fakat düşüğün falan varsa bence hemen testini yaptır hatta eczaneden idrar testi al önce onu yap derim..

ooo idrar testini adet günümde yaptım o silik 2. bir çizgi çıktı zaten. bu akşam kendi doktoruma gitmem lazım çünkü diğer doktorlara anlatana kadar derdimi. hoş anlamıyorlada zaten. özele de gittim kafama göre bulamadım. benim kafama göre bulduğumda devlet hast. çalışıyor. birde beni tanıyor 2. düşüğümde de o vardı. bu akşam gidip bir konuşucam. bakalım ne diyecek. ona göre hareket etmek istiyorum. olmadı başka bir doktor bulucam. çünkü buna randevu alamıyorum kolay kolay.

benimde 8 kasımmm gözüküyorrr ama hiç sanmıorum kasım falan kızımı 36+2 de doğurmuştum herkeste bir ekim havası var şuan :)) hepinizin bebişleri hayırlı olsunn sağlıkla doğsunnnn inşallaahh

banada öle geliyor sanki ekim sonu gelecek gibi

doktorum 2 günde 1,6 ve 2 arası katlandığı zaman normal demişti.3410 çıkmış hcg... dr ne iyi ne kötü diyebiliriz bazen olur böyle tedaviye devam demiş.. kızlar bebeğin gelişimi için önerebileceğiniz şeyler var mı,,, beslenme vs..? kafam karmakarışık..

3410 nasıl kötü dediki anlamadım :26:

amaaannn sağlıklı olsunlarda dimii :) biz şekil veririz onlara

aynen canımm..annemin teepkisi çok komikti...kasımdamı doğacakk aman yasrabbi bir tane daha emre geliyor nasıl olcak dedi..kardeşim biraz fenadırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…