herkese merhabalar ay siz ne güzel doktorlara filan gidip test yaptırmışsınız ben hala bekliyorum adet tarihimi bir hatırlayamıyorum. şubat 2 de olabilir 3 te emin değilim hatta ocak sonu bile olabilir.
benim adet tarihlerim 25 ile 27 arası değişir. hiç bir zaman 29 30 göremedim.
o yüzden hamile olduğumu anladım.ilk iki hamileliğimde de böyleydi. bu akşam doktorum acilde nöbetçiymiş internetten baktım. ona randevuyu 18 marta verdi 17 martta genetik testim var. bu akşam gidip konuşmam lazım hamile kalma demişti ama kısmet yine geçen seneyle aynı zamanda kaldım.
birde size bir kaç belirti sorucam. bende 3 gün önce pembe akıntı geldi. ben korktum yine diğerleri gibimi diye. hemen bitane progestan içtim kesildi. şuan allaha şükür leke falan yok.
mide bulantısı oluyormu sizde. dişlerimi fırçalarken öğürdüm. diğerlerinde hiç mide bulantım olmadı. birde sanki hani böyle hep kusçakmış gibi bir his var içimde.
ayrıca bel ağrısı. uzun süre ayakta duramıyorum nedense. çabuk yoruluyorum. ve karın ağrısı nasıl desem hani tuvalet ihtiyacı varmış gibi bir ağrı oluyor ara ara ama tuvaletin olmuyor işte öyle birşey hani birde adet olcağın zaman olur ya ağrı.
sizlerde benim gibi bir veya herhangi iki belirti varmı. artık ben paranoyak oldum 2 hamileliğim düşükle sonuçlanınca. artık bu akşam doktor nediycek bilmiyorum ama inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bebeklerimizin