2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun niye okadar kaşındı ki acaba?Kuru mu cildin?Nemlendirici sürseydin hemen.Fazla tırnaklama çatlarsın.Kurdeşen olman için bildiğim kadarıyla ya çok stresli olmalısın ya da çok kalın giyinip aşırı sıcağa maruz kalman gerekiyor.Bunlar olduğunda kurdeşen dökülür diye biliyorum ben ama sen yine de bi sor doktoruna.Hamilelik allerjisi de olabilir.Mesela ben geçenlerde çilek yedim heryerim kabardı kaşındı aynı senin gibi oldum ve birdaha çilek yemedim o kaşıntılar da bidaha olmadı.
 
Hic mi çalışmayacaksin canım o zaman doldur herseyi ama erkek seçenekleri cok az kiz bebeklerin ne güzel yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallaha çalışmayı pek düşünmüyorum şimdilik canım ama zaman neyi gösterir ileride bilmiyorum belki de evde sıkılır tekrar çalışmak isterim.Kızlar için seçenek daha fazla ve daha güzel evet ama erkekler içinde güzel şeyler olan mağazalar var.Mesela biraz önce arkadaşlar burada H&M in linkini tıklamış bayıldım ya süper şeyler var.
 

Haklısın,Allah büyük sıkıntı vermesin,bebeklerimizi sağlık ve sıhhatle kucaklarımıza versin inş.
 
hadi hayirlisi cnm cok kafana takma hereeyi gorme herseyi kendine batirma.insallah hersey guzel olur..

cnm cok oldu cok daha bunlar kucukluk kiyafetleri bunlarin haricinde 6 9 aylik 1 yas kiyafetleri takimlari montu biberonu filan var ama onlar suan evde degil..kuveti filan ben de aldim cnm.ama ates olceri filan almadik daha bi gidisde alcaz esimle.

Amannn o neymis kiz gecmis olsun acaba biseyden mi huylandin.
cnm h&m nin kendisinden alsaniza gidip gore gore.
 
gidicem canım henüz ordan bişey almadım sadece internet sitesindeki ürünlere baktım ne var ne yok diye.Ben burada brbrk ürünleri satıldığını bilmiyordum.Fiyatlarda uygun geldi bana.Bidahaki ay gidip bakarız artık.
 
Bu arada kızlar bişey soracağım size.Sizin eşleriniz nasıl?Yani benim eşim bebek yapalım diye başımın etini yedi yaptık ama hala 1 çöp bile almadı şöyle özenipde oğluma şunu alıyım bende falan demiyo hiç.Ben ondan daha fazla ilgileniyorum.Bebek mağazalarına girmiyor bile gezerken hemen çıkıyo ve üzülüyorum ben bu duruma.Çocuğun herşeyini ben düşünmek zorunda kalıyorum.Eşim şu an ders çalışıyor haziranda sınava girecek çok yoğun vakti yok diyorum bazen ama.Dışarı çıktığımızda da hadi gel oğlumuza bişey alalım demesini istiyorum hiç oralı değil bahsi bile geçmiyor yani.
 
hamilelik alerjisi diye bişi de var canım, o da olabilir. çok geçmiş olsun
çok saol canım..
cildim biraz kuru ama düzenli nemlendiriyorum..bu öyle bişiy diildi beyaz beyaz minik kabarcıklar oldu..onlar geçti sonra kızarıklık şişlik kaldı..bişey mi dokundu ki okadar az şey yedimki bilemedim..

:)) uyuz oldum sanırsam :))
 

Hayırlısi olsun canim...ben daha almadım ama annemde hm den alıyor yurt dışında o..burada biri yazmisti kanserojen diye anneme dedim organik Yazıyor dedi,annem genellikle ca ve hm çalışıyor zaten bebek için genelde yurt dışında yani olduğumuz yerde buralar tercih ediliyor. .Yalnız fiyat tr parasina çevirince pahali baya orası c und a ile karşılaştırma yapmıştik Türkiye daha hesaplı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
internette 24-28.haftalar arası diyor, bana da doktorum 27.haftanın içinde yaptır dedi. Seni erken çağırmışlar, şeker hastalığı filan var mı sende veya ailede?

yoo hayır
yok öle bişey
benimde kafam karıştı
ben ilkinden de hatırlıyorum sanki 5 aylıkkken yapılıyordu bu galiba
 

Sağol canim benim hayırlısı olsun bakalım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
evet bende baktım kumaşlarına özellikle organik ve %100 pamuklu yazıyor.Sorun yok bence alınabilr.Türkiye daha hesaplıysa burdan alın sizde ozaman annen neden oradan alıyor?
 

aa deli bu da

kızzzzz erkek milleti değil mi
ne anlar alışverişten bilmemneden...en ilgilisi bile 5 dakikada sıkılır bunların

istisnadır öle kadın gibi gezecek bakacak beğenecek nerdeeeeeeeeeeeeee
bosver sen kafana göre al beğen
daha güzzel walla karısan görüşen yok
bosver
 

Al birini vur otekine canim. Benimkine de diyorum bak burda bu varmis bak surda su varmis ne istersen al ben ne anlarim diyo. Bebek magazasina gidiyoz hemen oturcak yer ariyo sen gez hayatim gonlune gire diyo iyi de be adam ben sen de bak istiyorum... hepsi ayni model bunlarin
 

Canim sen öyle bisey için daha cokkkkk beklersin maalesef erkekler bizim kadar ince fikirli düşünceli duygusal anlayisli değil nerden biliyorum çünkü benimkide öyle ben kolundan tutup goturursem geliyor ben gidelim bakalim alalim demesem çocuk yazik sap gibi doğacak erkekler genelde kucagina aldiklarinda baba olduklarini anlarlarmis ya ondan yada biraz da odunluk var iste tabiatlarinda ne yaparsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Ben de 20. haftadayken ayni seyi söylemisti doktor, hatta ama merak etme genelde yukari cikiyo bu haftadan sonra demisti. Benim doktor mu rahat bilmiyorum ama hic beni korkutmuyor. Insallah yukari cikar seninki de benimki de.
 

Canim sen öyle bisey için daha cokkkkk beklersin maalesef erkekler bizim kadar ince fikirli düşünceli duygusal anlayisli değil nerden biliyorum çünkü benimkide öyle ben kolundan tutup goturursem geliyor ben gidelim bakalim alalim demesem çocuk yazik sap gibi doğacak erkekler genelde kucagina aldiklarinda baba olduklarini anlarlarmis ya ondan yada biraz da odunluk var iste tabiatlarinda ne yaparsin
 

erkeklerden bunu hep bekliyoruz we hep üzülüyoruz malesef:) bi de yanılmıyosam sizin ilk bebeğiniz..o henüz babalığın ne olduğunu bilmiyo ki..sen anneliği şimdiiden hissediyosun ama o öyle diil..bi de ders çalışıyo filan diyosun gergin stressli...eşim geçenlerde dedi ki kızımızı kucağımıza alana dek ne olup bittiğinin ççok farkında değildim..sen aylarca onu yaşadın ama ben nezaman ilk kucağıma aldım işte ozaman anladım der..sen üzme tatlı canını..
 

canım erkekler hiçbi zaman bizim kadar düşünceli olamazlar. Benim eşim dünyanın en düşünceli, anlayışlı adamıdır belki ama o da hadi gidip bişey alalım demiyor. Araştırmaları hep ben yapıyorum, gidip alıyoruz beğendiğim şeyi. fiyat konusunda fikrini söylüyor, pahalıysa engelliyor almamı. Tabi ona da gösteriyorum, ortak zevkimizi alıyoruz. Yatak ve bebek arabasını aldık şimdiye kadar, hep ben araştırdım, rengini ve fiyatını ona danıştım, gidip beraber aldık. Kıyafetleri de toplu şekilde Eminönü'nden alcaz. Öyle pek gidip alışveriş yapalım durumumuz olmadı yani bizim. Ama benimle fazlasıyla ilgili, yardımcı ev işlerinde, şımartıyor beni hep. O konuda asla hakkını yiyemem. sadece alışveriş konusunda tipik erkek işte
 
evet ama en azından para versin bari benim kart göçecek bu ay
 

öfff çok sinir bozucu ama yaa ben etrafımda ne ilgili babalar gördüm.Anneen daha çok alış veriş yapıp daha çok düşünen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…