2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hemen geliyorum yarım saatliğine dışarı çıkmam gerekti.
 

Merak etme sen oglusuna öyle davranmaz evlat sevgisi başka değiştirir onu ben eminim hatta sana karsi olan ilgisi alakasi bile değişebilir gör bak )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

evet ya ac acina yapiliyor. Ben ac kalinca sabah erken bayiliyorum zorla bekledim. kan aliyo, cözeltiyi iciyosun, 1 saat sonra bir daha kan aliyo, 1 saat daha bekliyosun, bir daha kan aliyo, bitiyo. Ben de korkuyorum cikacak diye ama... yaptir yaptir, ben baktim sadece Türkiye`de degil, her yerde yapiliyor.
 
o bebişi kucağına alıp babalık duygusunu anlayana kadar bebişin herşeyini ben almış olurum canım zatenNeyse yeterki ilgili olsunda.
:)) canım önemli olan sonrası inan..inşallah ilgili bi baba olur..sana da yardımcı maddi manewi..sen dua et,duanın açamıycağı kapı yok..


ay bukadın da tam çılgın :) geçen gün biyerde ödül almışta bilmem bişiy yağı yiyin diomuş kadının biride o yağın kilosu kaça hocam hbriniz war mı diyince nası fırçaladı kadını:)
dediği doğrudur değildir bilemem ama testin gerekli olduğunu düşünüyorum ben de..o sonuca göre hamileliğin dewamında yediğine içtiğine dikkat ediyosun..ablamda yüksekti sanırım yazın kirazın bile belli bi sayısı wardı düşün bilmese tabak tabak yiycek şekeri fırlatcak ama 8 tek miydi neydi yalan olmasın öyle az bişiydi
 
anladim cnm ben de hic bakmadim h m nin bebek bolumune hamilelik baktim taytan baska bise yoktu onu da brnimki giydirmez.

cnn oyleler yani bizim gibi degiller kendimizi paraladik cocuk olsun diye 3 tup bebek yaptik olunca hersey zorluklar unutuldu.ne desem aliriz nr acele dio.bi kere ciktik o zaman erkekti ya benimki hevesli hevesli aldi pahalilari bile sen karisma alicam dedi.aha dedim yanlis dusunmusum iki gun sonra kizi duyunca olan heves de gitti.

heralde :)

evet bende baktım kumaşlarına özellikle organik ve %100 pamuklu yazıyor.Sorun yok bence alınabilr.Türkiye daha hesaplıysa burdan alın sizde ozaman annen neden oradan alıyor?
Eee o zaman parasi annesinden cikicak :)
ben de izledim cnn napalim yabi dr.uma gidip canan yapmayon diyor diyemeyiz ki.1000 dr. Yaptirin dio bi canan yapmayin diyo bosver ben yaptiricam.

evet canım çok konuştum değişmiyor
ya cnm o da icten ice seviyordur herkesin sevgisini gostermesi farkli.
 
Yaa ben kadinlarin özellikle dümdüz karni olan kadinlara gicik olmaya basladim öyle hisseden varmi sanki bidaha gobisim hic düz olmicakmis gibi geliyor (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

cok güldüm ceyda ya.. yok canim olacak olacak, spor yapariz en olmadi. :)
 
evet bende baktım kumaşlarına özellikle organik ve %100 pamuklu yazıyor.Sorun yok bence alınabilr.Türkiye daha hesaplıysa burdan alın sizde ozaman annen neden oradan alıyor?

Anacim durmuyor :) hergün almayacam diyor ama alıyor.. Yalnız oradada haziran gibi çok indirim oluyor burada bilmiyorum mesela 3-5 euro oluyor aslında bura iyidi ama şimdi euro 3tl olunca fazla gibi. .ben alma diyorum alıyor. İlk torun babam 3 yaş ayakkabısı bakıyor. Ama daha kayinvalidemlerden birsey görmedim onlarında ilk oysaki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Maşallah maşallah benim annemde öyle ama aynen dediğin gibi kayinvalidelerden tik yok bende diyom aman kizin onların aldiklarinami kaldi hihh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
cok güldüm ceyda ya.. yok canim olacak olacak, spor yapariz en olmadi. :)

Zaten şimdiden kendime spor için vakitler ayarlamaya basladim bile nereye gideceğim her şey belli :)) bide takildigim doğumdan sonra göbek sarkmasin diye korse hatta eskiden sariyolarmis ya öyle yapiyolarmis bazilari kullanilabilir bazilarida kan dolasimini etkileyebilir diye uygun bulmuyo ne yapmak lazimki :?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
o benimde aklima geldi o gun normalde ben 0 gobegim acaba eski haline doncem mi?
 

Ben de tam bilmiyorum. Bir de sezeryan olmak zorunda olursa eger, bir süre hic korse kullanamayiz bence. Akisina birakmak en iyisi, sonuclari gördükten sonra harekete geceriz. :)
 

bende sana katılıyorum cnm ben yaptırdım zaten 50 cc lik içiyosun ondan ne olur yaptırmayıpta ya şekerle ilgiliproblem cıkarsa o testönemli sonra çocuk çok kilolu vb başka şeylerde oluyor şimdi yaz geldi meyveler çeşitlendi bir sorun varsa kısıtlı yemek gerek bence yaptırmayanlarda yaptırıp önlem almalı
 

eyvah,eyvahh valla ben 1 saatten fazla aç durunca çok fena midem bulanıyor. tutamam kendimi tüh :18:
o süre boyunca hast. beklemek zorundayız demi ?
yaa kızlar benim bu sabah aç karnına bulantılarım hala geçmedi, çıkarmasamda bulanıyo
sizdede oluyormu hala ?
 


heee onu bende izlemişdim cidden bayağ azarladı kadını
evet iyiki burası var.
kesin yaptırıcam.
haklısın cnm ona göre dikkat etmek gerekir..
 

Bende hala safra oluyor ama mesela iki gün üst üste oluyor sonra bir kaç gün ara veriyor sonra yine oluyor doktoruma sordum önemli bisey değil olabilir dedi bende pek onemsemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

yok cnm kesin karar verdim yaptırıcam.
aç karnına uzun süre beklemek korkutuyor beni biraz ama bebişim için katlanıcam
 

Bende geriden geriden cvp veriyorum..herneyse benim eşimde bebeğe birşey almadı daha aklında var mi onuda bilmiyorum..birde diyor doğudada donsuz mu kaldı daha zaman varmış. .geçen kavga ettik benim annem babamdan başka hevesli yok dedim..biz ayriydik ve eşim eğitimden 4 te çıkıyor eve gidip ders çalışıyor bunada uyuzum ben ve 3 yıl ders çalışacak bebeğe yeteri sevgiyi verir inşallah. .eşim beni sever nedense tek beni seviyor gibi geliyor. .Aile ilişkileri çok garip kendi ailemle kıyaslama yapınca bizimkilerde sevgiden boguyor babacığım bizim psikolojimiz bozulacak diye aşırı tepkiler vermez 30 yaşındayım hala babamın tepesinden inmem erkek kardeşim benim kadr olmasada babama cok yakin ama eşim öyle değil tek korkum kendi babasıyla ilişkisi gibi bir ilişki olursa gerçi olmaz gibi yaptırmam ama korkuyorum .Yalnız babalar bebek dogunca o his oluyormuş bakacaz.ama tabii bebek doğmadan deli olan babalar var. .kısmet işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Eki Görüntüle 1074148 Eki Görüntüle 1074150 Eki Görüntüle 1074151 Eki Görüntüle 1074152
Kizlar bunlarda battaniyeleri , alt acmalari yeni dogdugunda kullanicagim pikeleri ve buyuyunce kullanicagim pikesi.

Maşallah kizim sen baya duzmussun bende daha bir kaç tane badicik ve yelek var o kadar ama hafta sonu forumda okadar h&m den bahsettiler ki oraya bir dalmayi dusunuyorum hepside birbirinden güzel allah saglikla huzurla giydirmeyi nasip etsin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…