- Konu Sahibi elektroforez
- #14.701
Kizlar bazen canim asiri tatli yemek istiyor bildigibiz sekersiz saglikli tatlilar var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok başım ağrıyordu ,sabahları bir fincan kahve içmeye başladım geçti ,ağrımadan her kahvaltıdan sonra içiyorum bir dene istersen,instagramda bir doktora denk geldim o söylemiştiKızlar sizdede hiç geçmeyen baş ağrısı varmı
O haftalarda hemen hemen hepimize oldu. Bol bol dinlen. Rahim büyüdüğü için oluyorKızlar sizler daha tecrübelisiniz Bugün 12+0 oldum bir kaç gündür sanki alttan alttan bi batma hissi var. sanki birileri daha yaşamıştı bunu diye hatırlıyorum normal bir durum mudur?
Korkma rahim buyuyor diye oluyordur. O donemlerde genelde daha yogun oluyor telaşlanmaKızlar sizler daha tecrübelisiniz Bugün 12+0 oldum bir kaç gündür sanki alttan alttan bi batma hissi var. sanki birileri daha yaşamıştı bunu diye hatırlıyorum normal bir durum mudur?
ben hamile kalmadan önce züberin şu çikolata kremasına aşıktım. Çikolata tarzı bişey istiyorsan o tatlı isteğini çok güzel alırrrKizlar bazen canim asiri tatli yemek istiyor bildigibiz sekersiz saglikli tatlilar var mi?
Tamamdır canım dikkat ediyim bakalım .Ben dinlenmeye geçtiğimde farkettim canımmmm, bir de bir şeyler yiyince göbeğimin altı gurul gurul başlıyor.. Ama özellikle alt tarafta minik minik gıdıklanma gibi hissediyorum.
Ürünleri e bebek İnternet mağazasından aldım canım, beşik 2750, ana kucağı 3900'den sepette 2600'e falan düştü. Linki ekleyemedim, beceremedim.
Bugün iyiyim çok şükür Bugün patates haşlama falan hafif yiyeceklerle başladım güne.Bol su içmeye başlıycam tekrar Siz de ihmal etmeyin kızlarBanada doktorum söyledi canım, araştırdım biraz bunu öneriyormuş doktorlar bebek ve anne bağışıklığı için. Ben bahsettigi aşıdan vurulucam ama zamanın gelmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun sana aşı yan etki yapmış olabilir bugün daha iyi misin?
Evet canım benimde 30 mm ölçülüyor normal diyor yaklaşık 3 haftada 4 kere ölçüm yapıldı hepsi 30 mm lerde olduğu için doktor herhangi bir kısalma yok o yüzden sıkıntı yok dedi bana zaten benim detaylıya da az kaldı orda da ölçüm olacak içimi rahat tutmaya çalışıyorumSiz söylemiştiniz galiba resim atmıştım rahim uzunluğu mu bu değer diye. İçim içimi yedi doktora yazdım 31 küsürdü doktorum ısrarla normal dedi hatta çalışmama izin verdi öğretmenim mecbur ayakta kalıyorum sıkıntı olsa vermezdi diye düşünüyorum.
Evet canım bende mart grubunda yazılmıştı diye hatırladım doğru hatırlamışımO haftalarda hemen hemen hepimize oldu. Bol bol dinlen. Rahim büyüdüğü için oluyor
kimisi diyor mutlaka al hayatımı kurtardı kimisi diyo hiç gerek kalmadı kafam çorbaaaBir de gümüş kapak için e bebekte uygun geldi fiyatı alsak mı siz ne düşünüyorsunuz??
Evet bende bu ikilemde kaldım Lansinoh kremi öneriyorlar sanırım bir de.kimisi diyor mutlaka al hayatımı kurtardı kimisi diyo hiç gerek kalmadı kafam çorbaaa
Ben düşünmüyorum krem ya da kapak kullanmayı hava alması gerekiyomuş. Doğru emzirince zaten ucunun yara olmaması lazım hassasiyeti de zamanla geçer diye düşünüyorum. Mama biberon pompa vs hiçbirini almiycam gerekirse alınır sonradan zatenBir de gümüş kapak için e bebekte uygun geldi fiyatı alsak mı siz ne düşünüyorsunuz??
Abimin eşi yegenim dogdugunda yanls emzirmeye baslamis o yuzden acıdan aglayarak emziriyordu. Saglkocagindaki hemsire dogru emzirmeyi ogretti bide krem surdu hemen gecmisti. Yani belki gumus kapaga gerek kalmaz diye dusunuyorumkimisi diyor mutlaka al hayatımı kurtardı kimisi diyo hiç gerek kalmadı kafam çorbaaa
Bir de gümüş kapak için e bebekte uygun geldi fiyatı alsak mı siz ne düşünüyorsunuz??
Evet bende bu ikilemde kaldım Lansinoh kremi öneriyorlar sanırım bir de.
Abimin eşi yegenim dogdugunda yanls emzirmeye baslamis o yuzden acıdan aglayarak emziriyordu. Saglkocagindaki hemsire dogru emzirmeyi ogretti bide krem surdu hemen gecmisti. Yani belki gumus kapaga gerek kalmaz diye dusunuyorum
Ben düşünmüyorum krem ya da kapak kullanmayı hava alması gerekiyomuş. Doğru emzirince zaten ucunun yara olmaması lazım hassasiyeti de zamanla geçer diye düşünüyorum. Mama biberon pompa vs hiçbirini almiycam gerekirse alınır sonradan zaten
Bir ara 600e düşmüştü tekrar düşer mi acaba yaÜrün de bu, güney kore markası
Magnezyum kullanıyor musun canım? Bunu ağrısı olan herkese soruyorum çünkü gerçekten inanılmaz etkiliyor ve önlüyor. Normalde ben migren atakları olan biriyim 11. Haftadan beri doktorumun önerdiği magnezyumu kullanıyorum ne migren atağı yaşadım maşallah diyeyim kuyruk sokumu ağrımdan oturamıyordum o ağrılarım falan son buldu. Belki faydası olur aklında olsunKızlar sizdede hiç geçmeyen baş ağrısı varmı
Bir arkadaşımla konuştum kaç olduğunu hatırlamıyor ama doktoru detaylıda kısa demiş ama zamanında doğurdu bir şey olmaz inşallah. Valla ben de korkmuştum ne yalan söyleyeyim ama sonra şöyle düşündüm hayat böyle bir şey ki zaten 5 dk sonra ne olacağını bilmiyoruz o yüzden strese hiç gerek yokEvet canım benimde 30 mm ölçülüyor normal diyor yaklaşık 3 haftada 4 kere ölçüm yapıldı hepsi 30 mm lerde olduğu için doktor herhangi bir kısalma yok o yüzden sıkıntı yok dedi bana zaten benim detaylıya da az kaldı orda da ölçüm olacak içimi rahat tutmaya çalışıyorum