- 27 Mayıs 2023
- 87
- 56
- 30
Evet kese görünür :)Benmde kontrolüm haftaya o zamana kadar da 5+6 oluyoruz. Kese görünür değilmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kese görünür :)Benmde kontrolüm haftaya o zamana kadar da 5+6 oluyoruz. Kese görünür değilmi.
HahaDüşünsene aynı şehirde yasyor olsaydık hepimiz aynı doktor aynı gn randevu toplanıp hep beraber doktorun kapana dayansaydık
Hesaplamama gore 4+9Merhaba bende burda mıyım heyecandan hesaplama yapamadım sat 7 eylül. Bu akşam 6 gün gecikme ile testten öğrendim. Yarın kan vereceğim
Yaaaaa keseyi görür müyüm yarın hemen sizce? Yumurtlama takibi yapıyordum yarın yumurtlamamın 21. Günü oluyor . Son reglimin ise 36. GünüHesaplamama gore 4+9
Ben sat 4 eylül, ve kese gözükmedi geçen gün gittiğimde şimdi pazartesiyi bekliyorum yeniden gideceğizYaaaaa keseyi görür müyüm yarın hemen sizce? Yumurtlama takibi yapıyordum yarın yumurtlamamın 21. Günü oluyor . Son reglimin ise 36. Günü
Teşekkür ederimEvet kese görünür :)
Yaaa o zaman yarın benimki gözükmezse normaldir üzülmeyeyim :)Ben sat 4 eylül, ve kese gözükmedi geçen gün gittiğimde şimdi pazartesiyi bekliyorum yeniden gideceğiz
Evet evet normal üzülmeyin hiç. Kimisi vajinalden de baktırıyo o zaman belki bi ihtimal var yok arası gözükebiliyomuş ama benim doktorum vajinal bakmadı gerek yok haftaya bakalım yeniden duruma göre bakarız sonrasında dedi. inşallah pazartesi gözükür artık heyecanla merakla bekliyorum. Erken öğrenince zaman da geçmiyo hoşgeldiniz aramızaYaaa o zaman yarın benimki gözükmezse normaldir üzülmeyeyim :)
Karnindan bakar eger gozukmezse vajinalden bakiyolar ama isteğe bağli :) ben gittigimde 4 haftalikti, vajinalden gozuktu oda belli belirsiz minik kese olusumuYaaa o zaman yarın benimki gözükmezse normaldir üzülmeyeyim :)
Yaaaa hepimiz haziranda mı doğuruyoruzzzzEvet evet normal üzülmeyin hiç. Kimisi vajinalden de baktırıyo o zaman belki bi ihtimal var yok arası gözükebiliyomuş ama benim doktorum vajinal bakmadı gerek yok haftaya bakalım yeniden duruma göre bakarız sonrasında dedi. inşallah pazartesi gözükür artık heyecanla merakla bekliyorum. Erken öğrenince zaman da geçmiyo hoşgeldiniz aramıza
Benımde son adet tarihim aynı 2 gun once gördm insallah görursunYaaaaa keseyi görür müyüm yarın hemen sizce? Yumurtlama takibi yapıyordum yarın yumurtlamamın 21. Günü oluyor . Son reglimin ise 36. Günü
Ya 7 eylül müydü sizin son regl . İnşallahBenımde son adet tarihim aynı 2 gun once gördm insallah görursun
Evet canımYa 7 eylül müydü sizin son regl . İnşallah
Gen testi bebekte genetik bir rahatsızlık kromozal bozukluk var mı onu gösteriyor baya ücretli bir şey öyle olması durumunda müdahale ettirecek misiniz yani aldırır mısınız cevabınız hayırsa öyle bir teste bence gerek yokMerhaba kızlar, 6+4 oldum bugün. Dr. 10. Haftadan sonra gen testi yapacağım dedi. 2’li ve 3’lü taramaya gerek yok dedi bu durumda. 10 gün sonra tekrar randevu verdi. Gen testi hakkında bilgisi olan var mı, yaşım 39 ve bir dış gebeliğim vardı ondan mı istedi acaba ?
Canım aynı olayı yaşamısız benim kızımda 10 yasında gectiğimiz mart ayı öğrendim hamileliği kalp atışı duyunca söyledik . Sonra 15 haftalık kalbi durdu . Şuan söyleyemiyorum . Kızım çok üzüldü.İnşallah sorunsuz bu sefer kucağımıza alırızBenim 8 yaşında kızım yıllardır çok istiyordu geçen sene tecrubesizlikten bide hiç kötü düşünmediğimiz için ona söyledik hemen havalara uçtu ama maalesef kalbi durdu sonra ona yalan söyledik doktor yanlış görmüş bebek yokmuş dedik çok üzüldü şimdi korkumuzdan müjde veremiyoruz inşallah müjde vereceğimiz günler de gelir
Hayirli olsun canimmmmSelam,
Adete 3 gün kala, az önce yaptığım test ile ben de buradayim.
Geçen ay ya kimyasal yaşadım ya da testin gazabina uğradım neyse dandik amazon testiydi.
Henüz eşime soylemedim. Yarin sabah hiç haberim yokmuscasina onunla beraber cb dijital test yapicam
Sat 17 Eylül, doğum 26 haziran gözüküyor
Çok geçmiş olsun size de baya da büyükmüş ben 12. Haftadan sonra söyleriz diye düşünüyorum ama sizin 15. Haftayı duyunca tedirgin oldum sizin bir tarama test yapıldı mı . ben simdi corasprin ve progestan kullanıyorum önlem amaçlı pıhtı sorunuyla ilgili olabilir diyeCanım aynı olayı yaşamısız benim kızımda 10 yasında gectiğimiz mart ayı öğrendim hamileliği kalp atışı duyunca söyledik . Sonra 15 haftalık kalbi durdu . Şuan söyleyemiyorum . Kızım çok üzüldü.İnşallah sorunsuz bu sefer kucağımıza alırız