Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 22. Haftaya girdim 3 kg almışım toplamda doktorda ki ölçüme göre. Ama ben ztn 100 kg ile hamile kaldığımdan mümkünse hiç kg almamam lazım 😅 2. Trimesterde biraz tatlı şeyler aklıma gelmeye başladı geçen gün sufle istedim mesela eşim sipariş verdi yedik 🤭 yani normalde tatlıcı biri değilimdir. Neyse bakalım moral bozmak yok 🩵
Herşey güzel olacak inşallah 🙏🏻

Bende 76 ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum 😞 son ayda 5 kilo aldım sonra şeker den dolayı olduğunu anladık çok tatlı yerdım o kilo yaptı bana diyet yapmama rağmen 2 haftadır kilo almadım vermedim de bugün sinirlerim bozuldu pasta yedim valla yarın tartılcam ama şiş hissediyorum ellerimde şişti sankı 🤨 yüzük dar geliyor doğuma kadar en 85 olmaktı hedefım ama bu gidişle 90 da doğarsam şükür 😂 ilk hamilelikte 12 kilo aldım 20 günde gitmişti hepsi buda öyle olur inşallah

Girdim şeker sanırım yüksek o yüzden bebeğin suyu 76 çıktı 80 sınırmış. Yani bebeğin suyu fazla şekerine dikkat et ve muhakkak şeker yüklemesi yaptır dedi.
Şeker şüphesi olduğu için soruyorum da böbrek de büyüme gördümü bende şeker var bir de aklıma yatmayan şey şekere bakılacak bir kaç tahlil varken zaten şekeri yüksek olan birine niye yükleme öneriyorlar acaba beniö yüksek çıkıyo diyet yapmadığımda bariz şeker var ama illa o şeker testini yaptır demeleri saçma geliyor bana

Canım sen bana şu birçok mesajı alıntılayarak yazmak nasıl oluyor öğretsen🙏 elli tane üst üste mesaj görünmemiş olur:)
Ben de muzdariptim tek tek yazıyordum herkese iyi oldu öğrenmem
Ay bu mesajı kopyala yapıştır ss vs yapalım dokuzuncu ayda hep bakayım :)
buraya dilediğini yaz ama gri alintilarin alanına girme

Canım sen bana şu birçok mesajı alıntılayarak yazmak nasıl oluyor öğretsen🙏 elli tane üst üste mesaj görünmemiş olur:)
sırasıyla ekledim canım

Eklentiler

• 1000016153.jpg
    1000016153.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000016154.jpg
    1000016154.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000016155.jpg
    1000016155.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000016156.jpg
    1000016156.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000016157.jpg
    1000016157.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 49
Bende sendenim. Anksiyete bozukluğu var bende. Bir de eşim işi yüzünden geceleri yalnızım. Bir kaç ay sonra nolacak bilmiyorum. Ailesi de gelip yanında kalalım dediler çok istemiyorum. Allah yardımcımiz olsun. Dua et içinden ben hep ya şafi çekiyorum.
Ay bi de aile gelmesi derdi çıksın. Kendimizi mi düşünelim yoksa ailesini mi çekelim bi onlar eksik.

Kız sen şaka mısın 🤣ben 68 ile hamile kaldım 75 oldum 22+3 deyim bende son üç dört günde 2 kilo aldım. Ödem oldu ama bende ellerim ayaklarım şişti arkadaşlarda yüzümün de şiştiğini söylüyor
Boyunuz kaç pekiii acaba aldığımız bu kiloların ne kadarı bebek suyu falan filan kendimize mi aldık bi de o var

Boyunuz kaç pekiii acaba aldığımız bu kiloların ne kadarı bebek suyu falan filan kendimize mi aldık bi de o var
Boyum 157 öyle uzun falan da değilim. Kendime alıyorum gibi hissediyorum ya ben. Ama öyle aşırı yeme durumu da yok zaten bir iki lokma yiyince karnım hemen şişiyor çok fazla yiyemiyorum.

Bebek em son kontrolde 527 gr dı biraz göğüs biraz plasenta biraz amniyon sıvısı, rahim, ve kan hacmi de arttığını düşünürsek en fazla 4 kilo alınmış olması gerekir üstünü ben aldım 🤣🤣

Ohaaaa yok artık hoca gibi hoca yaaa amme hizmetine bak sen 😍😍😍 kız bu nasıl anlatım böyle harikasın sen 🙏🥰🥰🥰
🤣🤣🤣anlatımımda asla boşluğa yer vermem 😁😁😁 ay sağol kuzucum benim yaa senin eşsiz bilgi dağarcığı her türlü kolaydı zaten ama benim de anlatasım mi gelmiş kız geçen yıl ocaktan beri çalışmıyorum özledim. biri bir şey sorsa da anlatsam 🥰🥰

Merhaba kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor piyolesepty ilacını verdi ama o da alerji yaptı sanırım ürtiker gibi oldu vücudum ilacı bırak dedi doktor geçer mi ya çok zor bi durumdayım:KK43:

Eklentiler

• IMG_5757.jpeg
    IMG_5757.jpeg
    104,2 KB · Görüntüleme: 46
🤣🤣🤣anlatımımda asla boşluğa yer vermem 😁😁😁 ay sağol kuzucum benim yaa senin eşsiz bilgi dağarcığı her türlü kolaydı zaten ama benim de anlatasım mi gelmiş kız geçen yıl ocaktan beri çalışmıyorum özledim. biri bir şey sorsa da anlatsam 🥰🥰
Hahahaha tamam dostum bunu sen istedin :)) bekle😀

Benim korkum da doktorları anlayamamak 😅 dillerini yeni öğreniyorum ingilizce de pek bilmiyorlar. Doğum sırasında bir şey derler de anlamam diye korku sardı. Çok konuşuluyor mu ya doğumda? Yoksa basit nefes ver ıkın vs ile mi geçiyor
Yanında iki dili iyi bilen güvendiğin biri olmasına izin verirler mi?
Ben bir de doğum ile ilgili bir şey duymuştum. Bebeğin kordonu kesilmeden anne üstüne koyarlarsa bir bebekte bir hormon salgılanıyormus. Bebekte güven duygusu sağlıyormuş. İnşallah unutmam doktoruma söylerim. Ten tene temas en başında uzun olsun. Korkttugunuz zaman bunun hayalini kurun .

Yanında iki dili iyi bilen güvendiğin biri olmasına izin verirler mi?
Ben bir de doğum ile ilgili bir şey duymuştum. Bebeğin kordonu kesilmeden anne üstüne koyarlarsa bir bebekte bir hormon salgılanıyormus. Bebekte güven duygusu sağlıyormuş. İnşallah unutmam doktoruma söylerim. Ten tene temas en başında uzun olsun. Korkttugunuz zaman bunun hayalini kurun .
Evet ama bunu öncesinde konuşun doktorunuz ya da ebenizle dediler bana sağlık ocağında

Merhaba kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor piyolesepty ilacını verdi ama o da alerji yaptı sanırım ürtiker gibi oldu vücudum ilacı bırak dedi doktor geçer mi ya çok zor bi durumdayım:KK43:
Sana bol su içmek demekten başka bri şey bilmiyorum. Allah şifa versin. İdrar yollari çok zor insan nefes alırken bile zorlanıyor.

Boyum 157 öyle uzun falan da değilim. Kendime alıyorum gibi hissediyorum ya ben. Ama öyle aşırı yeme durumu da yok zaten bir iki lokma yiyince karnım hemen şişiyor çok fazla yiyemiyorum.

Bebek em son kontrolde 527 gr dı biraz göğüs biraz plasenta biraz amniyon sıvısı, rahim, ve kan hacmi de arttığını düşünürsek en fazla 4 kilo alınmış olması gerekir üstünü ben aldım 🤣🤣
Benimde son kontrolde 540 gr olmuştu o zaman ben be eğe almışım diyebilirim 😂😂 neysee sağlık olsun hallederiiz sıkmayalım canımızıı

Kız sen şaka mısın 🤣ben 68 ile hamile kaldım 75 oldum 22+3 deyim bende son üç dört günde 2 kilo aldım. Ödem oldu ama bende ellerim ayaklarım şişti arkadaşlarda yüzümün de şiştiğini söylüyor
Aynı ben . Her tarafım şiş ağırlaştım zaten. Sanki 9 aylık hamileyim gibi acaba kendime diyorum ki naz mi yapıyorum ben diye. İnsan kendine de naz yapar mi ya 😅

Sen ile lights lights anlatmak isteyin yeter ki biz hep sorarız size 🙃 sizin gibi tecrübelileri bulmuşuz da fırsatı kaçırır mıyız😅🙏🙏

X