2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


walla mı
karıştırdım :26:

e peki kimin 2. hamileliği başka
 

Valla canım ben de hep sola yatıyordum.bugün sol tarafta sancı oldu.hatta korktum bebişe bişey mi oldu diye.meğersem hep sola yatmaktanmış.sağa yatınca sancı mancı kalmadı.
 
bunu yemezsin de naparsıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
 

Eklentiler

  • $_0039_newborn_size0-6m_sets.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 24
Yasasin!!!!!
Cok güzel bir his degil mi?? Ben de cok yorulunca tekmeleri yiyorum, "anne dinlen" diyor sanirim deyip, istirahata cekiliyorum gün icinde.

aynen...yemek yaptım evı temızledım..en son kendımı temızledım banyoyu yıkadım dus aldımmm ve oturdum tekmelemeye basladı kuzum :) ama ben onun küçük poposunu yemezmıyım yaaaaaa...bıran önce zaman gecsın dogsunda seveyim istiyorum..
 

Evet genelde anne rahatlamaya baslayinca tekmeliyorlarmis, biz hareketliyken degil. Isiririz popolari Aynen öyle bu bekleyis süreci cok degisik, ben de gelsin istiyorum, nasil bir kiz olacak merak ediyorum. Simdi 24.haftaya yaklasiyorum karnimin icinde dönüp dolastigini da görebiliyorum artik. Cok acayip oluyorum icimde bir canlinin oldugunu düsününce.
 

2 hafta sonra bende görebılıcekmıyım acaba..eşim daha hıssetmıyor ya üzülüyorum ona ..igaribim elını koyup beklıyor bızım kızda ınadına o beklerken hıc kımıldamıyor...ozaman acaba benmı öyle sandım dıyorum :) istiyorumkı oda farketseın..zaman gectıkce olucak işallah.
 

Merak etme artik göbegimden görülür halde tekmeleri ve 20.haftalara göre cok daha sert. :) Eminim birkac hafta icinde sen de öyle olacaksin. Evet elini koyup bekleyince hic olmuyor. Ben de baslarda esime hissettirecegim diye canim cikmisti. Benim tekmelere 18.haftada basladi bir de. Hatta bazen tekme atti diye hemen göbegimi acip elimi koyuyordum, esimi cagiriyordum. Duruyordu. :) Esim bakamiyor bile simdi, böyle göbegim asagi yukari oynuyor, korkunc geliyor. Bana sürekli nasil bir his diye sorup duruyor.
 

çok harika bir hıstır emınım..allah bizede nasip etsın işallah.
 

Son aylarda alışveriş yorucu ama tatlı heyecanlar aslında sıcak yoruyor karnin sis son aylar ayaklar ellerde şişmişti ben terlikle geziyordum ilk dogumum temmuzdu yine yaz sicaklarina rasladi☺ son aylar uyku düzenide gidiyor tabi o gobekle yatmak zor oluyor
 
kızlarrrr
aile hekimi aradı bu hafta seker yüklemesi yapmalısın dedi
yani 22 haftalıkken
doktor 24 haftalıkken gel yapıcaz dedi
kafam karıştı????
ne zaman doğru
niye biri öle biri böle diyor??*

merhaba benı kaynımda aıle hekımı ve bu ısı yapıyor,soyle ızahı var,eskıden sağlık ocağında da 24-25.haftalarda yapılyrmus sonradan 22.haftaya cekmısler ve devlet bunun yapılıp yapılmadığını sorguluyormuş,ben sahsen yaptırmadım onumuzdekı hafta gıdıp kendı doktorumda yaptrcam
 
günaydıııınnnnn annelerrrrrrrrrrrrrrrrr

 

Eklentiler

  • $_0039_newborn_size0-6m_sets.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 23

ben de 24. haftada aile hekimine yaptırıcam
hem seker hem kan tahlillerini
orda bedava ya
:)
özelde cok para bu işler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…