• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Canım benim normalde de çay kahve ile aram yoktu şimdi de hiç aramıyorum günde 1 taş çatlasa 2 içerim genelde hiç içmem😅
Ne güzel ya 😅 ben neden böyleyim hem kahve hem çay aşığım resmen eşimde öyle resmen 1 demlik çayı ikimiz içiyorduk şimdi demir değerim zaten düşük çok içemiyorum o yüzden

Ne güzel ya 😅 ben neden böyleyim hem kahve hem çay aşığım resmen eşimde öyle resmen 1 demlik çayı ikimiz içiyorduk şimdi demir değerim zaten düşük çok içemiyorum o yüzden
Bilmiyorum ya arkadaşlarım da bana şaşırır öğretmenim mesela. Çay sevmeyen aramayan öğretmen mi olur diyorlar😅 akşamları eşimle içtiğimizde bile 2 yi geçmez 1.5 zorla 😅😅

Kızlar şimdi size aşı ile ilgili bişey danışmam gerekiyor. Bugün aşı konusu konuşulmuş grupta,doktora gittim gitmişken de sordum aşıyı. Doktorum sağlık ocağında vurulan tetanoz aşısı yerine bana üçlü bir aşı söyledi, içinde tetanoz difteri vs olan,adacel diye bunu vurulmanı önereceğim dedi 30.haftada. Sizlere böyle bir aşıdan bahsetti mi hiç? Yada çevrenizde daha önce bunu vurulan oldu mu? Sizler neler yaptınız aşı konusunda,tetanoz vuruldunuz mu?
Simdi arastirdim, bana da burada bu uclu asi yapilacak. Hamile kalmadan iki uc ay once elimi cok derin kesmistim, bir doz olmustum, doktoruma bunu soyledim o zaman bir doz bundan olursun bebege bagisiklik bunda amac, cok onemli dedi. Sadece galiba ben 30. Haftaya dogru olucam asiyi.

Mecbur biraktilar. Çogu sektör işcilerine aşıyı mecbur birakti. Mecburen yaptirdik. Insallah kotu bir etkisini yaşamayiz😑
Kötü bir durum yaşayacağımızı düşünmüyorum açıkcası, her ilacın yan etkisi olduğu gibi bu aşıların da var tabii. Burda rahatsız edici olan ilaca dair hiç bilgi yokken mecbur bırakılmak 🤷🏼‍♀️

Kızlar şimdi size aşı ile ilgili bişey danışmam gerekiyor. Bugün aşı konusu konuşulmuş grupta,doktora gittim gitmişken de sordum aşıyı. Doktorum sağlık ocağında vurulan tetanoz aşısı yerine bana üçlü bir aşı söyledi, içinde tetanoz difteri vs olan,adacel diye bunu vurulmanı önereceğim dedi 30.haftada. Sizlere böyle bir aşıdan bahsetti mi hiç? Yada çevrenizde daha önce bunu vurulan oldu mu? Sizler neler yaptınız aşı konusunda,tetanoz vuruldunuz mu?
sağlık ocağında vurulan da tetanoz difteri bir arada. Vuruldum

Hem de kadın doğum ve tüp bebek hemşiresiyim ama kendimde bi işe yaramıyor bilgiler 🤣 Aslında fetal bağışıklık için mantıklı bi aşı, doktoruma da çok güveniyorum şüpheli bişey önermez
Harika ne güzel 🤗 Ama derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye🤗 Benimde doktoruma güvenim tam. O yüzden onun dediği aşıyı olmak geliyor içimden. Bakalım belki gruptan başkaları da çıkar bu aşıya sıcak bakan 🙂

Simdi arastirdim, bana da burada bu uclu asi yapilacak. Hamile kalmadan iki uc ay once elimi cok derin kesmistim, bir doz olmustum, doktoruma bunu soyledim o zaman bir doz bundan olursun bebege bagisiklik bunda amac, cok onemli dedi. Sadece galiba ben 30. Haftaya dogru olucam asiyi.
Harika canım 🥰 zaten bildiğim kadarıyla tek toz tetanoz olunca da bu da vuruluyormuş.ben henüz hiç vurulmadım üçüncü trimestirda sanırım bende doktorumun önerdiği bu aşıyı vurulacağım. Zaten yararı çok olmasa önermez. Çekincem yan etki falan yapmaz değil mi

Harika canım 🥰 zaten bildiğim kadarıyla tek toz tetanoz olunca da bu da vuruluyormuş.ben henüz hiç vurulmadım üçüncü trimestirda sanırım bende doktorumun önerdiği bu aşıyı vurulacağım. Zaten yararı çok olmasa önermez. Çekincem yan etki falan yapmaz değil mi
Benim penisilin alerjim oldugu icin her ilac ya da asi oncesi- sonrasi cok temkinli yaklasiyoruz biz, yarim saat hastanede bekliyoruz her seferinde. Bu asi sonrasi sadece kolumda agri olmus 1-2 gun, baska hicbir yan etki yok💕

Kızlar çayla aranız nasıl 🤔 normalde günde 2 bardağı geçmiyorum ama bi kaç gündür deli gibi çay içesim geliyor 😕 yetmiyor resmen 2 bardak
Ben normalde 1 bardak kahvaltıda içerdim yarısını da bardakta bırakırdım bitiremezdim, akşamları da bazen 1 bardak bazen hiç.
Ama şuan lıkır lıkır içesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum 🤣

Amin canım inşallah daha dikkat ediyorum artık☺️🙏 kasılmalarımda var benim ondan dolayı biraz tedirginim
Aynı tedirginliği bende yaşıyorum kasılma bende de var sebebi plesantaymış . Ayrıntılı ultrasonda daha iyi bakarlar az kaldı zaten. Biz suan 17+6 yız ama bebek 1 hfta önden gidiyo 18+6 kafası 19+1 muhtemelen haftaya ayrıntılı ya da girerim.

Back