Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu araştırırken yabancı bir forumda hook efekt diye bir şey gördüm, gebelik testleri belli bir seviyenin üstünü ölçemediği için negatif yani silik gösteriyormuş 5.haftadan sonra test yapacak olanlar için belki birine lazım olur. %50 suyla karıştırıp yapmak gerekiyormuş denedim gerçekten koyu çıktı. Boşuna evhamlanmışım kaç gündür.
Bence bunlara kafa yormayın hamileliğin tadını çıkarın ❤️

Hiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Geçmiş olsun canım Allah yerini tez vakitte doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

İdrar testinde bakteri çıktıysa sakın hemen ilaç kullanma bide idrar kültürü ver hemen sonuca göre ilaç almaya başlarsın bende de aynısı oldu doktorum eğer yanman yoksa ilaç vermicem şimdilik önce bi idrar kültürüne bakalım dedi kültürde bişey çıkmadı
Yarin kontrolum var kuzum sorucam doktoruma tesekkur ederim bilgi paylastigin icin zaten diger hicbir idrar degerinde sorun cikmamis sadrce bakteri kirmizi yaniyir digerleri hep olmasi gereken degerde bakalim ne diycek doktorum

Ben sadece folicus adında ilaç kullanıyorum
Ondada sadece folik asit var sanırım
Allah allah bana neden vermedi acaba
Degerleriniz düşük mü gelmisti
İnanın ben de bilmiyorum ama bu tarz ilaçlar kullanan arkadaşlar var zamanı geldiğinde doktorunuz verebilir. Aslında değerleri görmeden verdi ilaçları standart bu ilaçlar dedi.
Artık sorgulamıyorum çünkü ne kadar çok didikliyorsam o kadar çok stres oluyorum.

canim ben coraspirin oksapar kan civiltici igne progesteron fitil progestan igne tiroit hapi folik asit ve bir tane daha progesteron hapi birde koluma yapisan bir bant kullaniyorum 🫣
Oyyy kuzum ya ben köşeme çekileyim o zaman 😅 sağlıkla kucağımıza alalım kuzucuklarımızı bunlar geçici şeyler 🌸🌸

Mervenur277 Mervenur277 canım ben de kalp atışını duydum çok şükür 🥹
Bugün gittiğim doktor genç bir doktordu çok güzel ilgilendi ikili test yeterli senin için yaşın genç dedi fetal dna sigorta karşılamıyormuş. Bakalım hayırlısı. Ben sormadan açıkladı her şeyi kalp atışını duyunca da içim çok rahatladı. Doğum tarihi 6 haziran 6+1 gözüküyor dedi. 6+6yım normalde Ama daha erken değişebilir o yüzden değiştirmiycem ben.

İnanın ben de bilmiyorum ama bu tarz ilaçlar kullanan arkadaşlar var zamanı geldiğinde doktorunuz verebilir. Aslında değerleri görmeden verdi ilaçları standart bu ilaçlar dedi.
Artık sorgulamıyorum çünkü ne kadar çok didikliyorsam o kadar çok stres oluyorum.
Doktor verdiyse hiç strese gerek yok
Ayni şekilde bana da vermediyse gerek yok :))
Guzel saglikla ilerlesin insallah hepimizin
Kalp atışını 6+6 da duyduk bugun çok şükür .. 3 hafta sonra gel tekrar dedi fetal dna vs isticem dedi.. takviminle uyumlu büyükllukte dedi çok şükür..
Fetal dna ne oluyor tam olarak ?

Bugün gittiğim doktor genç bir doktordu çok güzel ilgilendi ikili test yeterli senin için yaşın genç dedi fetal dna sigorta karşılamıyormuş. Bakalım hayırlısı. Ben sormadan açıkladı her şeyi kalp atışını duyunca da içim çok rahatladı. Doğum tarihi 6 haziran 6+1 gözüküyor dedi. 6+6yım normalde Ama daha erken değişebilir o yüzden değiştirmiycem ben.
Hadi gözün aydın 🧿😍 hep bir stresle bekliyordun. Insallah saglikla büyür dogar bebişlerimiz 🙏

Ayyyy maşallah kuzumm sağlıkla gelsin, iyi bir doktor bulmana sevindim😊🙏🏻 benimki de hazirana kaydı ama illa verilen günde doğmuyor o yüzden burada kalmayı tercih ettim ve değiştirmedim ben de 6+4 iken doktor 6+1 gördü yumurtlama tarihine göre göre değişiyor ultrasonda tam benim tahmin ettiğim yumurtlama dönemine denk gelmiş 🥰 benim bugün bel ağrım ve kasıkta batmalar oluyor sizler ne durumdasınız diğer güzel annelerim🥰

X