Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,
Dijital de onayladi, resmen hamileyim.
Hayirlisiyla, saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun hepimize.

Eklentiler

• IMG_20241012_101336.jpg
    IMG_20241012_101336.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 42
Sat 10 Eylül ilk çocuğum tam 40 inci haftasında sezeryanlA oldu galiba ikinci sezeryanlar 38 haftalık oluyor tahmini 5 Haziran'da doğum olur

Merhaba arkadaşlar. Buraya yazmıştım yeni tüp bebekleri hamileyim die. Dün bazı kan testleri yapıldı bende . Toxoplazma ıgg negatif
Toxoplazma ıgm sınırda çıktı .İnternetten araştırdığımda hiç iyi şeyler çıkmıyor . Bu durumu yaşayan bilen arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var . Pazartesi tekrar gideceğim sonuçlar için doktora 😔😔

Kızlar selam ist. olanlar doğum paketi araştırdınız mı?
Doğum ve öncesi doktor kontrolleri şeklinde

Merhaba , izmirden yazan var mı acaba ? Doktor hastane vs önerisi var mı. Gittiğim bir doktorum var ama eğer memnun kalmazsam vs acil durumlar için aklımda bir kişi daha olursa iyi olur

Merhaba , izmirden yazan var mı acaba ? Doktor hastane vs önerisi var mı. Gittiğim bir doktorum var ama eğer memnun kalmazsam vs acil durumlar için aklımda bir kişi daha olursa iyi olur
Merhaba canım Ekolde İrfan bey var çok iyi diyorlar arkadaşlarım doğumlarını hep onla yaptılar ve çok memnunuz diye anlatıyorlar. Ben özel doktor ile devam ediyorum genelde bugün adetim 10. Gün gecikmede henüz gitmedim ama doktora testler pozitif😍
20241012_104000.jpg

Arkadaşlar kan sonucum bugün çıktı regl gecikmemin 6. Günü idi bugün yani 5 haftalık mı oluyor işte . Beta-hcg 2618 çıkmış. Dün testte öğrenmiştim bugün kan versim. Bu değer nprmal mi?

Hanımlar
Arkadaşlar kan sonucum bugün çıktı regl gecikmemin 6. Günü idi bugün yani 5 haftalık mı oluyor işte . Beta-hcg 2618 çıkmış. Dün testte öğrenmiştim bugün kan versim. Bu değer nprmal mi?
maşallah hayırlı olsun 😍 gayet normal ve hatta gayet güzel 😍 ben 8’inde ilk defa hcg yaptırdım 1248 çıkmıştı sat’ım 4 eylüldü. Doktorum normal olduğunu söylemişti. döllenme ve rahime inme göre rakamlar değişebilirmiş. 😍🧿 yüksek ihtimalle bikaç gün sonrasında keseyi görebilirsiniz 😍

Merhaba kızlar, Bende katılıyorum artık size inşallah ilerleyen dönemlerde bir şey çıkmazsa. 😌 Adetimin ilk günü 10 Eylül. Salı günü 103, perşembe 358 di beta hcg. Bugünde doktora gittim. Doktor sadece karından baktı. Rahim kalınlaşmış dedi. Alttan bakmadı. Bende heyecanla sormamışım. Kan tahlili aldı. Onda da 880 gelmiş beta. Çarşamba perşembe gelin keseyi görürüz dedi.

Hanımlar

maşallah hayırlı olsun 😍 gayet normal ve hatta gayet güzel 😍 ben 8’inde ilk defa hcg yaptırdım 1248 çıkmıştı sat’ım 4 eylüldü. Doktorum normal olduğunu söylemişti. döllenme ve rahime inme göre rakamlar değişebilirmiş. 😍🧿 yüksek ihtimalle bikaç gün sonrasında keseyi görebilirsiniz 😍
Ay inşallah. Doktorum çarpamba gel görürüz dedi . Karından baktı bugün belli belirsiz bi kese göründü ama çarşamba neyleşir dedi

Kızlar benim aşırı uykum var oturduğum yerde uyuyasın var :KK43: sizde böylemisiniz ? Bulantısı başlayan varmı peki ?

Kızlar benim aşırı uykum var oturduğum yerde uyuyasın var :KK43: sizde böylemisiniz ? Bulantısı başlayan varmı peki ?
Bende yorgunluk hissi sürekli var ve rahim batışmaları oluyor.
Dün gece de inanılmaz göğüs ağrısı oldu uyuyamadım sabaha kadar , şişti göğüslerim ateşlendi zonkladı ağrıdı bugün bi tık daha iyi ama inanılmaz hassaslar. Yeni konu başlığı açıp sordum korktum çünkü normalmiş ilerleyen süreçte geçiyormuş. 🙏🙏

Bende yorgunluk hissi sürekli var ve rahim batışmaları oluyor.
Dün gece de inanılmaz göğüs ağrısı oldu uyuyamadım sabaha kadar , şişti göğüslerim ateşlendi zonkladı ağrıdı bugün bi tık daha iyi ama inanılmaz hassaslar. Yeni konu başlığı açıp sordum korktum çünkü normalmiş ilerleyen süreçte geçiyormuş. 🙏🙏
Benim goguslerim beni hergun sasirtiyor, asiri buyudu kendim 55 kg goguslerim benden iri oldu 😃
Yorgunluk bendede var, hergun yuruyus yapardm artk daha cabuk yoruluyorum

X