- 21 Ağustos 2024
- 510
- 126
İnşallahBana umut oldunuz şuan benimde ikinci çatlatma iğnem 11. Gündeyim negatif i gördüm inşallah benimde sizin gibi pozitif e döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBana umut oldunuz şuan benimde ikinci çatlatma iğnem 11. Gündeyim negatif i gördüm inşallah benimde sizin gibi pozitif e döner
Bende de aynı bı sol tarafıma vuruyor bı genel olarak adet ağrısı gibi ağrı oluyor ilk cocugumda hiç boyle olmamıştımBenim de sat 22.08 aynı sizin gibi karnımda sürekli adet sancısı gibi doktor yerleşme ağrısıdır dedi
Merhaba canım Ekolde İrfan bey var çok iyi diyorlar arkadaşlarım doğumlarını hep onla yaptılar ve çok memnunuz diye anlatıyorlar. Ben özel doktor ile devam ediyorum genelde bugün adetim 10. Gün gecikmede henüz gitmedim ama doktora testler pozitifMerhaba , izmirden yazan var mı acaba ? Doktor hastane vs önerisi var mı. Gittiğim bir doktorum var ama eğer memnun kalmazsam vs acil durumlar için aklımda bir kişi daha olursa iyi olur
Hayırlı olsun sizinde :)Merhaba canım Ekolde İrfan bey var çok iyi diyorlar arkadaşlarım doğumlarını hep onla yaptılar ve çok memnunuz diye anlatıyorlar. Ben özel doktor ile devam ediyorum genelde bugün adetim 10. Gün gecikmede henüz gitmedim ama doktora testler pozitifEki Görüntüle 3489716
maşallah hayırlı olsun gayet normal ve hatta gayet güzel ben 8’inde ilk defa hcg yaptırdım 1248 çıkmıştı sat’ım 4 eylüldü. Doktorum normal olduğunu söylemişti. döllenme ve rahime inme göre rakamlar değişebilirmiş. yüksek ihtimalle bikaç gün sonrasında keseyi görebilirsinizArkadaşlar kan sonucum bugün çıktı regl gecikmemin 6. Günü idi bugün yani 5 haftalık mı oluyor işte . Beta-hcg 2618 çıkmış. Dün testte öğrenmiştim bugün kan versim. Bu değer nprmal mi?
Ay inşallah. Doktorum çarpamba gel görürüz dedi . Karından baktı bugün belli belirsiz bi kese göründü ama çarşamba neyleşir dediHanımlar
maşallah hayırlı olsun gayet normal ve hatta gayet güzel ben 8’inde ilk defa hcg yaptırdım 1248 çıkmıştı sat’ım 4 eylüldü. Doktorum normal olduğunu söylemişti. döllenme ve rahime inme göre rakamlar değişebilirmiş. yüksek ihtimalle bikaç gün sonrasında keseyi görebilirsiniz
Bende adetime 2 gün kala bulantı oldu. Sonraları kesildi. Uykumda normal. Hiç belirti yok kasık ağrısı dışındaKızlar benim aşırı uykum var oturduğum yerde uyuyasın var sizde böylemisiniz ? Bulantısı başlayan varmı peki ?
Bende yorgunluk hissi sürekli var ve rahim batışmaları oluyor.Kızlar benim aşırı uykum var oturduğum yerde uyuyasın var sizde böylemisiniz ? Bulantısı başlayan varmı peki ?
Benim goguslerim beni hergun sasirtiyor, asiri buyudu kendim 55 kg goguslerim benden iri olduBende yorgunluk hissi sürekli var ve rahim batışmaları oluyor.
Dün gece de inanılmaz göğüs ağrısı oldu uyuyamadım sabaha kadar , şişti göğüslerim ateşlendi zonkladı ağrıdı bugün bi tık daha iyi ama inanılmaz hassaslar. Yeni konu başlığı açıp sordum korktum çünkü normalmiş ilerleyen süreçte geçiyormuş.
Benim hiçbir belirtim yok hala. Sadece 2 haftadır şiddetli göğüs ağrım var ama gece yatarkenKızlar benim aşırı uykum var oturduğum yerde uyuyasın var sizde böylemisiniz ? Bulantısı başlayan varmı peki ?