- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.761
Yardım Kızlar genetik testi fetal dna testi sanırım A&D labataruvar nasıl g0venilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç duymadım bunu bana doktorum panaroma ve eurofins önerdiYardım Kızlar genetik testi fetal dna testi sanırım A&D labataruvar nasıl g0venilirmi
Panaromayıda dedi doktorum ama yurt dışı olunca bu türkiyede daha iyi en azından kan kayboldu vs derdi olmazHiç duymadım bunu bana doktorum panaroma ve eurofins önerdi
Bizde panoramada yaptırıyoruz arada çok bir fark yok o yüzden panoramayı seçtik eve gelip kan alıyorlarmışYardım Kızlar genetik testi fetal dna testi sanırım A&D labataruvar nasıl g0venilirmi
Evet doktor orayoda dedi ama orası yurt dışı kanı ulaştırmada sorun olabilir vs dediBizde panoramada yaptırıyoruz arada çok bir fark yok o yüzden panoramayı seçtik eve gelip kan alıyorlarmış
Yanlış anlama ama canım neden kaybolsun firma bu işi en iyi yapan yerlerden biriymiş diğeri ile arasında 75 usd fark var. Bir çok kişi tercih ediyor. Kaybolcaksa burda da kaybolur. Daha detaylı doğruluk oranı yüksek dediler ama içine sinmediyse tabiEvet doktor orayoda dedi ama orası yurt dışı kanı ulaştırmada sorun olabilir vs dedi
Panaroma nın fiyato nekadarYanlış anlama ama canım neden kaybolsun firma bu işi en iyi yapan yerlerden biriymiş diğeri ile arasında 75 usd fark var. Bir çok kişi tercih ediyor. Kaybolcaksa burda da kaybolur. Daha detaylı doğruluk oranı yüksek dediler ama içine sinmediyse tabi
450 usd ödedik, bugün verdim kan dhl uçak kargo ile amerikaya gidiyormuş gözümün önünde bilgileri doldurup evrak ile paketledi ve kargo poşetine koydu arkadaşPanaroma nın fiyato nekadar
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin ki sorunsuz çok güzel geçsinNormal kuzum başlarda böyle değişkenlik zamanla düzene girecek bebişler. Hatta 1,2 hafta önden bile gidebilecekler. Şu an düzenlerimiz hep karışık daha oturmadı normal yani. Değerlerine de takılma kuzum şimdi o verdiği takviyeler ile hemen toparlarsın
Fetal dna testinde tüm hastalıklar için %99,9 doğruluk oranı veriyorlar %1 yanılma payını ise her zaman kenarda tutuyorlar. %100 doğruluk payı bir tek amniyosentezde var maalesef. Benim için fetal dna temiz gelirse yeterli olur içimi yüksek oranda rahatlatır. Umarım hepimizin testleri tertemiz gelir.Kızlar yine burada bir konuda okumuştum fetal dna için de down sendromu hariç diğerlerinde tam sonuc vermeyebiliyormuş diye, ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki. Down sendromu olup olmadığını öğrenmek için %99 doğru sonuç veriyormuş fakat diğerleri için yüksek yüzde verse bile çıkabilecek maksimum doğruluk %40 %50 diye yazmışlardı. Testin alt kısmında da buna yönelik yanılma payı vesaire diye not düşüyorlarmış.
Bilgisi olan var mı?
Öyle söyleniyormuş fakat doğruluk payı yarı yarıya diye konuşmaları okuyunca kafam karıştı benimde hangisi doğru anlamadım.Fetal dna testinde tüm hastalıklar için %99,9 doğruluk oranı veriyorlar %1 yanılma payını ise her zaman kenarda tutuyorlar. %100 doğruluk payı bir tek amniyosentezde var maalesef. Benim için fetal dna temiz gelirse yeterli olur içimi yüksek oranda rahatlatır. Umarım hepimizin testleri tertemiz gelir.
Bize de doktorumuz bu şekilde bilgi verdi. Ben yaptırmasam içim rahat etmezdi. İnşallah tertemiz çıkar başka streslerle sınanmayızFetal dna testinde tüm hastalıklar için %99,9 doğruluk oranı veriyorlar %1 yanılma payını ise her zaman kenarda tutuyorlar. %100 doğruluk payı bir tek amniyosentezde var maalesef. Benim için fetal dna temiz gelirse yeterli olur içimi yüksek oranda rahatlatır. Umarım hepimizin testleri tertemiz gelir.
Benim doktorum öyle bir bilgi vermedi açıkçası dediğim gibi %1 lik bir yanılma payından bahsetti ve mecbur kalırsak amniyosentez seçeneğinden bahsetti. Ben zaten ilk hamile kaldığımdan beri fetal dna seçeneğini düşünüyordum. Dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar gerisi önemsiz. Aklımız kalmasın rahat bir gebelik süreci geçirelim.Öyle söyleniyormuş fakat doğruluk payı yarı yarıya diye konuşmaları okuyunca kafam karıştı benimde hangisi doğru anlamadım.
Bunu da doktoru söylemiş sanırım o kişiye.
Sağlıklı olsunlar da, gerisi önemsiz artik..
Ben bugün doktorumla görüştüm 10+4 deyim fetal dna yı 10. haftadan sonra herhangi bir gün yaptırabilirsin sonucu etkilemez dedi pazartesiye randevu aldık test içinİkili tarama ve fetal dna 12 haftada oluyor erken olamazsan doğru bilgiler zaten çıkmaz
Nerede yaptırdınız? Ben de bugün fiyat aldım genoks firmasından450 usd ödedik, bugün verdim kan dhl uçak kargo ile amerikaya gidiyormuş gözümün önünde bilgileri doldurup evrak ile paketledi ve kargo poşetine koydu arkadaş
Vitaminler senin icin su an ilk 3 aylik donemden sonra vucudun bocalamasin diye. Yoksa bebege gitmiyo ne eksikligi ne bir seyi yani o konuda rahat ol. Ben de hamileyken degil ama daha once b12 ignesi kullandim, haptan cok daha iyi ve cok daha hizli yukseltiyo. Tam hatirlamiyorum ama sanirim ilk hafta gun asiri oluyosun, sonra haftada bir oluyosun. Sonra da ayda bir e donuyo igne. Ama b12nin vucuduna girdigini fark ediceksin, enerji veriyo, depresyon azaliyo asiri sac cikariyo:)Kızlar bugün kontrole gittim, bütün vitaminlerim çok düşükmüş. B12 iğnesi ve bir takviye ilaç verdi içerisinde birçok destekleyici şey varmış. 11 gün önce gittiğimde 7+2 çıkmıştı, bugün 8+6 olması gerekirken 8+4 olduğunu söyledi. Kötü bir şey demedi, iyi durumda olduğunu, kalp atışlarının da iyi olduğunu söyledi. Bende zaten geç döllenme vardı, son adet tarihime göre bakınca gelişimi daha geride. SAT: 2 ağustos doktorun bugün bebeğe göre belirlediği SAT: 13 ağustos
Her gittiğimde böyle farklılıklar olacak mı bu normal mi?
Devlete gittiğimde özelden daha ileri çıkıyor haftası.
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin kendime ne kadar mutlu oluyorsam burda her birinize de o kadar mutlu oluyorumHadi gözün aydın hep bir stresle bekliyordun. Insallah saglikla büyür dogar bebişlerimiz ❤