2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bu arada listeye cinsiyyet erkek olarak yazarmisin cnm..oyrene bildik de sonun daaaa
Hepimizin bebisine saglikli mutlu hayat nasip olsun Insallahhh
 
Dün depodan valiz çıkarıyodum, çekerken belim bir çaktı sanki bütün vücudum elektrik akımına maruz kaldı sonra da öle kaldım zaten. ne oturabiliyorum doğru düzgün ne kalkabiliyorum. bugün biraz daha iyiyim ama dün korkumdan hep yattım bebişe bişey olmasın diye.
yarın kontrolümüz var ama beni bi endişe sardı kızlar iyidir dimi??
ne bileyim ağır kaldırmayın uzanmayın vs diyolar ya bele bişey olursa bebeği etkiliyo mu?
 
sizden başka kimse yokmuydu depodan valizi alacak neden siz öyle işlere giriyorsunuz? dikkat etmeniz gerek
 
superler canim saglikla giysin insallah miniyin miniklerini
bende insallah mart sonu alicam kucuk elbisler atarim sizlerede burdan fotolari

çok teşekkür ederim canımm bende daha çok almak için cinsiyetini bekliyorum yarın sabah 9da öğrenecem inşaallah......
 
günaydın kızlar moralim çok bozuk galiba çok kilo alacağım ben ne yapacağım. doktor yazın doğum yapacaksın dikkat etmezsen tansiyon çıkabilir demişti. ekmek ve hamur işi pilavı tamamen çıkarmam lazım değil mi?
 
erkek bebiş anneleri şu tişörtlere falan bi bakmalısınız bayıldım yaa alamıyorum ki oğlum mu olacak kızım mı bilmiyorum
 
ahhhh ahhh aynı dertten muzdaribim su içsem yarıyor şu an ve benim 3 ablam doğuma 1 ay kala falan püreklemsi yani tansiyon yükselmesi nedeniyle erken doğum yaptılar doktorum son kontrolümde bana kilo alımında hızlı gidiyorsun dikkat et dedi çok moralim bozuldu.Ve o tansiyon olayını engellemek için corasprin verdi bana hergün 1 tane içiyorum.
 

hayılı olsun canım bebişin....benimde ilk gebeliğim bnde hala öğrenemedim yarın sabah inşallah....
 
zor bir haftasonundan sonra tekrar iş başı ama hasta olarak.. öksürük ishal enfeksiyon ne ararsanız var.. antibiyotik içmeye başlamak zorunda kaldım doktorun yoğun isteğiyle... sizler nasılsınız ????
 
zor bir haftasonundan sonra tekrar iş başı ama hasta olarak.. öksürük ishal enfeksiyon ne ararsanız var.. antibiyotik içmeye başlamak zorunda kaldım doktorun yoğun isteğiyle... sizler nasılsınız ????

canım günaydın ne oldu sana yaaa nazar deydi üşüttün mü ne yaptın?dikkat et kendine bu havalar çok tehlikeli bi sıcak bi yağışlı bi soğuk tam hasta edecek hava antibiyotik başladıysan içtiğin su oranını arttır biraz daha ve kendine iyi bak çok üzüldüm canım geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun inşallah
 
günaydın canım benim bugün sol kolum çok uyuşuyor ya masaj yapa yapa bi hal oldum geçmedi bitürlüonun dışında bir sıkıntı yok iyiyim sen nasılsın?

ay niyeki canım gece üstüne mi yattın acaba:44::44:

bende iyiym sabırla yarın sabahki kontrolümü bekliyorum cinsiyet öğrencez inşaallah.....
 

sağol canım.. dediğin gibi suyu arttırdım idrar yollarımda da yoğun iltihap varmış.. artık 3 litre içiyorum. kulaklarım batıyor... geçecek inşallah.. her şeye rağmen beslenmeme dikkat ediyorum çabuk atlatayım diye...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…