2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,

Ne zaman hamile olduğumu öğrensem, yazmaya korkarım hissettiklerimi. Aslında 1. hamileliğimde bebeğim için özel bir defter tuttum, onu kaybedince bıraktım yazmayı ve şimdi bütün yazma istemime rağmen korkuyorum. Daha önce yazmıştım, hiç çocuğum yok ve 3 hamileliğim de düşük ile sonuçlandı. Bu 4. hamileliğim. Umarım bu kez her şey yolunda gider ve ben de bebeğimi kucağıma alırım. şimdi 16. haftadayım ve geçen hafta rahim ağzını diktiler. Beklemek dışında yapabileceğim bir şey yok, ama bu kez olacağına dair içimde bir umut var.

umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
 

doğru söylüyorsun canım.yarına kadar bakayım düzelmezsem gidicem canım
 

canım bal ve limon olayı bir deneyeyim.diğer maddeler hem bende yok hem de belki zararlı olabilir.yarına kadar geçmezse doktora gidip soracağım.sağolasın
 
Ya ben de kilo almadim, aksine 3 kilo verdim su an 12 haftaligim. Ama karnim o kadar şişti ve kalcam genisledi ki, kiyafetlerim sıkıyor. Bi de kilo almis olsam nolacaktim merak ediyorum :)
 
Benimde basim agriyor. Ilk hamileligimde hic boyle olmamistim. Bunda ne ararsan var. Bulanti, basagrisi, kasik agrisi, bel agrisi,kabizlik, gogus uclarimda kasiniyor ve soyuluyor.genede Allaha sukur bebeklerimiz iyi olsunda herseye raziyim...
 
meraba annişler ...cumartesi bebişimizi gördük :) eller ayaklar ayrı oynuyordu.hiiiç ayrılmak istemedim oradan.çok iyi gidiyor haftasıyla uyumu dedi doktor.ense kalınlığı normal çıktı şükür.ikili test yaptırdık.inşallah güzel çıkar sonuçlar.ayrıca kıza benziyor dedi çooooooook mutlu oldum.kız istiyorum çünkü :) bu arada ben de 2 kg vermişim.ama göbüşüm şişti.nasıl oluyo anlamadım :)
 

ewet canım cok haklısın her ınsan zorluklar yasıyor onemlı olan pes etmemek ne kadar mücadele edersen okadar mutlu olursun
 
herkese merhaba doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi şimdi bir şeyler alsam sonradan değişmez dimi ben alışveriş yapmak istiorum da pembiş pembiş :)
 

ayy bu haftalarda olan bişeymi ozaman bu ağrılar benimde ağrıyo başım yaa (

aynenn cnm tiopallayarak yuruyodum agrisindan oturup aglıyordum ama ekstra kalsiyum vermicem dedi dr.zaten vitaminin icinde var dedi..bu senin yoruldugun anlamina gelio vücut sinyal verio dinlen diye dedi..sonra gecti hakkaten..

.

evet bana da bol bol dinlen dedi dr.um tatlım :)) ee hamilelik kolay geçmiyor napçan sağ salim bi dünyaya gelsinlerde öperken çıkarırım acısını :))
 
herkese merhaba doktor kesin olmamakla birlikte kız dedi şimdi bir şeyler alsam sonradan değişmez dimi ben alışveriş yapmak istiorum da pembiş pembiş :)

canım insan heyecanlanıyor hemen bişeyler almak istiyor ama ben sana bekle derim bi dahaki ay kesin söyler dr.un :))
 
dinlen cnm gecer ins. Cikaririz vala ohooo zaten ben daha neler cikaricam ondan Keske bu acilarla kalsayddim :) totosundan isiricamm :)
 
dinlen cnm gecer ins. Cikaririz vala ohooo zaten ben daha neler cikaricam ondan Keske bu acilarla kalsayddim :) totosundan isiricamm :)

yaa aslında hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bir yandan, diğer yandan da bir an önce doğsa da sevsek diye can atıyorum
özlemişim yeni bebiş :))
 
yaa aslında hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bir yandan, diğer yandan da bir an önce doğsa da sevsek diye can atıyorum
özlemişim yeni bebiş :))
ya ben hamike jalmaya cok ugrastim onun icin hamileligi yasamak istiyorum.daha bise anlamadim :) ama bugun noldu biliomusun film izledik evde uzun bi sure.. yattim koltuga hareketsiz yatiyorum ya sag tarafima ara ara sert biseyler cikti elimi koydum resmen altinda bise var sonra yok oluyo. Sence bebek mi ?
 

olabilir canım artık büyümeye başladılar :)) yattığın tarafa doğru geldiyse :))
 
Ayy ben kac gundur dertleniodum 15 +1 de gittim bebek 13 +4 cikti diye..ben simdi fark ettim ki ben dr. a 14+1 de gitmisim ben daha bugun 15+1 olmusum :) bebek 3 gun kucuk cikmis o kadardan da bise olmaz heralde.
 
sirt ustu yatiodum cnm ama resmen elimin Altina sert geldi gitti iki kere filan oldu..belkide degildir ama bagirsagim filan olamaz ya :)

olsun sen yinede bebeğinmiş gibi düşün mutlu ol :)) ben de tıp tıp kalp atması gibi seyirmeler hissediyorum tabiiki bebişin kalp
atışlarını hissedecek değilim ama aa bebeğimin kalbi diyorumm iyi geliyor yaa napalım
 
o bebegin kalp atisi degildir ama bebektir sonucta seyirme olur diolar hele de ikinci de ii ce hissedermişsinn..ya evet benimkide bebekti kesin :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…