2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum benim hamilelik çok zor geçiyor sürekli yatıyorum doktor ikiz olduğu için normal diyor bakalım daha ne kadar sürecek.. bizim üç ayımız yeni bitti iki hafta önce dr erkek dedi tek yumurta ikizleri olduğu için ikiside erkek olurmuş, allahım hayırlısını versin hepimiz için! biz çok şaşırdık cinsiyeti hiç sormadık daha erken diye ama doktorumuz bi anda söyleyiverdi haftaya kontrolüm var bakalım erkek olduğu kesinleşecek mi :) burada da herkesin erkek bu sene erkek çok olacağa benziyor hadi bakalım
 
Bir prensesde benden bugun ogewndik havalara uctum oglumdan sonra super oldu o kadar hareketliydiki ayni poyrazimda oyleydi yandik dedim esime buda cok hareketli olack princ hamurisi yok dedi bugday yesil metcimek ceviz badem sut yesil sebze yemelisin dedi sutu aksatma yogurt la peynir yerini tutmaz kakao kahve kat icmeye calis dedi et balik ye dedi
 



merhaba canım kusura bakma bakamadım foruma ...doktora gittim her şey yolunda çok şükür kanama azaldı ...bebek iyiydi :))

tekrarı olmaz inşallah igne oluyorum her hafta ...Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin ...bebişi yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum sen de oluyor mu :)))
 



merhaba canım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için ....ben de fitil olarak alıcam ama kanamanın azalmasını bekiyorum ...her doktor farklı şey söylüyor .biri ağızdan al diyor diğeri fitil al diyor şaşırdım ben de...

Allah yardımcın olsun zor oluyor yaşayan bilir ...
 

Allahim yar ve yardimcin olsun ikiz bebek zor olur ama bebde hep ikiz bebk istiyirum insallah rabbim verir
 
arkadaşlar çok fena grip oldum hadi o önemli değil ama boğazlarım iltihaplandı şişti.boğaz için ne yapabilirim doğal zararı olmayacak bişeyler bilen var mı?ilk hamileliğimde de olmuştum aynı böyle ama 38. haftada.doktor o zaman hemen antibiyotik verdi yine aynı doktora gidiyorum.o zaman bile birkaç tane zorla kullandım şimdi daha çok erken ama biliyorum gittiğim an verecek ilacı.bu konuda çok rahat bir doktor.
doğal hamilelikte yapılabilecek boğaz için birrşeyler bilen var mı aramızda?
 
ya ağrılar başlamadan doktorumuzun kalciyum vermesi lazım deilmi daha önce bana vermişti içmediğim gün ağrırdı şimdiki bişey vermedi acaba eczaneden kendim alıp başlasammı diyorum

Yo hayır doktorum bana bu kasılmaların 6.aydan sonra baklsıcagını benımkının bıraz erken başladığını,tedbırende kalsiyuma baslayacgnı soyledı,doktorunuz yazmadan almayın bence.
 

Canim vücudundaki enfeksiyon, bebegine antibiyotikten kat kat daha zararli. Bütün doktorlar, vücutta enfeksiyon saptandigi an antibiyotik verirler, seninkine has bir durum değil. Gebelikte ilac kullaniminin sınırlandırılmasınin sebebi, yan etkilerle alakali yeterince arastirma yapilamadigi icin önlem amaclidir. Lutfen doktora git ve tavsiyelerini aksatma.
 
ayyyy cok guzel. hayırlı olsun :):)
 

1 yemek kaşığı balın içine 1 er çay kaşığı toz zencefil ile zerdeçal at iyice karıştır.kıvamı çok koyu olursa az daha bal katarsın gün aralarında yemeye çalış.Bir de çaylarına karanfil atabilir ya da çiğneyebilirsin.
Ben de gribim doktorumaa söyledim ilaç vermedi zaten,ben de ılık suyun içine bal ve limon katarak dinlenerek geçirdim sayılır.Umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Dün ben de doktoruma gittim ve erkek olduğunu söyledi :) kız olsaydı kesin cevap vermezdim ama risk alıp %100 erkek diyebilirim dedi.İkili testi yaptırdık,ense kalınlığı normal çıktı çok şükür,doktorum kan testininde normal çıkacağını söyledi :) 10 gün sonra da onu öğrencem inşallah.Bütün organları yerinde,benim gibi yüz üstü yatmayı seviyo baş aşağı yatmış ölece yüzükoyun uslu uslu duruyo :))Buarada benim gibi yüz üstü yatmayı sevenler varsa doktorum bu haftalarda bişi olmayacağını söledi,çok sık yatmasamda bunaldığımda yatıyorum yüzüstü gene :)
 

yaşasın yüz üstü yatmak yatmıyorum ama ben çok sevsemde

badem yağı kıllanma yapıyor dedi eczacı arkadaşım kızlar,sebamed tavsiye etti indirimdeymiş.ve en iyisi dedi
 
kızlar merhaba nasılsınz kuzular nasıl? sizlere bi şey sormak istiyorum onbeşinci haftanın içindeyiz ve benm başım kaç gündür ağrıyo doktorum olabileceğiniz söyledi ama çok yıpratıcı.... aranızda böyle ağrı yaşayan var mı?
 
belimden kalça kemiğine bacağıma :S özellikle ev işi yapınca üzerine basamıcak gibi oluyroum..



belki bi daha ki ay başlatır ozaman kalsiyuma beni de dr.um..
aynenn cnm tiopallayarak yuruyodum agrisindan oturup aglıyordum ama ekstra kalsiyum vermicem dedi dr.zaten vitaminin icinde var dedi..bu senin yoruldugun anlamina gelio vücut sinyal verio dinlen diye dedi..sonra gecti hakkaten..

Cnm valla arada benimde agriyo parol iciom valla bitane benimki ilacsiz gecmez.
 
Kizlar gobegim yok yok dedim bi tek aksamlari okuyo dedim.anammm bugunlerde bakiom sabah da gobegim var artik :) sismisim ben ama 1 kilo aldim toplamda.
 
Kizlaaarr cumartesi randevum vardi hersey cok iyi benimki ellerini yumruk yapmis boks yapiyodu bizimle hic durmuyo cok hareketlii masallah bebegim bu arada bi cinsiyet haberi de bizden hemen gosterdi bizimki yakisikli prensimiz yolda.. darisi ogrenemeyenlerin basina... Evet cnm doktor da agrilar normal korkmana gerek yok dedi. Kolay degil 8-9 kiloluk bi karpuz oraya yerlesmeye calisacak kendine yer a maya calisigo ve butun organlara baski yapiyor dedi napalim katlanicaz bi sorun olmasin da ben agri cekmeye raziyim
 
Canim bende migren var ve hamile kaldigimdan beri cok siddetlendi bi tuttu mu 4 gune anca geciyo doktor bana da parol kulanabilirsin demisti cok cok zorlandigimda 2 kez ictim ama tabi hic bir faydasi olmadi bas agrisinin ne illet bisey oldugunu cok iyi bilirim gecirecegini dusunuyorsan bi tane ic derim
 
selam kızlar bakıyorum burda hemen hemen Herkes kilo almış. Ben hiç kilo almadım 4. Ayıma giriyorum. Kilo aksak çok aldık derız.almasak niye almıyoruz deriz. Bilemedim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…