- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.481
ben gaz çıkarmayı bırakalı bir ay oldu. kendi çıkarıyor. ama bu bebekten bebeğe değişir belki canım2. Sorumda ben bebegimn gazını çıkarmayı bıraktım alttan yani ayak masajı yapmıyorum artık kendi çıkarıyordur diye sizce çıkarmalimiyim alttan da???
Ben ıhlamur veriyorum canım.benim oğlumdada hafif hırıltı olduğu zaman hergün biraz verdim iyi geldi.annişler nerde bu sayfalar hiç ilerlememiş
bi sorum olacak ama kimsecikler yok.
bebeğim beş gündür balgamlı şekildee öksürüyor. dr bekleyelim biraz ilaç vermeden dedi. serum fiz. kullanıyoruz,, sprey kullanıyoruz, buharlı ortam sağlıyoruz ama hiç bişey fayda etmiyor.
kaynamış ayva suyu, ıhlamur tavsiye ettiler ama 6 aydan önce bunları vermem gerekir mi bilemedim. yardımcı olcak olan varsa çok sevinirim. bebeğim hırıltı içinde her an
Niçin iptal edildi ne oldu yaas10-11 kişinin üyeliği iptal edildi geri dönüşü olmaksızın...
Canım başlığı bitirmişsiniz. E nee olacak şimdi orada kısır döngüye girdiğinizde ?
Yazık şu sayfada ki emeğinize yazık
ben bir kere verdim ıhlamur. ama 6 aydan küçükler için verilmemeli yazıyor bi kaç yerde.kafam karıştıBen ıhlamur veriyorum canım.benim oğlumdada hafif hırıltı olduğu zaman hergün biraz verdim iyi geldi.
yine mi face :) daha önce de aynısı olmuştu. hatta konu kapatılmıştı. ama kazen geride kalanlar için konuyu açmıştı tekrar.face den dolayi olabilir bence
simdide oyle oldu galibayine mi face :) daha önce de aynısı olmuştu. hatta konu kapatılmıştı. ama kazen geride kalanlar için konuyu açmıştı tekrar.
naptın ayca bebişin nasıl?bende giremyorum iki çocukla çok bitkin oluyorum üstüne ev işi yemek vs derken....şubat ın 2 sinde altı aylık aşısını olacak çok korkuyorum inş. rahat atlatırız.kızlar selam her zaman giremiyorum yoğunluktan. hırıltısı olan bebeğe ıhlamur iyi mi geliyor. ben bi kaç kere verdi oğluma. annem de veriyormuş bebekken bize hep. bende hergün minik bi biberon içireyeim bakayım belki iyi gelir.
annişler nerde bu sayfalar hiç ilerlememiş
bebeğim beş gündür balgamlı şekildee öksürüyor. dr bekleyelim biraz ilaç vermeden dedi. serum fiz. kullanıyoruz,, sprey kullanıyoruz, buharlı ortam sağlıyoruz ama hiç bişey fayda etmiyor.
kaynamış ayva suyu, ıhlamur tavsiye ettiler ama 6 aydan önce bunları vermem gerekir mi bilemedim. yardımcı olcak olan varsa çok sevinirim. bebeğim hırıltı içinde her an
Benim bebegim 2 aylik flndi hastalanmisti cok fena oksuruyordu ve hiriltisi vardi dedgin gibi oksuruk surubunuda kusuyordu icmiyordu bende ihlamur kaynatip verdim sade ve ilik bi sekilde. 2 gunde iyilesmisti. Simdide ne zaman hasta olsa ihlamur veriyorum hemen toparliyo masallah. Bi zarari yok icebildigi kadar icsin sabah aksam ver bence. Su an 5 aylik benimki