- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 34
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.501
annişler nerde bu sayfalar hiç ilerlememiş
bi sorum olacak ama kimsecikler yok.
bebeğim beş gündür balgamlı şekildee öksürüyor. dr bekleyelim biraz ilaç vermeden dedi. serum fiz. kullanıyoruz,, sprey kullanıyoruz, buharlı ortam sağlıyoruz ama hiç bişey fayda etmiyor.
kaynamış ayva suyu, ıhlamur tavsiye ettiler ama 6 aydan önce bunları vermem gerekir mi bilemedim. yardımcı olcak olan varsa çok sevinirim. bebeğim hırıltı içinde her an
kızlar selam her zaman giremiyorum yoğunluktan. hırıltısı olan bebeğe ıhlamur iyi mi geliyor. ben bi kaç kere verdi oğluma. annem de veriyormuş bebekken bize hep. bende hergün minik bi biberon içireyeim bakayım belki iyi gelir.
ay canım rahatladınmı biraz inşaallah iyi yönde değişir... ben çok gerginim ya hala olmadıKizlar bugün ilk kez adet oldum ne olacak şimdi ne değişecek ???
Hic bir sey degismeyecrk cnm benim sadece o gunlerde buraz sutum azaliyor o kadarKizlar bugün ilk kez adet ne olacak şimdi ne değişecek ???
Buhar tıkalı burnu açmaya ve hırıltısı balgamı varsa onu atmaya iyi gelir bence canım.benim oğlumdada bi ara hafif hırıltı vardı doktor ilaca gerek yok şimdilik buhara tut günde 2 kere falan 5-10 dk demişti.bide ben hergün sabahları ıhlamur içirmiştim iyi gelmişti ama benimkinin öksürüğü yoktu canım.sizinde mi hasta bebişiniz neyi var öksürükmü geçmiş olsun neler önerirsin benım oğluşum ateş öksürük burnu akıyor buhar iyi gelirmi öksürüğe?
size de geçmiş olsun canım. ben sık sık emzirdim. öksürükte sıvı alımı çok önemliymiş. elma kaynatıp suyundan verdim. malesef bronşit olmuş bugün tekrar kontrole götürünce öğrendik. antibiyotik ve bi kaç ilaççla eve döndük. ilk gittiğimiz dr ilaca gerek duymamıştı. belki basit bi ilaçla atlatırdık ama yanılttı bizi.canım geçmiş olsun benim bebeğimde öksürüyor ve soğuk algınlığı var 5 ay 20 günlük , ılık su iyi geliyormuş ben ıhlamurda veriyorum bebeğim sütümü iki yudum alıyo bırakıyor boğazı tahriş olmuş sanırım acıyo ama ılık sıcak arası su ıhlamur yumuşatır bence biraz rahatlatır annesi dene istersen
size de geçmiş olsun canım. ben sık sık emzirdim. öksürükte sıvı alımı çok önemliymiş. elma kaynatıp suyundan verdim. malesef bronşit olmuş bugün tekrar kontrole götürünce öğrendik. antibiyotik ve bi kaç ilaççla eve döndük. ilk gittiğimiz dr ilaca gerek duymamıştı. belki basit bi ilaçla atlatırdık ama yanılttı bizi.
sen geceleri buhar sağlayabilirsin canım. ben su ısıtıcıyla sabah kadar yineliyorum. balgamı varsa başının altına bişey katlayıp yatırmak gerekiyormuş akıntının tıkamamAsI İÇİN
size de geçmiş olsun canım. ben sık sık emzirdim. öksürükte sıvı alımı çok önemliymiş. elma kaynatıp suyundan verdim. malesef bronşit olmuş bugün tekrar kontrole götürünce öğrendik. antibiyotik ve bi kaç ilaççla eve döndük. ilk gittiğimiz dr ilaca gerek duymamıştı. belki basit bi ilaçla atlatırdık ama yanılttı bizi.
sen geceleri buhar sağlayabilirsin canım. ben su ısıtıcıyla sabah kadar yineliyorum. balgamı varsa başının altına bişey katlayıp yatırmak gerekiyormuş akıntının tıkamamAsI İÇİN
Herkese gunaydin mama aldigiz uygun ve guvenilir bi site varmi acaba
günaydın...
ben ebebekten hipp in kaşık mamasını almıştım 4 ay sonunda olanını güzeldi sevmişti . ama devam sütü olarak soruyorsan almadım hiç,kaç aylık meleğin?
günaydın...
ben ebebekten hipp in kaşık mamasını almıştım 4 ay sonunda olanını güzeldi sevmişti . ama devam sütü olarak soruyorsan almadım hiç,kaç aylık meleğin?
bize verilen antibiyiğto risk alıp kullanmadım. çok şükür geçti ökrüğü.bende ilk cumartesi gitmiştim o zaman antibiyotik verselerdi bu kadar uzamazdı belki doktora sinir oldum , tamam antibiyotik iyi bişey değil ama çocugum kaç gece boş yere ağladı acıdan bende p.tesi başladım kullanmaya inş. ökürük ilerlemez yanıltıyorlar bazen böyle Rabbim şifa versin
evet ya niyeböyle oldu. ek gıdaya başlayacağız. ne güzel tarifler paylaşırız diye ümitlEniyordum.sayfamiz bosu bosuna yorumsuz kaldi
face yuzundennnevet ya niyeböyle oldu. ek gıdaya başlayacağız. ne güzel tarifler paylaşırız diye ümitlEniyordum.