2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzel anneler herkeslere günaydınlar bana yardım edin nolurrr.....:110:
bebeğim 5 ay 20 günlük cumadan beri rahatsız ateşlendi soğuk algınlığı başladı önce ateş düşürücülerle başladık geçsin diye,dün doktor kandan baktı enfeksiyon çıktığı için antibiyotik başladık,dün sabahtan itibarende öksürük başladı.öksürüğü nasıl geçirebilirim bitkisel yöntemler varmı acaba bildiğiniz...??o_Oo_O

bide arkadaşlar 1 ay öncesinden bu cuma şehirdışına çıkma planımız vardı yeğenimin doğum günü ve 1 yılı aşkın memlekete gidemiyorum bu hafta sonu yani 3 gün sonra gidicez bebeğim biraz toparlansa gitmelimiyim daha kötümü hasta olur bilemedim ...
kaç aydır bu seyahati bekliyordum :KK55:dostlarım la beraber olacaktım ne yapmalıyım bilemedim ..
(bu arada uzun zamandır foruma giremiyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler):KK36:

annişler nerde bu sayfalar hiç ilerlememiş :KK43:

bi sorum olacak ama kimsecikler yok.
bebeğim beş gündür balgamlı şekildee öksürüyor. dr bekleyelim biraz ilaç vermeden dedi. serum fiz. kullanıyoruz,, sprey kullanıyoruz, buharlı ortam sağlıyoruz ama hiç bişey fayda etmiyor.
kaynamış ayva suyu, ıhlamur tavsiye ettiler ama 6 aydan önce bunları vermem gerekir mi bilemedim. yardımcı olcak olan varsa çok sevinirim. bebeğim hırıltı içinde her an :KK43:

canım geçmiş olsun benim bebeğimde öksürüyor ve soğuk algınlığı var 5 ay 20 günlük , ılık su iyi geliyormuş ben ıhlamurda veriyorum bebeğim sütümü iki yudum alıyo bırakıyor boğazı tahriş olmuş sanırım acıyo ama ılık sıcak arası su ıhlamur yumuşatır bence biraz rahatlatır annesi dene istersen

kızlar selam her zaman giremiyorum yoğunluktan. hırıltısı olan bebeğe ıhlamur iyi mi geliyor. ben bi kaç kere verdi oğluma. annem de veriyormuş bebekken bize hep. bende hergün minik bi biberon içireyeim bakayım belki iyi gelir.

sizinde mi hasta bebişiniz neyi var öksürükmü geçmiş olsun neler önerirsin benım oğluşum ateş öksürük burnu akıyor buhar iyi gelirmi öksürüğe?

sizinde mi hasta bebişiniz neyi var öksürükmü geçmiş olsun neler önerirsin benım oğluşum ateş öksürük burnu akıyor buhar iyi gelirmi öksürüğe?
Buhar tıkalı burnu açmaya ve hırıltısı balgamı varsa onu atmaya iyi gelir bence canım.benim oğlumdada bi ara hafif hırıltı vardı doktor ilaca gerek yok şimdilik buhara tut günde 2 kere falan 5-10 dk demişti.bide ben hergün sabahları ıhlamur içirmiştim iyi gelmişti ama benimkinin öksürüğü yoktu canım.

canım geçmiş olsun benim bebeğimde öksürüyor ve soğuk algınlığı var 5 ay 20 günlük , ılık su iyi geliyormuş ben ıhlamurda veriyorum bebeğim sütümü iki yudum alıyo bırakıyor boğazı tahriş olmuş sanırım acıyo ama ılık sıcak arası su ıhlamur yumuşatır bence biraz rahatlatır annesi dene istersen
size de geçmiş olsun canım. ben sık sık emzirdim. öksürükte sıvı alımı çok önemliymiş. elma kaynatıp suyundan verdim. malesef bronşit olmuş bugün tekrar kontrole götürünce öğrendik. antibiyotik ve bi kaç ilaççla eve döndük. ilk gittiğimiz dr ilaca gerek duymamıştı. belki basit bi ilaçla atlatırdık ama yanılttı bizi.
sen geceleri buhar sağlayabilirsin canım. ben su ısıtıcıyla sabah kadar yineliyorum. balgamı varsa başının altına bişey katlayıp yatırmak gerekiyormuş akıntının tıkamamAsI İÇİN

size de geçmiş olsun canım. ben sık sık emzirdim. öksürükte sıvı alımı çok önemliymiş. elma kaynatıp suyundan verdim. malesef bronşit olmuş bugün tekrar kontrole götürünce öğrendik. antibiyotik ve bi kaç ilaççla eve döndük. ilk gittiğimiz dr ilaca gerek duymamıştı. belki basit bi ilaçla atlatırdık ama yanılttı bizi.
sen geceleri buhar sağlayabilirsin canım. ben su ısıtıcıyla sabah kadar yineliyorum. balgamı varsa başının altına bişey katlayıp yatırmak gerekiyormuş akıntının tıkamamAsI İÇİN

beni emmiyor sürekli sağıp veriyorum hastalığın verdiği bi huzursuzluk var.ılık su veriyorum ıhlamur veriyorum biraz içsin yüzü ekşiyo sanırım bogazı acıyo yutamayınca çok üzülüyorum elden bişey gelmiyo :KK43: kaç aylık oldu senınkı can

bende ilk cumartesi gitmiştim o zaman antibiyotik verselerdi bu kadar uzamazdı belki doktora sinir oldum , tamam antibiyotik iyi bişey değil ama çocugum kaç gece boş yere ağladı acıdan bende p.tesi başladım kullanmaya inş. ökürük ilerlemez yanıltıyorlar bazen böyle Rabbim şifa versin

Arkadaşlar merhaba.Ek gıdaya yeni geçtik ama bebeğim pek yemek istemiyor.Sizler nasıl başladınız?Böyle bir sorununuz oldu mu?

bende ilk cumartesi gitmiştim o zaman antibiyotik verselerdi bu kadar uzamazdı belki doktora sinir oldum , tamam antibiyotik iyi bişey değil ama çocugum kaç gece boş yere ağladı acıdan bende p.tesi başladım kullanmaya inş. ökürük ilerlemez yanıltıyorlar bazen böyle Rabbim şifa versin
bize verilen antibiyiğto risk alıp kullanmadım. çok şükür geçti ökrüğü.
senin kuzun nasıl oldu canım

slm arkadaşlar.sayfa ilerlemez olmuş gerçekten.biz de ek gıdaya geçeceğiz ama hiçbirşey yediremiyorum.zayıf zaten.mama da almıyor.ikinci dönem işe de dönüyorum.ne olacak bilmiyorum

X