- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.341
canim tesekkurler Allah razi olsunBasin sagolsun canim, okudum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim tesekkurler Allah razi olsunBasin sagolsun canim, okudum..
aminn tesekkur ederim Allah razi olsunbasiniz saolsun Allah rahmet eylesin..mekani cennet olsun insallah..
Başınız sağolsunaminn tesekkur ederim Allah razi olsun
Bize ebe hanım vegaferon verdi fakat kullanmıyorum ben Niyeyse hiç içim rahat değil.Kizlar beneginiz icin demir eksikliginde ne kullaniyorsunuz biz yeni basliycaz doktor ferrum verdi ama icerigine baktigimda seker var
tesekkur edermBaşınız sağolsun
cok sagol cnm Allah razi olsnallah rahmet eylesin canım. kalanlara sabır versin rabbim. mekanı cennet olur inşallah...
Canım Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun inşallahkizlar dun dedemi kaybettik.rica etsem bi fatiha okur musunuz
amin cnm Allah razi olsun sagolasinCanım Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun inşallah
Canım hamilelikte farkındaysanız saçlar dökülmüyor doğumdan sonra dökülmeye başlıyor.benim ilk çocuğum olmadığı için biliyorum.sonradan normale dönüyor ama ciddi açılmalar varsa önlemini almak lazım.bide kansızlık,demir eksikliği varsa ondanda çok dökülür.benımkıde dokuluyor hatta açılmalar oldu kestirdim filan fayda etmedı ınsaallah zamanla geçer
Ben emzirdiğimiz içinde döküldüğünü zannediyorum,sonuçta emzirmeyle birlikte vitaminlerde çocuğa gidiyor.Bende de var saçlarda dökülme.Peki ne kadar sürer bu dökülmeler?Evde saç toplamaktan sıkıldım artık
benimde dokuluyor hormonlardan kaynakli :)kizlar saci dokulen varmi benimki cok dokuluyo yaa kel kalcm galiba simdi nettn karanfil kurunu okudm denicem...
Önce nasıldı ...benimki gece uyanmıyor sabah 7.30 da filan kalkıyor bazen geçUmarım çok uzun sürmez.Bu arada bebeklerinizin uykuları nasıl?Bizimki son bir aydır sabah 5 te kalkmaya başladı.