2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kere iyi bi tersle bak bi daha oluyomu, twcrubeyle sabit

kızlar bugün 5.ay muaynmz var.bizimki aksiydi ama bikaçgündür sıradışı aksi bir an susmazmı bir çocuk birdakka ya sürekli ağlıyor mızıldanıyor bizim oğlanı normalleştirmeye çalışırken(çok huysuzdu ya) dün ağzında bişey dikkatimi çekti bi bakayım dedimki DİŞ basbaya diş ama ön değil yan diş.hayret ettim daha erken değilmi.bugün doktora gidicem bakalım.ama basbaya hasta gibi çocuk çok rahatsız.buarada rotavirüsün 2.dozu yaptıralacak

Kizlar oglumu yere koydugum an çığlık çığlığa ağlıyor büyüme atağı olabilir mi 17 haftalıgız

Kizlar oglumu yere koydugum an çığlık çığlığa ağlıyor büyüme atağı olabilir mi 17 haftalıgız
gazdan dolayı olabilir benimkide bugün öyleydi. gaz çıkarma çalışması yaptıkca çıkardı ama çok yoruldum. sanki doğalgaz boru hattını yutmuş gibiydi :)

kizlar burda kac kisi kaldikmerak ettim .ek gidaya gecen varmi acaba
Ben burdayim canim ben de kullanmiyorum face. Neyse burda olanlar burdan devam edelim :) bu arada bizim cuma gunu 20 haftamiz bitcek 4 ay kontrolunde dr yavas yavas meyvr sulatini tattirmaya basla dedi. Ben baslamadim ama arada havucu elmayi fln agzina degdiriyorum hem damaklarini kasiyo hem de iste az bucuk tadini aliyo. Benimki cok istekli bi de. Biz yemek yerken illa sofraya gelmek istiyo. Biz agzimiza kasigi goturruken agzini aciyo sipam valla basliycam heralde yavas yavas. Sen basladin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…