- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.321
Canım düzelmedi mi kuzum demek canı yanıyor. ..ateşi çıkmıyor değil mi artık. ..saat 6.42 yeni uyudu mahvetti beni sabaha kadar kizim agladi ben agladim nolacak hic duzelmeyecekmk ya
ay cok perisan oluyorum yaa insallah cabucak duzelirCani
cnm insallah duzelir. Herhangi bir saglik sorunu yoksa alti aydan sonra uyku danismanligi falan aLirsin cnm yada kendin uyku egitimi yaparsin. Cok zor cokkama gecicek bu gunler
yok cnm atesi cikmiyo dunden beri ama oksuruk vs basladi simdideCanım düzelmedi mi kuzum demek canı yanıyor. ..ateşi çıkmıyor değil mi artık. ..
Çok geçmiş olsun...kuzum nasılda rahatsız şimdi Kıyamamyok cnm atesi cikmiyo dunden beri ama oksuruk vs basladi simdide
sagol cnm yaÇok geçmiş olsun...kuzum nasılda rahatsız şimdi Kıyamam
Bi kere iyi bi tersle bak bi daha oluyomu, twcrubeyle sabitherkes ankaradan mı yahu kocaelide yaşayan yok mu bacılar :) ben doğumdan beri derdimi dökemedim ya çok doluyum.. bizim insanımız insan gibi bebek sevmeyi bilmiyor hasta ettiler çocuğumu yani "çocuğu şapur şupur öpmeyin" nasıl anlatılır bilmiyorum artık tek çare terliği ağızlarına yapıştırmak kaldı nefret geldi sırf bu yüzden asosyal olcam yaa kızlar siz neler yapıyosunuz öpmelerine izin verio musunuz vermio musunuz .?
denedim işe yaramadı çok geniş fazla sabırlı ya da inatçıBi kere iyi bi tersle bak bi daha oluyomu, twcrubeyle sabit
kosu bandi yerine bebeginle disarida beraber yurusen bebek arabasiyla 30 dk hem senin icin hem onun icin
gazdan dolayı olabilir benimkide bugün öyleydi. gaz çıkarma çalışması yaptıkca çıkardı ama çok yoruldum. sanki doğalgaz boru hattını yutmuş gibiydi :)Kizlar oglumu yere koydugum an çığlık çığlığa ağlıyor büyüme atağı olabilir mi 17 haftalıgız
kizlar dun dedemi kaybettik.rica etsem bi fatiha okur musunuz
canim biz bize kaldk nerdn cikti bu facene guzel gidiyodu yaa
offf ya ne güzeldi forum bi gittim herkes kaçmış cok Üzgünüm:-(
canim sagolasin Allah razi olsunallah rahmet eylesin. Okudum cnm.
Basin sagolsun canim, okudum..kizlar dun dedemi kaybettik.rica etsem bi fatiha okur musunuz
Ben burdayim canim ben de kullanmiyorum face. Neyse burda olanlar burdan devam edelim :) bu arada bizim cuma gunu 20 haftamiz bitcek 4 ay kontrolunde dr yavas yavas meyvr sulatini tattirmaya basla dedi. Ben baslamadim ama arada havucu elmayi fln agzina degdiriyorum hem damaklarini kasiyo hem de iste az bucuk tadini aliyo. Benimki cok istekli bi de. Biz yemek yerken illa sofraya gelmek istiyo. Biz agzimiza kasigi goturruken agzini aciyo sipamkizlar burda kac kisi kaldikmerak ettim .ek gidaya gecen varmi acaba
basiniz saolsun Allah rahmet eylesin..mekani cennet olsun insallah..kizlar dun dedemi kaybettik.rica etsem bi fatiha okur musunuz