2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım insan alışıyor iki kadar gece uyanıyordu kalkmasada uyandırıyordum iki aydan beri uyanmiyor gece sen işe başlayacak misin?
pazartesi başlıycam büyük ihtimalle ay hiç istemiyorum bebeğimi bırakıp işe gitmeyi yaa.bakalım kadın doğumcudan rapor almaya çalışıyorum vermezse mecbur pazartesi başlıycam.

Sağarak veriyomusun peki hiç mi almıyo anne sutu. Bizde bugüne geldik ama bitti bitecek
canım zaten hiç emmedi hep sağarak verdim.2.5 ay sonta da tamamen kesildi...ben ilaç kullanıyorum zaten şu anda hamilelikten kalan aşırı dıkıntı yüzünden sinirsel kulak çınlamam var..ilaçla bile geçmiyo sürekli çınlıyo..

Masallah cnm bizde oleydik ama son 15 gundur ne uyku var ne duzen gece 6 u7 saat uyuyan kizim 2 3 saatte bir uyaniyor ne yapacabimi sasirdim masallah size amannazar degmesin
canım bu aylarda bebekler anneyi kaybetme korkusu yaşarmış sık uyanıp anneyi isterlermiş...

kızlar yaaaa bugün gaztede bihaber vardı "ünlü yıldız scarlett johansson doğum sonrası eski günlerine döndü."kızımı emzirerek formuma kavuştum"dedi"
yaaaa...ben süt olsun diye yemekten yarım dünya kadar oldum.vay arkadaş ya nasıl emzirirken kilo veriyorsunuz bilmiyorumgeçen babam bile kızım buhalin neoldu azcık dikkat et demezmi...
ah kızlar ben nerelere gidem..başımı nerelere vuram...
neyapsam ya başlayan varmı ekmeği esmer ekmeğe çevireyim diyorum.akşam 8den sonra bişey yemiyeyim diyorum(bu arada inanılmaz acıkıyorum inanaılmaz yani)bide yoğurdun içine keten tohumu katıp yiyince bağırsaklarımada iyi geliyordubanada bide böyle ufak tefek şeyler.tamam tam manasıyla diyet yapamıyoruz madem ama dikkat ettiğiniz şeyleri bi yazsanız yada varsa beslenme listenizi.spor yapan arkadaşlar muvaffakoldularmı.
:mad::KK47::eek::confused::KK57:
Ben de hizla eriyorum, bebegim 14 haftalik, dogum oncesi kilom1a 1 kg kaldi, bende yiyorum ama zayifliyorum, uykusuz yorgun olunca insan et tutmuyo galiba, sikilastim bi de

cnm benim sütüm az, bebeğim 20 günlükken dr tavsiyesiyle mama takviyesi yapmaya başladım. O günden beri hem meme hem mama veriyorum. Şu an 4,5 aylık oldu ve aslında kilosu iyi sayılır 7100 gr, boyuda 65 cm. maşallah

Sadece anne sütü verenlere ek gıda önermiyorlar zaten bildiğim kadarıyla ama ben mama da verdiğim için dr. artık ek gıdaları tattırmaya başlamamı söyledi.
mantıklı aslında. ek gıda mamadan daha faydalar içeriyor. burda sağlıklı tarifleride paylaşırız bebişler ayırt etmeksizin yer inşallah:kk77::kk77:

Bilmiyorum cnm ama bu iki saatte bir uyanip emmek istemek uykuya mene ile tekrar gecmeye basladi umarim eski gunlere geri donebiliriz :KK43:
canım benim oğlum 2 saatte bir uyanınca nası seviniyordum. şimdi yine ilk günlere döndük saat başı hatta 45 dk ya bir uyanıyor bir haftadır. ne oldu bu çocuğa anlamadım.
bi de ağlaması değişti. ortalığı yıkıyo. önceden ıh mıh sesler çıkarırdı,şimdi yemin ederim yataktan fırlıyoruz sanki etini koparmışlar gibi ağlıyo gece

Arkadaşlar bebeği diş çıkaran var mı? Ağzı sürekli sulanıyor dün baktım üstten azı dişi sol taraftan pörtlemiş beyaz kısmı çok belirgin diğer kısımdada az belirgin. Aslında önden çıkar ilk dişler diye biliyorum sizde durum nedir? Sürekli eli ağzında

kızlar yaaaa bugün gaztede bihaber vardı "ünlü yıldız scarlett johansson doğum sonrası eski günlerine döndü."kızımı emzirerek formuma kavuştum"dedi"
yaaaa...ben süt olsun diye yemekten yarım dünya kadar oldum.vay arkadaş ya nasıl emzirirken kilo veriyorsunuz bilmiyorumgeçen babam bile kızım buhalin neoldu azcık dikkat et demezmi...
neyapsam ya başlayan varmı ekmeği esmer ekmeğe çevireyim diyorum.akşam 8den sonra bişey yemiyeyim diyorum(bu arada inanılmaz acıkıyorum inanaılmaz yani)bide yoğurdun içine keten tohumu katıp yiyince bağırsaklarımada iyi geliyordubanada bide böyle ufak tefek şeyler.tamam tam manasıyla diyet yapamıyoruz madem ama dikkat ettiğiniz şeyleri bi yazsanız yada varsa beslenme listenizi.spor yapan arkadaşlar muvaffakoldularmı.
bende hızla kilo verenlerdenim. ben 45 kg la hamile kaldım. o yüzden doğum kilom hiç gitmesin istedim. ama bu tempoda ne yersem yeyim kilo almak bi yana veriyorum. süt yapsın diye yediğim hiç bir şeyin bana katkısı olmadı.
sana dikkat et diyenler varmış bana da zayıfladın bu ne hal nasıl besliceksin az ye diyenler var. emin ol bu da sinir bozucu

ama daha önce de tavsiye etmiştim. yemeklerden önce yenen dereotu hem süt yapıyor hem kilo verdiriyor

kızlar kurbanınız olayım bana bi cvp verin.
verem aşısından sonra bebişinizi 3 aylıkken izlem için götürdünüz mü
benim oğlum şu an 3,5 aylık. aşı kartına bi baktım 15 gün öncesinde gitmemiz gereken takip tarihi var. ve ben bunu salak gibi unutmuşum. ne kdar kötü bi anneyim diye dakikalardır ağlıyorum. canım çok sıkıldı. hemşire tarihin yanına izlem yazmış. bu aşı tarihi felan değil demi. şimdiye kadar iki kez gittik aşı için:KK61::KK61:
Değil merak etme boy kilo takibi için o izlem bugün götür istersen

Ben de hizla eriyorum, bebegim 14 haftalik, dogum oncesi kilom1a 1 kg kaldi, bende yiyorum ama zayifliyorum, uykusuz yorgun olunca insan et tutmuyo galiba, sikilastim bi de
Ben de hamilelige başladığım kilodan 2 kilo eksigim.ben de yiyorum ama zaten normalden yükseklerde başladım.70 le başladım.77 ile bitirdim.su an 68 im.

Arkadaşlar bebeği diş çıkaran var mı? Ağzı sürekli sulanıyor dün baktım üstten azı dişi sol taraftan pörtlemiş beyaz kısmı çok belirgin diğer kısımdada az belirgin. Aslında önden çıkar ilk dişler diye biliyorum sizde durum nedir? Sürekli eli ağzında
bebeğiminde eli hep ağzında. salyalar şapır şupur. pek yakında çıkarır diye bekliyorum

Benim ilk kizimda 4 aylıkken salya kasintilar başladı.7. Ayı tamamladıktan sonra alt on dış çıktı.

Canim benim eski kiloma 1-2 kilo kaldi.aslinda cokda dikkat etmiyorum.ekmegi pek yemezdim zaten gene ayni.sadece jahvaltida yiyorum.kahvaltiyida 12-1 de yapiyorum uyanamadgmdan :) bu zamana kadarda anne sutu verdim.ama cikolataydi srkwrli srylerdi yiyorum gene.ben emzirmeyebagliyorum zayiflamami cunku hic disari cikamiyorum.bizim sipa viverobda tutmadgndan benden baska visi yimiyi :)

bebeğiminde eli hep ağzında. salyalar şapır şupur. pek yakında çıkarır diye bekliyorum

Benim ilk kizimda 4 aylıkken salya kasintilar başladı.7. Ayı tamamladıktan sonra alt on dış çıktı.
Bakalım benimkinde ne olacak.Diş çıkarırken ateş filanda oluyor değil mi ? Bizde ateş yok huzursuzluk uykusuzluk ve salyalar var

X