2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bizde demin 4. ay aşısı olduk kızım 5800 kilosu boyu 61 cm. Ebe hanım sıkıntı yapacak durum yok dedi bu zamanda obeziteden korkuyoruz dedi. Çok kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor eğer sağlığı yerindeyse bu kilo problem oluşturmaz dedi.Kızım zaten 2650 doğmuştu 6. ayda kilosunun iki katına çıkması gerekiyor yani kilo alımı yavaşta olsa sağlıklı gidiyor görünüyor.Gitmeden calpol verdim yarım kaşık.İlk aşıda ağlamadı fakat ikincide çok ağladı biraz dolaştırdım sakinleşti sonra. Ek gıdalar için bu aydan çok çok az olmak şartıyla elma suyu tarzı şeyleri tattırıp 5. ayı tamamladıktan sonra ciddi başlamayı düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Birde ev yoğurdu önemli vede ya anne sütünden veya keçi sütünden olması gerekiyormuş inek sütünden olanını önermiyorlar.

Oyy tosuncuk maşallah maşallah yumuk yumuktur şimdi sipa oku bol bol

Sizede maşallah tatlım , ya ben hic yoğurt yapmadım günlük yapmak lazımmış ...by arada annemde söyledi yurt dışında çok kilosu olan bebislere diyet yaptırıyorlarmis daha emzkrmer süresi uzatıliyormus. ..sağlıklı olsun tabiki. Ama azds.tombalak olsun yarın dişi çıkarken, yürürken hep gidecek bi ısırık alırdık

öyle tombik tombik dolanmaları bitiriyor benide

pirinç unundan mamayı nasıl yaptı.inek sütüyle mi ? nasıl merak ettim.

Merhaba arkadaşlar bende zorunlu agustos annesiyim yani aslında eylül de dogacak olan oğlum 22 agustosda dünyaya geldi bende kendi yaptıgım yogurttan veriyorum azar azar seviyorda tosunum şuam 7400 gr 64 cm de boyu çok hareketli deyil ama oğlum rahatına düşkün maşallah uyumasıda iyi benim gibi yogurda başlayanlar oldugu için sevindim çünkü çevremdekiler erken oldugunu zaten sütümün yettiğini oğlumun çok kilo aldıgı söylüyolar ama ben elini kolunu yalayınca dayanamıyorum .

ben tuppera az bişi mayaladım yoğurdu inek sütünden dr bişey demedi keçi sütü filan

bende yutmaya alışsın diye çok az veriyorum bunun yanında elma suyunu sıkıp veiyorum iki çay kaşığı filan

Canım herkes kendi çocuguna nasıl yetiştip ne yedirecegini daha iyi bilir ve her çocuk bir olmaz ama denediğimiz için söylüyorum eger gazı varsa çocuk kendini sıkıyorsa yani ben sürekli nane kaynatıp az şeker atıp içirdim hem karnını doyuruyor hem gaz problemi çabucak geçiyor az kuru nane deyil taze bir dene istersen hiç bir zazarı olmaz çocuga hemde rahatlar yavrucak.

kızlar hepinize merhaba.uzun bir süredir yoktum sitede.şöyle bir geçmişe bakıuyorum bi yandan.
benim kızımın gece uykuları fena değil ama gündüzleri bi türlü rayına bindiremedik.hala.üç saat uyur diyorum yarım saatte kalkıyor arada sürekli uyanıyor.deli oluyorum uyusaki oğlumla ve ev işi yemekle falan ilgilenebilsem.
bir de mama ve anne sütü veren arkadaşlar günde ne kadar kaç cc mama veriyorlar?
sizlerde durumlar nasıl? Allahım hepimize kolaylıklar versin inş..

Kızlar hayırlı akşamlar bu 1 haftadır kızım acaip Huysuz gece uykusunda ıkı üç kez uyanıyo gündüz yarım saati aşmıyo uykusu kucakta aglıyo oturunca aglıyo anlamadım nesi var ateş yok gaz yok bu aralar böyle olan varmı acaba normalde uykumuz düzenliydi ama oda gitti

Ben aventin çift taraflı emziğini kullanıyodum fakat bakkal emziği buldum:) artık hepsini alıyo ama avent çift taraflı en iyisi o daha çok damağa uygun bende bütün markalar var ama kızım gitti bakkal emziğini tuttu emzik hayat kurtarıcı onu söliyim sana acıkınca ztn emziği almıyo pırt fırlatıyo uykuya dalarken bile kolaylık

sut alerjisi olan arkadas yokmu dertlessek?
Bizde olabilir su ana kadar kizim 4 kez kanli kaka yapti mukus dogdugundan beri vardi. Bunlar disinda hic bir belirtimiz yok. Doktorlar kesin teshis de koymadilar. Sizin nasil teshis ettiler ki. Ve belirtileriniz ne oldu. Bizim kakada gizli kan pozitif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…