2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum canim bi ise yaramadgni ama carsamba doktora goturcem ona bi sorcam bakalim ne önerecekbizim bbursayok zaten il merkeze gitmek lazim..çocukda bana bagli ooldugu içinbekliyim dedim cçarşambayakadar.
Birde suna dikkat ettim.bi gogsumu eemdirirke emmesinin sonuna doğrukafasini arkaya atiyodu memeyi ddindirerek vevagliyodu.ben sanci girdi danip kaldryodumve hemen gazi cikiyodu ama 5 dk ssonragene huzursuz ooluyorduagliyodu.ilk dun ayni hareketi yapinca diğer gogsude emzirdim.bu sefer mutluydu.demekki tek göğüsteki yetmiyo.dogrumu ?
Olabilir artık büyüdüler biraz daha fazla emmek istiyor olabilirler senin anlattığın şeyin aynısını benim kız da yapıyor desiğin gibi hemwn diğer mememi veriyorum emmeye sorunsuz devam ediyor sende mutluysa öyle devam et :KK66:

Işığa bende baktırmak istiyorum ama gözünü ayırmıyor mümkün olduğunca engelliyorum ama o yine bir şekilde yolunu bulup bakıyor

Kizlar kizimi uyutmaya calisiyordum oda agliyordu uykusu var aslinda.besigine bi oyuncak bagladim sallarken oyuncakta sallaniyo sustu ona bakarken uyuyakaldi bi zarari olurmu acaba bu sekilde hani otistik falan olaylari varya cikarayimmi sizce
başka belirtileride yok mu ya. onlarada bak. sadece havada asılıolan oyuncakla otistik denilemez herhalde. birşey olmaz bence

kizlar benm kizim huy degisti yaa nerde benim eski kizimmm kafayi yicem 2 gundur
aaaa hangi huyları değişti bol bol oku nazar değmiş olmasın. ama normal galiba ya. şu aralar benimde anlam vermediğim böyle hiç yapmazdı dediğim davranışları var. mesela istediği birşeyi anlamayıp yatırdığımızda sadece ağlardı artık çığlık atıyor.

Iki gundur patates ve zeytin yiyorum sadece bugun sutum bitti diyebilirim cok azaldi. Mukus gecmedi. Kan yok ama ishal ve atesi de 37lerde. Peki sizde baska ne gibi belirtiler vardi . Kilo alimi nasil ciltte belirti verdimi .bazen cok halsiz oluyor kizim. Ciltte hicbir belirti yok. Kilo alimi cok iyi . Sali gunu marmara eah a oturecegim
Kan bizde bir kere kil inceligimde olmustu. Catlakta medicassonal verdi gecti 1 haftada, kilo alimi bizimde iyi, ciktte belirtimiz yok. Bizim muhtemelen bagirsak hassasiyeti oldu ve gecti alerji degil. Ya yediginiz bir seye ciddi alerjsii var farkinda fegilsiniz ne yediginizi bi dusunun mukusun gecmesi lazim cunku urunleri kesince alerjide ole oluyor. Birde alerji testini erken yaptirdiysaniz saglikli sonuc alamayabikirsiniz kanda arastirilmasi lazm 5 aylıkken. Insalalh gecer canım allah sıfa versın. Prof dr. Fugen cokugrasa gıttık bız gastroentolog ıı basarılı bır doktor tavsıye ederım...

artık uyku düzeni diye birşey yok kafayı yiyecegim sabahtan beri doğru düzgün uyumuyor iki saattir sallıyorum yok yok yok:-(

ÖyleTE="ceydatuysuz, post: 38184116, member: 578174"]Olabilir artık büyüdüler biraz daha fazla emmek istiyor olabilirler senin anlattığın şeyin aynısını benim kız da yapıyor desiğin gibi hemwn diğer mememi veriyorum emmeye sorunsuz devam ediyor sende mutluysa öyle devam et :KK66:[/QUOTE]
Oyle devam efiyorum ama korkuyorum valla o da biterse 3. Bi meme yok :) :)

aboooo bir sınava gitmeyle böyle oluyorlarsa ben işe başlayınca ne olur acaba. öyle görmeye dayanamam
Canım bende bunu düşündüm iki aylıkken çalışan anneler ne yapıyor ben gerçekten çok zorlandım çalışmıyorum ama çalışan annelerin imkanı varsa iki yıl ücretsiz izine ayrılsinlar...ben iki gün bıraktım gittim bütün düzen şaştı kim bakacak bilmiyorum ama bakana göre şekilleniyor. ..benim ve kv min bebek yetiştirme tarzı farklı yap dediğim geç oldu ac kaldi yani o yüzden ben gıcık oldum kime olduğumu bilmiyorum ama çok kötüydü....

aaaa hangi huyları değişti bol bol oku nazar değmiş olmasın. ama normal galiba ya. şu aralar benimde anlam vermediğim böyle hiç yapmazdı dediğim davranışları var. mesela istediği birşeyi anlamayıp yatırdığımızda sadece ağlardı artık çığlık atıyor.
cnm akilli kiz giitti. yerine huysuz bi kiz geldi. uyku uyumuyo.meme emmiyo.dun misafirim vardi ogleden sonra gelenlerin yuzune bakti bakti agladi hic mi susmaz gercekten susmafi uyumadi. misafirler gitti rahatlar dedim ama oda olmadi. bas bas bagiriyo. aksam 10 da uyuyan kizim gece 4te uyudu. sabah 8 de kalkti.gun boyu agladi yine.sinir oldum

cnm akilli kiz giitti. yerine huysuz bi kiz geldi. uyku uyumuyo.meme emmiyo.dun misafirim vardi ogleden sonra gelenlerin yuzune bakti bakti agladi hic mi susmaz gercekten susmafi uyumadi. misafirler gitti rahatlar dedim ama oda olmadi. bas bas bagiriyo. aksam 10 da uyuyan kizim gece 4te uyudu. sabah 8 de kalkti.gun boyu agladi yine.sinir oldum

cnm. dr.lar "ağlayan çocuğu susturmaya değil, neden ağladığını bulmaya çalışın" diyorlar. Ama bizler genelde susturmaya odaklanıyoruz HoppaAğlamasının bir sebebi olmalı, bulabildin mi?

Biliyorum canim bi ise yaramadgni ama carsamba doktora goturcem ona bi sorcam bakalim ne önerecekbizim bbursayok zaten il merkeze gitmek lazim..çocukda bana bagli ooldugu içinbekliyim dedim cçarşambayakadar.
Birde suna dikkat ettim.bi gogsumu eemdirirke emmesinin sonuna doğrukafasini arkaya atiyodu memeyi ddindirerek vevagliyodu.ben sanci girdi danip kaldryodumve hemen gazi cikiyodu ama 5 dk ssonragene huzursuz ooluyorduagliyodu.ilk dun ayni hareketi yapinca diğer gogsude emzirdim.bu sefer mutluydu.demekki tek göğüsteki yetmiyo.dogrumu ?

ay canım ya, süt bitti diye ağlıyor kuzucuk demek ki :110:

cnm. dr.lar "ağlayan çocuğu susturmaya değil, neden ağladığını bulmaya çalışın" diyorlar. Ama bizler genelde susturmaya odaklanıyoruz HoppaAğlamasının bir sebebi olmalı, bulabildin mi?
yok malesef bulamadim karnini doyurdum altini degistim.gazini cikardim gaz icin masaj yaptim.bi tek kucagima alinca saskin saskin etrafi izlerken sustu. koyunca geri agladi. dayanamadim doktora goturcektim uzerini giydirdim pusete koydum yatak odasindan kapiya gelene kadar uyudu saat tam 3.55te

.

aboooo bir sıgitmeyle böyle oluyorlarsa ben işe başlayınca ne olur acaba. öyle görmeye dayanamam

canim bende calisiyorum eve gelince oglum yuzume bakmiyor agliyo valla trip yapiyo kv gozlerine bakiyo benim gozume bakmiyo ya icim aciyo sonra duzeliyo ama cok zorms ya bende esimle kavga ediyom cocugu bendn uzaklastriyolr dmi dym piskolohim yeni yeni duzeliyo calisan anne olmak co zor kizlar kendinizi hazirlayn

Aynısı bizded var ben oğlumun ağladığını çok görmedim şimdiye kadar geçen misafir geldi ağla ağla mahvoldu emme dersen çok az böyle açlığı gidene kadar emiyor genelde akşam yapıyordu o hafta bunu hallettim cumartesi pazar aynısı oldu ben böyle ağlama görmedim çığlık çığlığa ağlıyor memeye yatınca bilmiyorum düzelir mi...genelde akşam yapıyor. Uykuya geçemiyor hemen
Bu arada hala 18 saat mi uyumalari lazım

Aynısı bizded var ben oğlumun ağladığını çok görmedim şimdiye kadar geçen misafir geldi ağla ağla mahvoldu emme dersen çok az böyle açlığı gidene kadar emiyor genelde akşam yapıyordu o hafta bunu hallettim cumartesi pazar aynısı oldu ben böyle ağlama görmedim çığlık çığlığa ağlıyor memeye yatınca bilmiyorum düzelir mi...genelde akşam yapıyor. Uykuya geçemiyor hemen
Bu arada hala 18 saat mi uyumalari lazım
yok cnm yok memeye yatirdgm an basiyo cigligi bende ilkkez boyle goruyorm kizimi. 3 gun oldu duzelmedi aglamasi uyumasi anlamadim yaa ne kotuymus

X