- 21 Mart 2012
- 892
- 119
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.941
resımde buyuk cıkıyor bu sıpa aslında annesı gıbı mınyon bı bebek 59cm 4700kğmaşallah canım senın bebiş kocaman olmuş maşallah çok güzel..
bu arada benim gögüs uçlarımda çok ağrıyor emerken sanki ısırıyor gibi hissediyorum canım çok yanıyor
bebişinde ne kadar büyümüş maşallah Allah nazarlardan korusun. aramızda 20 gün filan var baya fark var. yada annelerin gözünde çocukları hiç büyümezmiş ya benimkide öyle oldu galiba :)oyy ne tatlı bebeişler maşallah bütün kuzucuklara maşallah suphanallah
buda benim eymenim can parçammmmEki Görüntüle 1315197
bu arada kızlar benim oğlan 4.ayına gircek 10 gune kadar dişi çıkıcak sanırım 2gundur emerken resmen ısırıyo yani meme ucunu ezıyor nası canım yandı gorunurde diş yok ama
Ayni sey bizimkindede var canim.ateşini olctum normaldir .bisiyi yyoktur herhalde :)[/QUOTE][QUOTşey ceydaozdmr, post: 37986017, member: 620784"]Arkadaşlar evin ısısı gayet sıcak ve kizimin üzeride yeterli kalinlikta. Ama yanakları 4 5 gündür çok soğuk. Usudugu için mi acaba? Ama elleri burnu sıcak. Gece de gündüz de yanakları soğuk neden olabilir?
bebişinde ne kadar büyümüş maşallah Allah nazarlardan korusun. aramızda 20 gün filan var baya fark var. yada annelerin gözünde çocukları hiç büyümezmiş ya benimkide öyle oldu galiba :)
gerınırken sunduruyor senınkı anladığım kadarıyla benımkı emerken uyuyo zaten o arada damak arası ıyıce sıkıstırıyo alllahım bı canım yanıyokı 2 gundur,dıs cıkacaksa eger cok erken dimibiz daha yarın üç alık olacak aynısını benimkide yapıyor ama benimki genelde bir sıkıntısı olduğunda yada gerneşirken yapıyor.
Cevabım biraz geç oldu ama anca girebildin. Evet verdi bir jel, almadık ama bakıp ismini yazabilirim tabi dr un yazısını okuyabilirsem :)Benim oğlusunda öyle ceşme gibi akiyo ağzı :) peki doktor size bi ilac yada krem verdi mi kaşınmayı azaltmak için
Benim bebegimde cok kilo almiyor adlinda ben pek takmamaya calisiyorum ama iste komsularin kizi geliniaramzda onbes gun falan var onlar benmkinden kucuk ama daha fazla gelismisler gotenlet bebegimi gelismems falan diyor ozamn morakin bozuluyor mama vermemeye calusiyorum sutum var diedusunuyorum bebegim acliktan aglamiyor emdkten sonra bakiyorum gogsumu sikiyorum sut gelio gogsum ole tas gibi degl surekli ama geceleri faln tas gibi oluyor uzun aralikta yani benim kizimda ucuncu ayini doldurdu 5100gr 59cmsaol tatlım valla sadece bana kucuk gelse dedıgın gıbı annelre buyumez gelıyor ama her goren aaa ne kadar kucuk aynı sen gıbı mınyon mınnacık falan dıo, benımkı 3 agustusta dogdu aralıkta 4 aylık olcak
kılosu sıkıntı ısde doktorda alt sınırda dedı kılo ıcın , zaten kucuk dogdu 2700du 2400e dustu anca 4700 olabıldıksağlıklı olsunlarda inşallah azcıkta tombık olsunlar ama
senınki ne kadar suan??
Ben prima huggies molfiks hepsini denedim molfiksde karar kildim biz hala iki nunara kullaniyoruzprima aktif bebek 3 numara kullaniyorm cnm. islak medilde dalin kullaniyrm
Kizamiyor insan gercekten ama canmada okumuyor degl :)))Allah yardımcın olsun canıımm, bebişine öyle deme ya çok tatlılar, kıyamam ben ona
ben dogunca saclarini kazidim cnm.baya uzundu konak temizlemek zor oluyodu bi de yaza kadar uzasin daha saglikli gelsin dedim :)
ben araştırdım bilgin olsun o jeller beyin felcine sebep oluyormuş o yüzden bende almadım. disine elimle masaj yapiyorum eliyle.tutmayi daha biomiyo ama ben havuc vs isirtiyorum biraz sakinlesiyo napalim bi süre idare edicez huysuzluklarla :)Cevabım biraz geç oldu ama anca girebildin. Evet verdi bir jel, almadık ama bakıp ismini yazabilirim tabi dr un yazısını okuyabilirsem :)ipp
işde biz anneler istemesekte diğer bebeklerle kıyaslama yapıyoruz ve ben yaptıgımda kendıme cok kızıyorum ama anne olmak oyle bısımıs ısde =( benımkıde aclıktan hıc ağlamıyor senın sutun var masallah benımde var cok sukur , şöyle hapur hupur bi emseler obur olsalar memeye karsı nası ıstıyorum varya. en azından sut varken degerlendır oğlum dıyorum em emebıldıgın kadar sonra cok ararız bu gunlerı dıyorum gülüyor fındığım benımBenim bebegimde cok kilo almiyor adlinda ben pek takmamaya calisiyorum ama iste komsularin kizi geliniaramzda onbes gun falan var onlar benmkinden kucuk ama daha fazla gelismisler gotenlet bebegimi gelismems falan diyor ozamn morakin bozuluyor mama vermemeye calusiyorum sutum var diedusunuyorum bebegim acliktan aglamiyor emdkten sonra bakiyorum gogsumu sikiyorum sut gelio gogsum ole tas gibi degl surekli ama geceleri faln tas gibi oluyor uzun aralikta yani benim kizimda ucuncu ayini doldurdu 5100gr 59cm
Canım benim hamile kalmadan önce lazer paketim varsı hem tüm vücut hemde yüz devam etmem gerekiyor aslında ama emzirirken sakıncalıymış tavsiye edilmiyor yaniMerhaba anneler uzun zamandir yazamadim ama takipteyim oglumla tatile gittik ananeyi dedeyi ziyarete. Ise baslamadan once kafa dagittik pazartesi basliyorum malesefoglumun kakasi sonunda duzene girdi yaklasik 1 bucuk aydir hep 8-10 gunde bir yapiyordu artik gunluk yapmaya basladi en fazla 2 gune bir yapiyor. Efsercim seninki de duzelir yani meraklanma. Kizlar bu arada lazer epilasyona baslamayi duaunuyorum ic dikislere zarari olur mu sizce. Tam dikis bolgesine yaptirmayim 6 aya kadar orasi dursun diyorum ne dersiniz?
Ooo biz çoktan geçtik üç numaraya aynen molfix kullanıypruz memnunum uni bany mavi paket var ona geçebilirsin istersen ama hiç biri sarı gibi değilKızlar kac numara bez kullanıyorsunuz.ben geçen 3 numara aldım çok aşırı büyük gelmedi zaten normalde prima kullaniyorum ama molfix aldık iyi gibi başta garip geldi prima sanki daha ince dış ve iç dokusu farklı ama alıştım bebeğime kötü bir etkisi olmadı..ıslak mendilde uni baby Yenidoğan 3ay oldu artık degistirmek istiyorum fakat uni babaynin hangisiyle devam etmeli onu bilmiyorum. ..yazarsaniz sevinirim
Bebisine kocaman bir masallah canim beni yanlis anlamazsan bildigim kadariyla flasli cekilen fotolarda Kirmizi goz cikan bebeklerde goz bozuklugu olabilir diye biliyorum, bi dr a soylesen bi acaba. Bu arada ben kendi bebegimde hic denemedim flasli cekim nasil cikar bilemiyorum . Flasla fotograf cekmek zararli oldugundan denemedim.allah korusun tum bebislerioyy ne tatlı bebeişler maşallah büzucuklara maşallah suphanallah
bu arada kızlar benim oğlan 4.ayına gircek 10 gune kadar dişi çıkıcak sanırım 2gundur emerken resmen ısırıyo yani meme ucunu ezıyor nası canım yandı gorunurde diş yok ama
Saol canım benim. Flaş hakkında haklısın benim telefonum flaşı kalı iken bile flaş patlatıyor elimle flaşı kapıyorumBebisine kocaman bir masallah canim beni yanlis anlamazsan bildigim kadariyla flasli cekilen fotolarda Kirmizi goz cikan bebeklerde goz bozuklugu olabilir diye biliyorum, bi dr a soylesen bi acaba. Bu arada ben kendi bebegimde hic denemedim flasli cekim nasil cikar bilemiyorum . Flasla fotograf cekmek zararli oldugundan denemedim.allah korusun tum bebisleri
başı geldi mi yere canı yansa ağlar merak etme popişin üstüne düşmüştür merak etme canım allah esirgesinBUGÜN MUTFAKTA AKŞAM YEMEĞİ YİYECEKTİK.HALILAR YIKAMAYA GİTMİŞTİ.EŞİME BEBEĞİ GETİR ANA KUCAĞINA KOYUP DEDİM.OTURDUK BEBEĞE HİÇ BAKMADIM ANA KUCAĞI YANIMDAYDI.BÜYÜK KIZA YEMEĞİNİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYORDUM.GERİZEKALI EŞİM BEBEĞİ BAĞLAMAMIŞ.HAFİF BİR SES GELDİ BİR BAKTIM BİZİMKİ POPOSUYLA KAYDIRA KAYDIRA YERE DÜŞMÜŞ.AĞLAMADI.DEL OLDUM.GÖRÜNÜRDE BİRŞEY YOK İNŞALLAH YOKTUR BİLMEDİĞİMİZ BİRŞEY.VAR MI BİZİM GİBİ BEBEĞİ DÜŞÜREN HİÇ
Kız bu ne kadar büyük maşallah benimki üç aylık olacak 4de bu kadar büyük oluyoroyy ne tatlı bebeişler maşallah bütün kuzucuklara maşallah suphanallah
37 ateş sıkıntı değil üzerinş kalın giydirme takipde kal aşıdan sonra belki ishal olabilir diye biliyorum Yarına düzelmese doktrıuna danışırsınPazartesi rotaasisi oldu bugun ates 37 hafif ates ama kakasi yemyesil ve mukuslu endiselenecek bi durum mi