-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.961
Bişey olmaz canım korkma yinede ama kusma falan olursa götürürsün doktoraBUGÜN MUTFAKTA AKŞAM YEMEĞİ YİYECEKTİK.HALILAR YIKAMAYA GİTMİŞTİ.EŞİME BEBEĞİ GETİR ANA KUCAĞINA KOYUP DEDİM.OTURDUK BEBEĞE HİÇ BAKMADIM ANA KUCAĞI YANIMDAYDI.BÜYÜK KIZA YEMEĞİNİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYORDUM.GERİZEKALI EŞİM BEBEĞİ BAĞLAMAMIŞ.HAFİF BİR SES GELDİ BİR BAKTIM BİZİMKİ POPOSUYLA KAYDIRA KAYDIRA YERE DÜŞMÜŞ.AĞLAMADI.DEL OLDUM.GÖRÜNÜRDE BİRŞEY YOK İNŞALLAH YOKTUR BİLMEDİĞİMİZ BİRŞEY.VAR MI BİZİM GİBİ BEBEĞİ DÜŞÜREN HİÇ
Ooo biz çoktan geçtik üç numaraya aynen molfix kullanıypruz memnunum uni bany mavi paket var ona geçebilirsin istersen ama hiç biri sarı gibi değil
Canım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .Kız bu ne kadar büyük maşallah benimki üç aylık olacak 4de bu kadar büyük oluyor
37 ateş sıkıntı değil üzerinş kalın giydirme takipde kal aşıdan sonra belki ishal olabilir diye biliyorum Yarına düzelmese doktrıuna danışırsın
Maşallah bebeğini sana benzettim benCanım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .Eki Görüntüle 1315464
Bir de resimde incecik çıkmışsın doğum kiloların gitti mi maşallahCanım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .Eki Görüntüle 1315464
Evet tatlım bana benzetiyorlar :)Maşallah bebeğini sana benzettim ben
Yarın sağlık ocağına gidicez bakalım iki aylıkken 5800 kg idi ben mavi olandan kullandım güzel ama tabi her bebekde değişebiliyorcanım bebişin kaç kilo canım..
2 numarada bir süre götürebilirdi bence :)
sarıya devam mı etsem bilemedim..şuanda 5 paket kaldı bitmeden deneyim olmazsa mavisini
Gitti malesef çok zayıftım hamileyken ne güzel 12 kilo almıştım doğumdan 20 gün içinde eski kiloma duştum 43 kiloyumBir de resimde incecik çıkmışsın doğum kiloların gitti mi maşallah
Anam çok tatlı maşallah sende çok küçük duruyosunCanım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .Eki Görüntüle 1315464
Minyonum yazmıştım ya :) ondan işde boy 150 kilofa 43 :) yaş 30 amaAnam çok tatlı maşallah sende çok küçük duruyosun
Oo okadsr varmısın bende boy olarak minyonum bişey olmaz zayıflık her zaman iyidir bence sağlıklı olduktan sonra benim çalıştığım kadın bana hep bodur piliç her zaman tazedir derdiMinyonum yazmıştım ya :) ondan işde boy 150 kilofa 43 :) yaş 30 ama
Oda iyiymiş var kuzu var minyonluğun avantajı 10 yaş geriden gelmek :)Oo okadsr varmısın bende boy olarak minyonum bişey olmaz zayıflık her zaman iyidir bence sağlıklı olduktan sonra benim çalıştığım kadın bana hep bodur piliç her zaman tazedir derdi
Masallah gerçekten de hiç gosyermiyorsun :) oğlunda masallah çok tatlı 3 aylik bebekle 4 aylık çok farkediyormus :) bu arada sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu önemli değil benim oğlum da aksine kilolu bende ileride kilo problemi olur diye cok almasın istiyorum :)Minyonum yazmıştım ya :) ondan işde boy 150 kilofa 43 :) yaş 30 ama
Bende 12 kilo aldım ama doğumdan sonra hala eski kiloma dönemedim senden 20 kilo fazla çekerimGitti malesef çok zayıftım hamileyken ne güzel 12 kilo almıştım doğumdan 20 gün içinde eski kiloma duştum 43 kiloyum
Teşekkür ederim canım. Kilo meselesinde bebişler kilolu olsa sıkıntı zayıf olsa sıkıntı sağlıklı olsunlar da inşallahMasallah gerçekten de hiç gosyermiyorsun :) oğlunda masallah çok tatlı 3 aylik bebekle 4 aylık çok farkediyormus :) bu arada sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu önemli değil benim oğlum da aksine kilolu bende ileride kilo problemi olur diye cok almasın istiyorum :)
Çokta değilmiş kız kilon sadece doğum ve emzirmeden dolayı deforme olmuş durumdayız oda zamanla duzeltilir inşallahBende 12 kilo aldım ama doğumdan sonra hala eski kiloma dönemedim senden 20 kilo fazla çekerim)
Hic bir kiyafetim eskisi gibi durmuyor :)Çokta değilmiş kız kilon sadece doğum ve emzirmeden dolayı deforme olmuş durumdayız oda zamanla duzeltilir inşallah
Emzirme durumun nasıl?? Zatıflamaya bayaaa etki ediyor çünküHic bir kiyafetim eskisi gibi durmuyor :)
ya üstten sıkıyor ya alttan girmiyor
Al bendende o kadar zaten kilolu hamile kaldim bide üstüne eklendi gobekte cabasi nasil gitcek bu kilolar bilmemHic bir kiyafetim eskisi gibi durmuyor :)
ya üstten sıkıyor ya alttan girmiyor