- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.641
popolin ve bepanthol u karistirip suruyorm pisim icin. gecirdi hemenkizlar gunaydin bizde sut alerjisi var biliyosunuz basina gelen bilgisi olan varsa paylasabilirmi ne yapmaliyim.oglusum kaka yapmiyor ufff ne yapcam bilmiyom .hangi pisik kremi kullaniyosunuz merak ettim yardimm kafayi yiycem
Maşallah size canım benimCanim benim bebis de cok gazliydi bilmiyorum gazi belki senin bebegine göre azaldigi icin ritim tutturabildim... Benimki cok gazliyken söyle yaptim, ilk iki ay kucagimda sallayarak uyuttum hep cünkü sakinlesmeye ihtiyaci vardi. Bazen saatlerce kucagimda salliyordum gece defalarca... 2. aydan itibaren de kucagimda sakinlestirip, uykuya dalarken yataga biraktim. Tabiki öyle pat diye olmadi bu sürec. Kolay da olmadi, cok ugrastim. Günlerce ayni seyi tekrarlaya tekrarlaya... Kucagimda sakinlesip yataga biraktigimda yanina uzandim. (Aramizda yatiyordu kizim) Olmuyordu, yine agliyordu, geri kucagima aliyordum, 30dk kucagimda durduktan sonra uykuya daliyordu yatagina koyuyordum. Böyle böyle derken, yanina uzanmama alisti. Daha az aglar oldu. Birkac kere aglamasina ragmen esim bir yandan ben diger yandan elini tutup uyutmaya calistik, cok asiri da aglamadi kivrandi kivrandi uyudu. En fazla 10 dakika sürmüstür. Bir süre sonra sütünü icirip direk yataga koyup yanina uzanip elini tutmaya basladim, ise yaradi. Ögrendi yani....
Simdi de kendi besigine gecis yaptik, elini tutuyorum uyuyor. Tabi arada sirada yine zor oluyor, mesela bu aksam 1 saat uykuya dalamadi cok gazi vardi ama aglamadi da, sadece kivis kivis yapiyor nasil bir yetiskin uykuya dalamaz sürekli o taraftan bu tarafa döner ya, öyle... Bazen aglar gibi olunca, pisss pisss yaptim falan, sonra sabrim kalmadi uyumayinca, kalktim öbür odaya gittim hem sakinlesmek hem nefes almak icin. :) Ben gidince ciyak ciyak aglamaya basladi, en fazla 3 dakika falan aglamistir, tekrar geri gittim, öptüm elini tuttum, direk uyudu. Sürekli onunlayken uyuyamadiginda onu sakinlestiren bir güc olmaktan cikmistim, yanindan gidip geri gelince tekrar ayni görevi gördü tahminim.
Yalniz gündüz bu elinden tutup yanina uzanma metodu ise yaramiyor. Gündüz hala ayagimda salliyorum ya da kucagimda. Aslinda üzerine düsüp denesem sürekli elini tuttugumda uyumayi ögrenir ama gündüz zor oluyor, baska islerimi de yapmam icin en kolay yolu tercih ediyorum
Var var kendini yanlız hissetmeBu saat oldu bebeği hala uyumayan varmiiii;((
Ben bugün okudum nette yarım bardak suya 8 tane karanfil atıp kaynatıyorsun ılıyınca saç derine masaj yapıyosun sabah akşam çok iyi geliyomuşSaclari cok dökülen var mi bu arada??? Benim saclarim cok dökülüyor ve sag yan tarafta cok büyük bir acilma var, bugün aynada fark ettimEsim de gördü yani o derece fark edilir, soldan sac alip orayi kapattim..
Bildiginiz bir yöntem var mi?
Ay vlla cldrcam saat 6 dan beri uyank 2 kere güya büyüdü yatgna gtrdm 5 dk geçmedi uyandii şimdi hala uyankVar var kendini yanlız hissetme
Benimkide öyle uyuyor yarım saat sonra hop ayakta bu saate kadar aynı bu şekilde geldik artık valla sinirim kaldırmadığından beşiğine koydum hiç uğraşmıyom şu an uyutmak için oyalanıypr kendi kendineAy vlla cldrcam saat 6 dan beri uyank 2 kere güya büyüdü yatgna gtrdm 5 dk geçmedi uyandii şimdi hala uyank
Bzmki snnda pes etti herlde koydum ama ne kadar drck bilmmBenimkide öyle uyuyor yarım saat sonra hop ayakta bu saate kadar aynı bu şekilde geldik artık valla sinirim kaldırmadığından beşiğine koydum hiç uğraşmıyom şu an uyutmak için oyalanıypr kendi kendine
Saat an itibari ile 03.10 uyudu bakalım eğer uyanmazsa 10 dkya bu gece seninkiyle anlaşma yaptı bizimki galibaDedim ve uyandi sallamaya devam ;((
Benim sacimda cok dökülüyor hamileyken asılsan ele gelmiyordu...saçımi kestirecem boyu epey uzun belki toparlanir...ne zaman düzelecek bilmiyorum demir eksikliğinden mi böyle oldu bilmiyorumSaclari cok dökülen var mi bu arada??? Benim saclarim cok dökülüyor ve sag yan tarafta cok büyük bir acilma var, bugün aynada fark ettimEsim de gördü yani o derece fark edilir, soldan sac alip orayi kapattim..
Bildiginiz bir yöntem var mi?
Canim zaten aglamiyorsa bırak uyur o ben başında hiç durmuyorum yatağına koyuyorum gidiyorum ağlama yoksa sonra bir 5dk sonra geliyorum bazen hala uyanık oluyor bazen uyuyor uyanıksa bir süre sonra bakıyorum uyumuş oluyor. ..ama aglarsa ki büyük ihtimal gazdan dolayi ağlıyor onun çaresine bakıyorum. ..Böyle böyle kendi uyumayi öğrenir. .Benimkide öyle uyuyor yarım saat sonra hop ayakta bu saate kadar aynı bu şekilde geldik artık valla sinirim kaldırmadığından beşiğine koydum hiç uğraşmıyom şu an uyutmak için oyalanıypr kendi kendine
Aynen bende.Aksam saat 11de yatagina yatirdim guya uyku saatini öne cekicem 1e kadar 40 kere gittim geldim basina salla piş pışla yine 1de uyudu cadiSaat sekizde dokuzda bebişini uyutanlar önünüzde saygı ile eğiliyorum
Ben bugün okudum nette yarım bardak suya 8 tane karanfil atıp kaynatıyorsun ılıyınca saç derine masaj yapıyosun sabah akşam çok iyi geliyomuş
Benimkide öyle uyuyor yarım saat sonra hop ayakta bu saate kadar aynı bu şekilde geldik artık valla sinirim kaldırmadığından beşiğine koydum hiç uğraşmıyom şu an uyutmak için oyalanıypr kendi kendine
Benim sacimda cok dökülüyor hamileyken asılsan ele gelmiyordu...saçımi kestirecem boyu epey uzun belki toparlanir...ne zaman düzelecek bilmiyorum demir eksikliğinden mi böyle oldu bilmiyorum