- 4 Mart 2013
- 2.439
- 193
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.601
Galiba o işte 4,5 aylık başlayan. Ama 3 aydan sonra uygulanabiliyorben o kişiyi bulamadım ya buraya internet adresindeki tam yerini kopyalayabilirmisin.... başka birinin var oda 4.5 aylıkta başlamış
Gece 10ndan sabah 7 te kadar emmeye kalkmiyomu cnmGunduz de uyuyo :) benm kiz bi garip aksm 10 gibi uyutuyorm sabah 7 gibi kalkiyo.emzirip yatiriyrm 11e kadar yine uyuy nerdeyse. Kalkiiyo 2 bucuk gibi geri yatiyo.4 gibi kalkiyo 6 bucukta yatiyo.7bucuk ta kalkiyo.10 da tamamen uyuyo tekrar.yaklasik olarak yazdm tabi birebir saatler degil
canım bir günde kaç defa emziriyorsun işte saat yetmiyor ya sabah 7 de kalkıyor emzirme filan 8 küsür oluyor iki saat uyuyor öyle iştehadi yaa az değilmi 4.kez.. benim gündüz 1-1.5 saatte bir emiyor.. erkene nasıl çekeceksin?
amin canım.Allah razı olsunCanım benim cok sevindim allah hicbir anneyi babayi evladından ayirmasin...
amin.ALLAH RAZI OLSUN CANIM.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZI YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİNayyyy amin canım çok sevindim senin adına inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız.
ÇOK SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNGeçmiş olsun canım hadi gozun aydın.
İNŞALLAH CANIM.ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.ALLAH SENİ DE EVLADININ BAŞINDAN EKSİK ETMESİNCok gecmis olsun canim Allah hepimizden razi olsun oh rahatladin simdi yavrularina sıkı sıkı sarılıp kokla bi dahada öyle kötü şeyler düşünmeRabbim kimseye yasatmasin Insallah
Yok cnm kalkmiyo hicGece 10ndan sabah 7 te kadar emmeye kalkmiyomu cnm
Uyku egitimi denemeez tam ama ben gunduzleri kkesinlikle sesli yerde birakiyorm bebegi uyurken tv falan acik uyuyo sesee alissin diye ugrasriyorm. Gunduz asla sessiiz yerde ben uyutsam da o uyumuy.aksamlari yine tam gece uykusuna gecene kadar isiklari falan kapatmiyoorm.aksam 10gbi gece uykumuz icin yatak odasina geciyorz kesinlkle isiklar kapali ve cok sessiz olcak.emziriorum.meme de asla uyumaz.emzirdikten sonra kucagima yatirip emzigi veriyrm.poposuna pispislayarak 10dakika da uyutuyorm.sabah 7ye kadar uyuyo.7de emziri altini degisiyorm yine emzikle uyutuyorm.11 gibi uyaniyo bizim uyku duzenimiiz boyle :)
Saracoglu da bir cay bardagi kaynamis suya bir cay kasigi çörekotuatip bekletin.iliyinca verin detmişti.bu da mantikli[/QUOTE]Saracoğludaeydaozdmr, post: 37917418, member: 620784"]ben gaz için çörek otu yağı kullaniyorum ve cok faydasını gördüm. 1 çay kaşığı suya 2 3 damla damlatip veriyorum. Hiç gaz olmuyor. Eskiden gazı olunca veriyordum sadece.simdi gaz yapacak yiyecek yediysem hemen veriyorum hiç olmuyor gazı. Aşure bile yedim bu sayede.zaten bitkisel deneyebilirsiniz.
Canım iki gündür benimkide gazı cikaramiyor 1de yatıyor 8.30da kalkıyor çok kötü yaSaat 01.26 ve biz hala uyumadik cildiricammmmmmmmmmmm
Ben hametan kullaniyom pisigi için çok iyi geliyor cnmkizlar gunaydin bizde sut alerjisi var biliyosunuz basina gelen bilgisi olan varsa paylasabilirmi ne yapmaliyim.oglusum kaka yapmiyor ufff ne yapcam bilmiyom .hangi pisik kremi kullaniyosunuz merak ettim yardimm kafayi yiycem
Bizimkinin gaz sancısı yok ama sabah bir kaka yapmış zannedersinki bir haftadır yapmıyor herhalde onun derdi vardı dün gece yavrum rahat edemedi bende kızıp durdum çok üzüldüm şimdiCanım iki gündür benimkide gazı cikaramiyor 1de yatıyor 8.30da kalkıyor çok kötü ya
aralıksız 7 saat uyuyan bebeklere hayranım doğrusu.mamamı veriyorsunuzda bu kadar uyuyo.yoksa sütünüzmü doyurucu.benim oğlum gecede 4-5 kez uyanıyo ki yatışımızda ortalama saat 1-1.30 olluyor.emziriyorum fakat yetmiyomu ki diye mamada verdim yine aynı.biz ya huysuz bir bebeğiz yada gaz sancıları gece sıkça yokluyo yavrumu.Canım iki gündür benimkide gazı cikaramiyor 1de yatıyor 8.30da kalkıyor çok kötü ya