2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TE="minikkizimmm, post: 37759942, member: 624053"]evet sadece anne sutu cnm. dogum yaptigimda ilk bi kac gun mama vermistim o kadar. bi de cok nadir disri cikarsam eger kendim sagip birakamazsam mama veriyo annem[/QUOTE]
Masallah sutun guzel yaramisvbeslenmene dkkat ediyormsn yada sutunu arttrmk için bisey yapiyormusun

Merhaba kızlar acil cevap verirseniz sevinirim bebeğim 3 ayı 10 gün geçti gündüzleri hiç uyumuyor bazen bütün gün ağlıyor bazen bütün gün oyun istiyor. Memeyi de çok emmiyor 5 dakika yı geçmiyor doymuyor mu diye mama yapıyorum yine uyumuyor gazı da yok gündüz uykusuz olunca ben de dinlenemiyorum. Gece 1 e kadar 10 dakika kısa kısa uykularıyla toplamda 1 saat uyumuş oluyor gündüz. Rezene de veriyorum kâr etmiyor. Gece 1 de yattı mı bir daha kalkmıyor ben 4 veya 5 gibi emzirip tekrar yatırıyorum uyanmiyor sonra 10 da kalkıyor. Toplamda 1 günde 10 saat uyku yeter mi ki 3 aylık bebeğe. Ben gündüz hiç bir iş yapamıyorum 9 yaşında oğlum var onunla da ilgileniyorum bunalımdayım. Benim gibi sorun yaşayan var mı
benimki deçok kısa uykular uyuyo resmen şekerleme yapıyor.gece de çok kısa emiyor o da bir kere.ben de anlamıyorum nasıl duruyor.hep 5 dk emiyo..o da zorla..

TE="minikkizimmm, post: 37759942, member: 624053"]evet sadece anne sutu cnm. dogum yaptigimda ilk bi kac gun mama vermistim o kadar. bi de cok nadir disri cikarsam eger kendim sagip birakamazsam mama veriyo annem
Masallah sutun guzel yaramisvbeslenmene dkkat ediyormsn yada sutunu arttrmk için bisey yapiyormusun[/QUOTE]
aslinda dogru duzgun yemek yemiyorm gunde 1 ogun sadece istahim yok hic. ama yedigm zaman guzel yiyorm. cok fazla su iciyorum. ozel olarak sut artirici bisey yapmiyorm

slm annişler,
bişey sormak istiyorum, benim oğlan 3aylık oldu önceden emzirp makina ile sağdığımda 2 göğsümüde boşaltıyordum(mastit olmamak için) şimdi yine ikisini aynı zamanda sağıyorum ama sol göğsüm sağ göğsüme göre daha çabuk doluyo.
mesela sol 3 saatte dolu dolu olurken sağ 6 saatte hala cıvık cıvık yarı dolgun . sizde böyle birşey farkeden oldumu??
kanal falan tıkalı desem sağarkende bakıyorum bişi farketmedim.
benimde sol çok geç doluyor ama bazen ikiside iyi oluyor..

Ben aldm dogum yardimi sixin meslek ne bilmiuorum ama ben ogretmnim esiniz almıyorsa siz aliyorsnz
Bende çalışıyordum babamın dükkanında muhasebecimiz halletti evraklı izin bitiminden iki hafta geçti de yatmadı hala bende acaba muhasebeci yanlış bişeymi yaptı diye merak içeriaindeyim takip falan edilen biyer varmı peki biliyomusunuz?

Bende çalışıyordum babamın dükkanında muhasebecimiz halletti evraklı izin bitiminden iki hafta geçti de yatmadı hala bende acaba muhasebeci yanlış bişeymi yaptı diye merak içeriaindeyim takip falan edilen biyer varmı peki biliyomusunuz?
Canim ise basladigin gunden 40 gun icinde yatsr deniyor. Ayrica her ayin 8-14 u arasi yatiyor para baska zaman yatmiyor. Birde sgk nin 170 nolu telefonundan durumunu ogrenebilirsin

slm kızlar bebeğimin boynunun altı hep pişik gibi kıpkırmızı krem sürüyorum, banyo yaptırınca o gün azalıyor ertesi gün yine artıyor. allahtan iki güne bir banyo yaptırıyorum değilse ne olacak hali bilmiyorum. sizde böyle bir sorun var mı? birde kulaklarının etrafı pütür pütür krem sürmesem kuruyor sizde de varmı böyle birşey. cildiyeye götürsem miki?

benim bebeğimdede var canım bi ara mustelanın pişik kreminden sürdüm iyi geldi,bazen a.yağı yapıyoruz,sürekli kremleyince iyi geliyor bence cildiyeye gerek yok..

Sezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala

evet canım benimde kırmızı ve dikişe yakın dokunduğumda hala hissedemiyorum biraz daha zamana ihtiyaç varmış bende 40 tan sonra 60 günlükken gel demişti ama gitmedim inş. bişey olmaz.

X