- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #23.821
Ben eşimin pijama ve tshirtlerini giyiyorum genellikleÇok da hoşuna gidiyor
LCW bu konuda süper ama, oradan 1 tayt 1 pijama 1-2 tshirt almıştım, rahat ve esnekler.
ciltteki(burun) çillenme için emzirme döneminde terlediğinizde teri cilde sürerek silince geçiyor diyor annem...
Yumuşatıcı yerine 1-2 yemek kaşığı kadar sirke kullanıyorum ara ara.Aynı vazifeyi hakikaten görüyor.Sadece yumuşatıcı haznesi bi süre sonra kahverengi olduğu için,arada temizlemek gerek :)
Bebek kıyafetlerine de Ayşe Öner'in hamilelik ve bebek bakımı kitabındaki cümlesini sana aynen ileteyim." İlk altı ay,bebeğin çamaşırları diğerlerinden ayrı ve yumuşatıcı kullanmadan yıkanmalıdır."
Bak o sabun cevizi sitesinde yorumlarda ne yazmıslar :) :
"Kan ve şarap lekeleri için başka bir çözüm buldum. Süper. Çitiye gerek. Yok. Kan lekesini azıcık su ile ıslatıyorsun ve üzerine bildiğimiz yemeklik karbonattan lekeyi örtecek kadar döküp bekliyorsun.Oradaki suda çözünüyor ve kan lekesi uçuyor !! ve sonra olduğu gibi durulamadan sabun cevizi ile yıkadığın makineye atıyorsun!! oldu bitti! kaç gömlek kaç atlet külot kurtuldu bu yöntemle ! Ayrıca beyazlara limon suyu yada sirkeyi ben de ekliyorum. www.issuu.com/sabunagaci linkindeki dökümanları indirip bakabilirsiniz"
Ya haklısın.Ben bilmiyordum bu durumu.Allah yardımcın olsun.Uykusuzluk problemim pek yok şükür.Senin var mı?
Valla şimdiden çok nazlilar nazini yerim ben onun sağlıklı olsun da insallah hepimiz zamaninda sağlıkla kucaklarımiza alalim
ben lekelere leke çıkarıcı ürünler (mesela vanish kosla) döküp hop hemen makinaya atıyorum.. gerçekten çıkıyor
ben daha önce de demiştim 1 haftadan fazladır kalçam felakaetötesi ağrıyor ve işe de gidiyorum((( herkesin noldu sorularından bıktım ( erkeklere bacağım, kadınlara kalçam ağrıyor diyorum:)))) ama kuyruksokumu ve kalça ağrıları gebelikte olurmuş... işyerindek, d,ğer hanımlar ve çevremdeki büyüklerim öyle dedi... buna da hamdolsun da bari son ay başlasaydı:)
canım süt için şimdiden incir hurma vs. çok kilo aldırır ve gereksiz bence ayrıca hurma erken doğumu tetikliyomuş biyerde okumuştum. maden suyunu ben hergün tüketiyorum ama içindeki mineraller için bebeğe faydası olduğunu düşündüğümden. merak etme sütün gelecektir ve zaten bebeği emzirdikçede gelir bn oğlumda özel hiçbişi yiyip içmedim sadece su bol bol su süt yapan tek şey bu bence bende öyle oldu en azından bide kafan rahat olursa süt sıkıntısı çekmezsin
Canim benimde kalcam cok agriyor.hatta kalcamin uzerine aksam oturamiyrum agridan isten geldigim gibi direk yatiyorum..rabbim yardimcimiz olsun
ah canım yaa.... ne zormuş demek.. maşallah özverili davranıp kesmemişsin memeden ama bak arkadaşların da dediği lansinoh kullanan 3 kişi biliyorum 3 ü de emzirdikten sonra başaldılar kullanmaya ve hiçbirinde yara olmadı çok memnunlar.. ayrıca saf zeytinyağı da iyiymiş diyorlar bilginize..
Ben de atık eşimin tshirtlerini giyiyorum.Onu giyme,bunu giyme diye müdahale ediyor bazen.Pek kıymetli tshirtleri
Hey gidi günler 36 bedenden xl erkek kıyafetlerine
Ay eşiminkiler bana olmazs beden giyiyor ben sığmam içine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hepsini denedim o kremlere döktüğüm paranın haddi hesabı yok..
40 gün paşa paşa çektim senin anlıcan :))
ALLAH bi daha yaşatmasın..
yara olduktan sonra bebek emdikçe o yara tazelendiği için kremler fayda etmedi canım ya
Kizlar mucar nerelerde ?
Tesekkur ederim canim benim incelicem hemen
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
ben hepsini denedim o kremlere döktüğüm paranın haddi hesabı yok..
40 gün paşa paşa çektim senin anlıcan :))
ALLAH bi daha yaşatmasın..
yara olduktan sonra bebek emdikçe o yara tazelendiği için kremler fayda etmedi canım ya
her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi kitabın adı tatlım
sınava çok az kaldı ama ben ders felan çalışamıyorum kızlarsırtım belim çok ağrıyor. gece bile zor uyuyorum. sol kulağım kafa derimle bütünleşti zaten ben şimdiden bu hallerden sıkıldım bile :26: